Suarez-t úgy vették meg ,hogy tisztában volt vele mindenki,hogy a fűre nem nézhet rá mert akkor segbetosszák blatter katonái.Ez így is maradt volna ha a Liverpoolban marad,ott pusztult volna meg novemberig a tv előtt.palesz77 írta:Suáreznél az, hogy nem is edzhet, azért elég erős volt.. Bár ugye ez relatív, ki hogy látja, de azért sokan túlzónak tartották, hogy mindentől el van tiltva - a futballvilágon belül is, nem csak a mezei drukkerekre gondolok.Géci írta:Igen ez így van... Mégis jött kis millió enyhítő ítélet. Játszhat edzőmeccsen Suarez, meg edzhet, meg lehet igazolni csak addig nem játszat stb... Kapott büntit, de mindenre kaptak egy kiskaput magyarán.
Igazolni meg úgy igazolhatunk, hogy majd Januárba hozhatjuk el, ez eddig is így volt. Ez nem engedmény, ez egy "jogi kiskapu" csak - vagy nem tudom hogy mondjam -, hogy most megegyezünk velük, aztán Januárban lesz hivatalos. Kb mint Ter Stegent ahogy anno elhoztuk.. De ezt nem a CAS adta, ez így volt alapból is - vagy én már nem si tudom ki ítélt el minket, lehet a FIFA.![]()
A másik részt nem értem, a barca egy évre ki van tiltva a piacról, tehát a szerződéskötéstől is el vannak tiltva, egy normális világban csak januárban irkálhatnának alá játékosok a barca-hoz, tehát nyáron úgy kéne ügyeskedni,hogy az adott játékos januárban ne mondja,hogy á mégse írom alá.De gondolom ezt is megoldották