Nekem is pont ez jutott eszembe róla.ziro4vr írta: az első mint valami leértékelt pizsama

Király Gabin jól mutatna, menne a szürke mackójához. :Đ
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 16., hétfő 21:48
Nekem is pont ez jutott eszembe róla.ziro4vr írta: az első mint valami leértékelt pizsama
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 16., hétfő 21:43
az első mint valami leértékelt pizsama
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 16., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:43
Ja,szerintem sem rajta fog múlni,akár mi lesz a végenmate írta:Barca ellen nem szokott baj lenni Ikerrel, ők nem ívelgetnek és szögleteknél is fölényben vagyunk ellenük. Nem lesz para Ikerrel, ha meg igen, hát istenkém 15 év alatt 1x becsúszik
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 10:44
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 16., hétfő 10:32
Nagyon meccshiányos, ráadásul tegnap sem tornázta túl magát. Én sem tenném kezdőbe a hétvégén.nmate írta:Nem sok értelme lenne Keylort berakni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 10:00
miro írta:Na remélem nem poénkodta el,és tényleg elgondolkozik azon hogy Keylor lesz a kezdő.A csapat a Barca ellen? “Már megvan a Barca elleni csapatom, nem hiszem, hogy sok meglepetést fog okozni. Csak a kapuskérdésnél vannak kétségeim…. (nevet).” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 9:54
Na remélem nem poénkodta el,és tényleg elgondolkozik azon hogy Keylor lesz a kezdő.A csapat a Barca ellen? “Már megvan a Barca elleni csapatom, nem hiszem, hogy sok meglepetést fog okozni. Csak a kapuskérdésnél vannak kétségeim…. (nevet).” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 15., vasárnap 19:09
Az ASn lehetett még pár éve visszanézni ilyesmit, próbáld ott.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 15., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. március 15., vasárnap 18:35
Hát mondjuk, ha Alabában kicsi a kreativitás, akkor kíváncsi lennék, h milyen egy kreatív balhátvéd. Mert én amennyit láttam, meg hallottam az alapján előre hasonló, mint Marcelo és védekezésbe talán még jobb is. Nem véletlen játszik a válogatottban középpályán és a Bayernben is volt már ott.hehe írta:marcelo mellé egy david alba-stílusú alabát hozni - értsd vonalszélső, elég kis kreativitással.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 15., vasárnap 18:34
Transfermarkton is van ilyen funkció.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 15., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 15., vasárnap 18:23
Szerintem az NSO szurkolói füzeteik alkalmasak erre a célra. Excel fájl, letöltöd, megnyitod, ki tudod választani, hogy a tabellát mettől meddig mutassa, mondjuk 1-30. forduló. Azt is be tudod állítani, ha csak a hazai vagy csak a vendég meccsek eredményei érdekelnek. Külön megnézheted a fordulókat is, újabbakban góllóvőlista is van, de ahogy nézem azok nincsenek kitöltve. 2002-től kezdve több bajnokság is megtalálható (BL, spanyol, angol, vb... ).BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem