Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 14:29

palesz77 írta:meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..
..aztan meg elkoltottetek nyaron 150 millio eurot. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 14:28

palesz77 írta:
Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok.

Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA. :hmmm: :lol:
Suarez-t úgy vették meg ,hogy tisztában volt vele mindenki,hogy a fűre nem nézhet rá mert akkor segbetosszák blatter katonái.Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.

A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:22

Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok. Barcától függetlenül mondom ezt, a CAS se azért enyhített, mert rólunk volt szó..

Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA. :hmmm: :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 14:21

Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot... :roll:
:D :taps: :agree:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 14:15

palesz77 írta:
Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..
Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot... :roll:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:12

Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 13:59

Bármi is sül ki belőle, ott fog maradni Neymar. A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból. Lesz néhány leváltás meg bírság, aztán pár hónap után már a kutya sem fog beszélni róla. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 13:29

Az apja biztos tudott a dologról, Neymarban már nem vagyok biztos, sőt. Ő eladta a fiát annak, aki a legtöbbet fizette neki zsebbe. Mert kb. minden csapatnál ugyanazt kapta volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 13:24

Ja persze mert Neymar meg az apuci nem tudott az égvilágon semmiről...Nehogy már megsajnáljam szegény Neymart. :D ...

Nem szeretném,ha Neymar Real játékos lenne,de a Barcát szivesen elnézegetném a Castilla ellen :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 12:35

Szerintem sokan itt azt tartanák igazságosnak, ha Neymar mától a Real szerződtetett játékosa lenne és a Barca-t meg visszasorolnák a harmadosztályba. :D 
Ne ess már át a ló túloldalára :D
Nekem többet ér egy szezon ha oda-vissza verjük a barcat,mintha megynyerjük a ligát :D Hiányérzetem lenne na... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 12:02

lesliejr írta:Szerintem sokan itt azt tartanák igazságosnak, ha Neymar mától a Real szerződtetett játékosa lenne
Na igen...
lesliejr írta:a Barca-t meg visszasorolnák a harmadosztályba.
Én ennek speciel nem örülnék... Beérem annyival is, ha nem nyertek semmit :mrgreen:

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 17., kedd 11:54

dzsi91 írta:Most függetlenül a Barcától meg neymartól,szerintem ilyenkor az lenne az igazságos,ha az átigazolás érvénytelennek minősülne, mivel csalással szerezték meg.
Szerintem sokan itt azt tartanák igazságosnak, ha Neymar mától a Real szerződtetett játékosa lenne és a Barca-t meg visszasorolnák a harmadosztályba. :D
Szóval igazságosnak tartanád, ha a főnököd nem fizeti be utánad az adót, te automatikusan munkanélkülivé válnál? :)
dzsi91 írta:De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad
Kitől loptunk el és mit? Kifizettük az árát. Ez adócsalás, nem pedig emberrablás. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 17., kedd 11:06

majd az lesz a vége, h egy újabb bírósági ítélet várakozása miatt eltörlik a jelenleg hatályban lévő büntetést, és kitolják szeptemberre a végső döntést így megnyílik az út a barcelona előtt a nyári átigazolási piacon. :Đ

but, it's not my business. :coffee:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 17., kedd 11:02

De komolyra fordítva...nehogy már Neymar szívjon,mert a sok pénz éhes g**i úgy üzérkedett ahogy nem szabad...ez a szankció amúgy magának a futballnak sem tenne jót.Büntessèk a spekulánsokat,a menedzsert,a barcat,az apját,vagy a santost,vagy azokat a cégeket akik a játékjogát birtokolták,de ne törjék már keresztbe egy fiatal játékos karrierjét...
Így van. Itt nem azzal volt gond, hogy nem igazolhatták volna le, vagy nem jól regisztrálták a jtáékost, hanem az eladó és a vevő közötti pénzmozgással votlak problémák, illetve a hatóság felé való adatközléssel.
De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad :mrgreen:
Nem ellopták, csak éppen nem kértek számlát...Ilyenkor büntetés van, nem az áru visszaszolgáltatása.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 10:57

:D és tényleg.De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad :mrgreen:
Ha csak ki nem fizeted :D Szal sztm a hasonlat sántít kicsit.
Ellenben ha meg elveszik,akkor eladhatja az üzlet még egyszer :D

De komolyra fordítva...nehogy már Neymar szívjon,mert a sok pénz éhes g**i úgy üzérkedett ahogy nem szabad...ez a szankció amúgy magának a futballnak sem tenne jót.Büntessèk a spekulánsokat,a menedzsert,a barcat,az apját,vagy a santost,vagy azokat a cégeket akik a játékjogát birtokolták,de ne törjék már keresztbe egy fiatal játékos karrierjét...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 21:13

tucsoki írta:
dzsi91 írta:
Hát ez elég extrém :mrgreen: Most függetlenül a Barcától meg neymartól,szerintem ilyenkor az lenne az igazságos,ha az átigazolás érvénytelennek minősülne, mivel csalással szerezték meg.
Erre írtál egy még extrémebb változatot... :mrgreen:
:D és tényleg.De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 16., hétfő 21:09

dzsi91 írta:
Realista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.
Hát ez elég extrém :mrgreen: Most függetlenül a Barcától meg neymartól,szerintem ilyenkor az lenne az igazságos,ha az átigazolás érvénytelennek minősülne, mivel csalással szerezték meg.
Erre írtál egy még extrémebb változatot... :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 21:06

Realista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 16., hétfő 19:15

ha csak a barcában nem, akkor rá kell menni. :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 16., hétfő 19:14

berlusconi már kavargat :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Vissza: