Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: francois » 2015. március 17., kedd 16:02

Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez
micsoda enyhítés :lol:
Kép
Kép
Kép

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 16:00

Miért? Nem bírom a tagot, attól még tehetségesnek tartom, nem kell minden tehetségnek itt kikötnie.(bár annak ellenére,hogy nem bírom van egy olyan érzésem,hogy nálunk is kiköthet pár év múlva)
No de dzsi,én egy szóval sem mondtam hogy itt kössön ki :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. március 17., kedd 15:56

dzsi91 írta:
A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
Megállapodni szezon közben is meglehet állapodni a játékosokkal. Lásd, nálatok Danilo. A két fél megállapodott, a transzfer nyáron megy végbe, de nincs semmi hivatalos szerződés. Gondolom itt is valami hasonlóról lehet szó. Igazolni nem igazolhatunk, hivatalos szerződést nem köthetünk, de a megállapodás nem hiszem, hogy tiltott lenne.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 15:40

morientes írta:
Nem szeretném,ha Neymar Real játékos lenne,de a Barcát szivesen elnézegetném a Castilla ellen :D
Van ott egy kicsi fóbia asszem,de meg van ez nálam is,evvel nekem semmi gondom nincs....mert én meg azt szeretném ha Bale úgy eltűnne madridból,hogy csak túristaként látogatna oda...
Miért? Nem bírom a tagot, attól még tehetségesnek tartom, nem kell minden tehetségnek itt kikötnie.(bár annak ellenére,hogy nem bírom van egy olyan érzésem,hogy nálunk is kiköthet pár év múlva)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 15:27

Ja persze mert Neymar meg az apuci nem tudott az égvilágon semmiről...Nehogy már megsajnáljam szegény Neymart. :D ...
Az apja simán ludas,de egy 20 éves gyerek meg biztos azzal foglalkozik,hogy adóügyileg ki hogy jár jobban...mikor sztm halvány lila gőze sincs az ügymenetről...tette amit az apja,menefzsere jónak látott.
Simán hiszem hogy szerinte rendben ment minden.Azt hiszem azzal foglalkozott amivel neki kell....a focival.
Nem szeretném,ha Neymar Real játékos lenne,de a Barcát szivesen elnézegetném a Castilla ellen :D
Van ott egy kicsi fóbia asszem,de meg van ez nálam is,evvel nekem semmi gondom nincs....mert én meg azt szeretném ha Bale úgy eltűnne madridból,hogy csak túristaként látogatna oda...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 17., kedd 15:06

perez lehet a háttérben.. sztem rámentünk neymarra :Đ :shifty:
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 17., kedd 15:01

Azért ne essünk túlzásokba. Egyáltalán nem lenne fair ha Neymar-t eltiltanák a játéktól, vagy megszűnne a játékjoga, stb. Kemény példát kell statuálni a klubon és a trükköző menedzseren (jelen esetben apucin), de egy játékossal - legyen az Barca vagy Real mezben - nem szúrnék ki ennyire, ha csak nincs sok teljesen egyértelmű bizonyíték arra, hogy ő találta ki a tervet az elejétől a végéig, és nem pl. a Barca jogászai..... 5-10 millió eurós pénzbüntetést neki ha indokolt (tudom hogy egy ilyen kaliberű világsztárnak meg se kottyan), "járassák le" a médiában, de ennél többet ne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. március 17., kedd 15:06-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 14:41

a Barcelona-nak sem szerencsétlen emberei vannak.
Nem úgy néz ki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 17., kedd 14:38

Nem igazolhatnak senkit a büntetés alatt, az előzetes megegyezés szóban, némi ajándékkal megtámogatva nem minősül igazolásnak, de ez eddig is így volt. NFL-ben is így megy. Ott sem szabályos, ahogy itt sem, de nem lehet megfogni.

Suarez enyhítése meg ésszerű volt, játszhat bárhol megkapta volna. Kevésbé hülye ügyvédek tudnak mellette érvelni, és valószínűleg a Barcelona-nak sem szerencsétlen emberei vannak. Átrágták magukat a papírokon, és találtak egy hibát, ez a dolguk, nem azért enyhítettek, mert ők a Barca.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:34

dzsi91 írta:Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.

A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
Attól még, hogy ti ezt mondjátok, nem biztos, hogy így is van..

Én se vágom teljesen pontosan hogy van ez, én arra céloztam, hogy év közben is szoktak "bejelenteni" igazolásokat máshol is - anno Götze is pl -, az se hivatalos még, mégis annak veszi mindenki. Gondolom ilyet csinálhatunk mi is.. Gondolom kihátrálhatnak a játékosok januárban, de nem sűrűn szoktak ilyet csinálni a profi fociba emlékeim szerint.
Realista24 írta:Kenőpénz>>adócsalás>>újabb "eltiltás"
Aztán kezdődhet minden előröl.
Remélhetőleg az új vezetés ennél komolyabb színvonalat fog képviselni, de ha Bartoék intéznék, tuti ez lenne amúgy.. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 14:31

barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
Kenőpénz>>adócsalás>>újabb "eltiltás"
Aztán kezdődhet minden előröl.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 14:29

palesz77 írta:meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..
..aztan meg elkoltottetek nyaron 150 millio eurot. :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 14:28

palesz77 írta:
Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok.

Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA. :hmmm: :lol:
Suarez-t úgy vették meg ,hogy tisztában volt vele mindenki,hogy a fűre nem nézhet rá mert akkor segbetosszák blatter katonái.Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:22

Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok. Barcától függetlenül mondom ezt, a CAS se azért enyhített, mert rólunk volt szó..

Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA. :hmmm: :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 14:21

Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot... :roll:
:D :taps: :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 14:15

palesz77 írta:
Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..
Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot... :roll:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:12

Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 13:59

Bármi is sül ki belőle, ott fog maradni Neymar. A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból. Lesz néhány leváltás meg bírság, aztán pár hónap után már a kutya sem fog beszélni róla. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 13:29

Az apja biztos tudott a dologról, Neymarban már nem vagyok biztos, sőt. Ő eladta a fiát annak, aki a legtöbbet fizette neki zsebbe. Mert kb. minden csapatnál ugyanazt kapta volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 13:24

Ja persze mert Neymar meg az apuci nem tudott az égvilágon semmiről...Nehogy már megsajnáljam szegény Neymart. :D ...

Nem szeretném,ha Neymar Real játékos lenne,de a Barcát szivesen elnézegetném a Castilla ellen :D

Vissza: