micsoda enyhítésGéci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez

HozzászólásSzerző: francois » 2015. március 17., kedd 16:02
micsoda enyhítésGéci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 16:00
No de dzsi,én egy szóval sem mondtam hogy itt kössön kiMiért? Nem bírom a tagot, attól még tehetségesnek tartom, nem kell minden tehetségnek itt kikötnie.(bár annak ellenére,hogy nem bírom van egy olyan érzésem,hogy nálunk is kiköthet pár év múlva)
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. március 17., kedd 15:56
Megállapodni szezon közben is meglehet állapodni a játékosokkal. Lásd, nálatok Danilo. A két fél megállapodott, a transzfer nyáron megy végbe, de nincs semmi hivatalos szerződés. Gondolom itt is valami hasonlóról lehet szó. Igazolni nem igazolhatunk, hivatalos szerződést nem köthetünk, de a megállapodás nem hiszem, hogy tiltott lenne.dzsi91 írta:
A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 15:40
Miért? Nem bírom a tagot, attól még tehetségesnek tartom, nem kell minden tehetségnek itt kikötnie.(bár annak ellenére,hogy nem bírom van egy olyan érzésem,hogy nálunk is kiköthet pár év múlva)morientes írta:Van ott egy kicsi fóbia asszem,de meg van ez nálam is,evvel nekem semmi gondom nincs....mert én meg azt szeretném ha Bale úgy eltűnne madridból,hogy csak túristaként látogatna oda...Nem szeretném,ha Neymar Real játékos lenne,de a Barcát szivesen elnézegetném a Castilla ellen :D
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 15:27
Az apja simán ludas,de egy 20 éves gyerek meg biztos azzal foglalkozik,hogy adóügyileg ki hogy jár jobban...mikor sztm halvány lila gőze sincs az ügymenetről...tette amit az apja,menefzsere jónak látott.Ja persze mert Neymar meg az apuci nem tudott az égvilágon semmiről...Nehogy már megsajnáljam szegény Neymart. :D ...
Van ott egy kicsi fóbia asszem,de meg van ez nálam is,evvel nekem semmi gondom nincs....mert én meg azt szeretném ha Bale úgy eltűnne madridból,hogy csak túristaként látogatna oda...Nem szeretném,ha Neymar Real játékos lenne,de a Barcát szivesen elnézegetném a Castilla ellen :D
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 17., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 17., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 14:41
Nem úgy néz kia Barcelona-nak sem szerencsétlen emberei vannak.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 17., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:34
Attól még, hogy ti ezt mondjátok, nem biztos, hogy így is van..dzsi91 írta:Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.
A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
Remélhetőleg az új vezetés ennél komolyabb színvonalat fog képviselni, de ha Bartoék intéznék, tuti ez lenne amúgy..Realista24 írta:Kenőpénz>>adócsalás>>újabb "eltiltás"
Aztán kezdődhet minden előröl.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 14:31
Kenőpénz>>adócsalás>>újabb "eltiltás"barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 14:29
..aztan meg elkoltottetek nyaron 150 millio eurot.palesz77 írta:meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 14:28
Suarez-t úgy vették meg ,hogy tisztában volt vele mindenki,hogy a fűre nem nézhet rá mert akkor segbetosszák blatter katonái.Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.palesz77 írta:Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok.Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA.![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:22
Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok. Barcától függetlenül mondom ezt, a CAS se azért enyhített, mert rólunk volt szó..Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 14:21
Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 14:15
Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot...palesz77 írta:Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:12
Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 13:24
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem