..aztan meg elkoltottetek nyaron 150 millio eurot.palesz77 írta:meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 14:29
..aztan meg elkoltottetek nyaron 150 millio eurot.palesz77 írta:meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 14:28
Suarez-t úgy vették meg ,hogy tisztában volt vele mindenki,hogy a fűre nem nézhet rá mert akkor segbetosszák blatter katonái.Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.palesz77 írta:Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok.Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA.![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:22
Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok. Barcától függetlenül mondom ezt, a CAS se azért enyhített, mert rólunk volt szó..Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 14:21
Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 14:15
Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán. Ez most olyan mintha valakit elítélnek 1 évre a börtönbe, de hetente hazamegy megnézni a családot...palesz77 írta:Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 17., kedd 14:12
Ezt mondjuk igen bírom, Suárez ügye előtt is mindenki mondta, hogy úgyis eltörlik a teljes büntit és játszhat majd, mert mi vagyunk a Barca, meg a transfer ban előtt is az ment, hogy úgyis igazolhatunk, aztán meg..Berti írta:A barca mindig kinyalja magát a komoly büntetéses szituációkból.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 17., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 13:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 12:35
Ne ess már át a ló túloldaláraSzerintem sokan itt azt tartanák igazságosnak, ha Neymar mától a Real szerződtetett játékosa lenne és a Barca-t meg visszasorolnák a harmadosztályba. :D
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 12:02
Na igen...lesliejr írta:Szerintem sokan itt azt tartanák igazságosnak, ha Neymar mától a Real szerződtetett játékosa lenne
Én ennek speciel nem örülnék... Beérem annyival is, ha nem nyertek semmitlesliejr írta:a Barca-t meg visszasorolnák a harmadosztályba.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 17., kedd 11:54
Szerintem sokan itt azt tartanák igazságosnak, ha Neymar mától a Real szerződtetett játékosa lenne és a Barca-t meg visszasorolnák a harmadosztályba.dzsi91 írta:Most függetlenül a Barcától meg neymartól,szerintem ilyenkor az lenne az igazságos,ha az átigazolás érvénytelennek minősülne, mivel csalással szerezték meg.
Kitől loptunk el és mit? Kifizettük az árát. Ez adócsalás, nem pedig emberrablás.dzsi91 írta:De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 17., kedd 11:06
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 17., kedd 11:02
Így van. Itt nem azzal volt gond, hogy nem igazolhatták volna le, vagy nem jól regisztrálták a jtáékost, hanem az eladó és a vevő közötti pénzmozgással votlak problémák, illetve a hatóság felé való adatközléssel.De komolyra fordítva...nehogy már Neymar szívjon,mert a sok pénz éhes g**i úgy üzérkedett ahogy nem szabad...ez a szankció amúgy magának a futballnak sem tenne jót.Büntessèk a spekulánsokat,a menedzsert,a barcat,az apját,vagy a santost,vagy azokat a cégeket akik a játékjogát birtokolták,de ne törjék már keresztbe egy fiatal játékos karrierjét...
Nem ellopták, csak éppen nem kértek számlát...Ilyenkor büntetés van, nem az áru visszaszolgáltatása.De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 17., kedd 10:57
Ha csak ki nem fizetedés tényleg.De akkor is ez lenne az igazságos, ha a boltban ellopsz valamit és elkapnak, a lopott cucc nem maradhat nálad :mrgreen:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 21:13
tucsoki írta:Erre írtál egy még extrémebb változatot...dzsi91 írta:
Hát ez elég extrémMost függetlenül a Barcától meg neymartól,szerintem ilyenkor az lenne az igazságos,ha az átigazolás érvénytelennek minősülne, mivel csalással szerezték meg.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 16., hétfő 21:09
Erre írtál egy még extrémebb változatot...dzsi91 írta:Hát ez elég extrémRealista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.Most függetlenül a Barcától meg neymartól,szerintem ilyenkor az lenne az igazságos,ha az átigazolás érvénytelennek minősülne, mivel csalással szerezték meg.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 21:06
Hát ez elég extrémRealista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 16., hétfő 19:15
ha csak a barcában nem, akkor rá kell menni.Realista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 16., hétfő 19:14
berlusconi már kavargatRealista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem