Nekem jó lesz úgy is, hogy Butra össze kente... :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 12:31
Egyet értek különben,szerintem sem kellene túlspilázni,egy egyszerű fehér mez,mondjuk ezüst csíkokkal,ha már az adidas ragaszkodik ezekhez a kurva sávokhoz,meg kesebb kivitelben az elejére a mezszponzort,aztán nekem az úgy jó is lenneLehet, hogy a Nike sem viszi túlzásba, de nem próbálkoznak mindenféle hányadék dologgal. Meglehet nézni az idei mezeiket... Lehet egyforma mind, de szép színek, normális kinézet... Jövőre mondjuk a Barca meze elég nagy baromság, de az nem a mi bajunk. Szerintem is összenőttünk az adidassal, de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 12:30
Ilyenre gondolsz?h3x0r írta:na egy ilyet szivesen vennekKerlon írta:de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 12:19
na egy ilyet szivesen vennekKerlon írta:de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 17., kedd 11:40
Lehet, hogy a Nike sem viszi túlzásba, de nem próbálkoznak mindenféle hányadék dologgal. Meglehet nézni az idei mezeiket... Lehet egyforma mind, de szép színek, normális kinézet... Jövőre mondjuk a Barca meze elég nagy baromság, de az nem a mi bajunk. Szerintem is összenőttünk az adidassal, de egy letisztult fehér mezért odaadnám a fél karom.morientes írta:Mondjuk sztm a nike se túl kreativ,ha megnézzük.(Pedig e kedvenc sportszergyártóm)Kerlon írta:Komolyan, de az Adidas dizájnerjei lehúzhatnák már magukat, mert nagyon ritkán sikerül már igazán szépet alkotniuk. Idén is a fehér mezen a rózsaszín vonalak tönkre vágják az egészet... Sárkányoson a gallér fehérsége... a rózsaszínt meg hagyjuk is inkább. Csicsásítanak minden féle felesleges biszbasszal.
De a realt csak dasban tudom elképzelni...egyszerűen hozzánőtt a klubhoz.
A MU is furcsa lesz adidasban ,mert ott meg a nike-hoz vagyok szokva
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 17., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 11:11
Mondjuk sztm a nike se túl kreativ,ha megnézzük.(Pedig e kedvenc sportszergyártóm)Kerlon írta:Komolyan, de az Adidas dizájnerjei lehúzhatnák már magukat, mert nagyon ritkán sikerül már igazán szépet alkotniuk. Idén is a fehér mezen a rózsaszín vonalak tönkre vágják az egészet... Sárkányoson a gallér fehérsége... a rózsaszínt meg hagyjuk is inkább. Csicsásítanak minden féle felesleges biszbasszal.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 17., kedd 0:09
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. március 16., hétfő 22:16
Szerintem a sárkányos rohadtul el lett találva így, már csak a sárkány nem kéne.Kerlon írta:Komolyan, de az Adidas dizájnerjei lehúzhatnák már magukat, mert nagyon ritkán sikerül már igazán szépet alkotniuk. Idén is a fehér mezen a rózsaszín vonalak tönkre vágják az egészet... Sárkányoson a gallér fehérsége... a rózsaszínt meg hagyjuk is inkább. Csicsásítanak minden féle felesleges biszbasszal.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 16., hétfő 22:00
Igazoljuk le Iker helyett.reeed_ati írta:Nekem is pont ez jutott eszembe róla.![]()
Király Gabin jól mutatna, menne a szürke mackójához. :Đ
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 16., hétfő 21:48
Nekem is pont ez jutott eszembe róla.ziro4vr írta: az első mint valami leértékelt pizsama
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 16., hétfő 21:43
az első mint valami leértékelt pizsama
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:43
Ja,szerintem sem rajta fog múlni,akár mi lesz a végenmate írta:Barca ellen nem szokott baj lenni Ikerrel, ők nem ívelgetnek és szögleteknél is fölényben vagyunk ellenük. Nem lesz para Ikerrel, ha meg igen, hát istenkém 15 év alatt 1x becsúszik
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 10:44
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem