Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 17., kedd 10:40

PEEtör írta:Hosszabb szösszenet írására adtam fejem. Na, az van, hogy minden mára tett fogadásomat elvetettem, mert szerintem megtaláltam életem legjobbját.

Atma 2.5 lap felett - 1.83

Tények:
-Atma utóbbi 15 meccséből 1 volt 3 lap alatt, 25-ből 7 (ebből egy egy huszadosztályú csapat ellen a kupában). Ezekből a meccsekből jóval túllépték a hármat elit csapatok ellen.
-Rizzoli vezeti a meccset, aki nem számít nagy kártyásnak (utolsó 30 meccs 4.3 átlag), de meg tud szaladni a keze, ha kell, hazai csapatnak is.
-első fordulóban 10 lap, 5-5 megoszlásban került kiosztásra
A fentieket összevetve irreális az odds, és szvsz hibás is, mert gyakorlatilag 54%-os valószínűség mellett fogadok olyan eseményre, amire jóval, de jóval nagyobb a fentiek alapján az esély.
Sokat is gondolkodtam, mire gondolhattak a bukik ennél az oddsnál és oké, Godin, az egyik fő lapgyűjtő nem lesz, elméletileg támadni kell az Atmának, nem védekezéssel tördelni a játékot, valamint a BL-ben meglepően kevés lapot gyűjtöttek be a mostani, illetve előző szezonban is.
Amiért viszont hibázhattak:
-az Atma mostani lapgyűjtő formája
-a Calderónban igazi pokol várható, ahol könnyen belesodorhatják a szurkolók őket egy-két lapba, és hát a játékosokat sem kell félteni (Miranda, Koke, Mandzukic, Turan...)
-alapból nem indulnak nyugodt helyzetből, hátrányból, feszültséggel tele kezdenek egy olyan meccshez, aminek óriási a tétje
-Simeone karaktere, ami az előbbi ponthoz még inkább hozzájárulhat (aki talán kezdi elveszíteni az irányítást, az öltözőt)
-ha esetleg korán gólt szereznek, akkor már jobban tördelhetnek
-ha nem tudnak betalálni, vagy hátrányba kerülnek, akkor pedig elgurulhat a gyógyszer, főleg a meccs vége felé, ha addig még nem gurult

Ezekből kifolyólag én vagy kb 1.5-re vittem volna a 2.5 lap oddsát, vagy még inkább 3.5 fölé húztam volna a határt. Életem legnagyobb tétjét raktam meg, felrúgva BRM-t, ha elvesztem, így jártam, de elképzelhetetlennek tartom, hogy így vagy úgy, de ne ügyeskedjen össze az Atma legalább három lapot.
nagyon tetszik ez a tipp, meg is húztam egy 10-essel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 17., kedd 9:54

Ismét egy 2-1-es este.
Megyek veled Peetör. :D
Grat Toti.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 17., kedd 8:59

peetör, fasza elemzés, remélem állatkodni fognak, rakom. :mrgreen:
Toti írta:atletico és 2,5+ @2.87
ez meg már @3.10 :kivagyhe:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 17., kedd 8:22

PEEtör írta:Atma 2.5 lap felett - 1.83
Nem rossz. Én maradok a tegnap leírtaknál, elég sokat pakoltam ma fel, szóval max egy kis aprót kockáztatok rá. Hajrá!
Toti írta:gyűjtő
Szép :)

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 17., kedd 8:05

Hosszabb szösszenet írására adtam fejem. Na, az van, hogy minden mára tett fogadásomat elvetettem, mert szerintem megtaláltam életem legjobbját.

Atma 2.5 lap felett - 1.83

Tények:
-Atma utóbbi 15 meccséből 1 volt 3 lap alatt, 25-ből 7 (ebből egy egy huszadosztályú csapat ellen a kupában). Ezekből a meccsekből jóval túllépték a hármat elit csapatok ellen.
-Rizzoli vezeti a meccset, aki nem számít nagy kártyásnak (utolsó 30 meccs 4.3 átlag), de meg tud szaladni a keze, ha kell, hazai csapatnak is.
-első fordulóban 10 lap, 5-5 megoszlásban került kiosztásra
A fentieket összevetve irreális az odds, és szvsz hibás is, mert gyakorlatilag 54%-os valószínűség mellett fogadok olyan eseményre, amire jóval, de jóval nagyobb a fentiek alapján az esély.
Sokat is gondolkodtam, mire gondolhattak a bukik ennél az oddsnál és oké, Godin, az egyik fő lapgyűjtő nem lesz, elméletileg támadni kell az Atmának, nem védekezéssel tördelni a játékot, valamint a BL-ben meglepően kevés lapot gyűjtöttek be a mostani, illetve előző szezonban is.
Amiért viszont hibázhattak:
-az Atma mostani lapgyűjtő formája
-a Calderónban igazi pokol várható, ahol könnyen belesodorhatják a szurkolók őket egy-két lapba, és hát a játékosokat sem kell félteni (Miranda, Koke, Mandzukic, Turan...)
-alapból nem indulnak nyugodt helyzetből, hátrányból, feszültséggel tele kezdenek egy olyan meccshez, aminek óriási a tétje
-Simeone karaktere, ami az előbbi ponthoz még inkább hozzájárulhat (aki talán kezdi elveszíteni az irányítást, az öltözőt)
-ha esetleg korán gólt szereznek, akkor már jobban tördelhetnek
-ha nem tudnak betalálni, vagy hátrányba kerülnek, akkor pedig elgurulhat a gyógyszer, főleg a meccs vége felé, ha addig még nem gurult

