Attól még, hogy ti ezt mondjátok, nem biztos, hogy így is van..dzsi91 írta:Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.
A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
Én se vágom teljesen pontosan hogy van ez, én arra céloztam, hogy év közben is szoktak "bejelenteni" igazolásokat máshol is - anno Götze is pl -, az se hivatalos még, mégis annak veszi mindenki. Gondolom ilyet csinálhatunk mi is.. Gondolom kihátrálhatnak a játékosok januárban, de nem sűrűn szoktak ilyet csinálni a profi fociba emlékeim szerint.
Remélhetőleg az új vezetés ennél komolyabb színvonalat fog képviselni, de ha Bartoék intéznék, tuti ez lenne amúgy..Realista24 írta:Kenőpénz>>adócsalás>>újabb "eltiltás"
Aztán kezdődhet minden előröl.