Ezekből kifolyólag én vagy kb 1.5-re vittem volna a 2.5 lap oddsát, vagy még inkább 3.5 fölé húztam volna a határt. Életem legnagyobb tétjét raktam meg, felrúgva BRM-t, ha elvesztem, így jártam, de elképzelhetetlennek tartom, hogy így vagy úgy, de ne ügyeskedjen össze az Atma legalább három lapot.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 17., kedd 7:54

gyűjtő
lebronék meccsén azért izzadtam. :mrgreen:

sheffield wed X @3.50
atletico és 2,5+ @2.87

bár az atletico meccsre elég sok szimpatikus odds van, pl a sima hazai @1.70 egyáltalán nem rossz. monaco meccset viszont egyáltalán nem tudom.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 17., kedd 7:37

Jó Phillynél ezzel számol az ember, hogy balfaszok és könnyen elhúzhat az ellen :lol: De már többször egész jól elkaptam őket 1-1 meccsre, szóval nem is bánkódok azon. Utah tippet meg kösz Zsombi, elég sima lett :agree:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 17., kedd 2:12

Az hagyján, de azt a mocsokságot bassza meg, hogy egy tiszta goaltendinget(már táblát ért a labda, utána ért bele Wall) blokknak ítéltek, majd abból a vén fasz Pierce vert egy triplát. Zseni.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 17., kedd 2:10

Zsombor írta:Uramatyám, Portlandbe szépen belenyúltunk. :fpalm:
Mondjuk Máté sem szerencsés a Phillyvel, végén megkapják az év verését.
Visszajöttek 4-re, csak hogy megint elmenjen a Wiz 9-re... :coffee:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 17., kedd 1:24

Uramatyám, Portlandbe szépen belenyúltunk. :fpalm:
Mondjuk Máté sem szerencsés a Phillyvel, végén megkapják az év verését.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 17., kedd 0:09

Ment Portland, teszem a Dallast és nagyon gondolkozok, hogy a legnagyobb play lesz mára a Lakers +18. GSW-nek jön az Atlanta (talán pihit kapnak Kerrtől), Curry-nek szülinap volt (ünneplés részben a Knicks ellen) és a LAK elég szépen tartja magát a meccseken. Nem hiszem, hogy 15+ lesz közte.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 16., hétfő 22:38

Portland ML, Hawks és Jazz hendi.

Raull77
Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC

HozzászólásSzerző: Raull77 » 2015. március 16., hétfő 22:23

Ez a As roma is egy szerencsétlen senki brigád,,az egész olasz szar fociukkal,,,,,

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 16., hétfő 21:20

Tegnap este úgy voltam vele, hogy a mai az pihinap lesz, de aztán éjfél körül meggondoltam magam. :D
Valaki picit lejjebb belinkelte a profitipp.hu-t, ezer hála neki, mert eddig magamtól szinte csak focira tettem, mivel nem vagyok otthon annyira a többi sportágban, viszont itt egész jó kis elemzések vannak, ami sokat segít kosárhoz, vagy akár hokihoz.
Ezek alapján, íme a mai szelóm:
Azért a Kosice-Poprad az igen izgi volt, de végül csak bejött, már csak a Maccabinak kell kihúznia. :luck: :smile:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 21:13

nmate írta:Lombard Pápa +0.5 @ 3.100
Lombard Pápa @ 8.00
Másfél unit plusz kb. Bár nem az történt amire számítottam, de sebaj :lol:

Megy a Utah -4.5

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 16., hétfő 21:08

Toti írta:nem, gyűjtő szelvényen volt és egy izlandi meccs elvitte sajnos. hiába fogtam meg ezt. :|
bocs csak fáradt vagyok, rosszul értelmeztem. nekem is mázlim volt, ez jött, de még kell a pool is, habár amilyen rég nyertem, nem is igazán bizakodok. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 16., hétfő 21:07

nem, gyűjtő szelvényen volt és egy izlandi meccs elvitte sajnos. hiába fogtam meg ezt. :|

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 16., hétfő 21:05

Toti írta:
Toti írta:fiorentina - milan 2,5 over és mind2 gól @2.37
nyílván gyűjtőbe raktam. :| :|
túl korán panaszkodsz. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 16., hétfő 21:02

Toti írta:fiorentina - milan 2,5 over és mind2 gól @2.37
nyílván gyűjtőbe raktam. :| :|

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 16., hétfő 19:38

MAi NBA line-ok nagyon élesek, talán Dallast húzom, de várok vele, hátha lejjebb megy. Matchup alapján Portland tetszik még nagyon, de Wizbe visszatér Nene, és annyira kiszámíthatlanok...

BL-ben meg nagyon fordult velem a világ, Atmáról letettem, 'kusen továbbjutást húzok naggyal, elképesztő stabilak és Atmában nem lesz Godin.
Megy majd Arsenal DNB, lehet a kettő kombiban is. Dortmundot szintén offolom, esetleg egy ikszet bejátszok majd.

Vissza: