Az egyik kommentelő szerint elvileg azt mondja, hogy "foda se", ami valami olyasmit jelent, hogy "fuck this...".

Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondja az aki minden meccsen itt van, meg mas csapatnál nincs ilyen. Es halkan jelzem hogy te is undorító vagy akkor, bar gondolom te sosem fikazod a csapatot vagy egy-egy játékost.miro írta:A legundorítóbb szurkolói a Realnak van..Drukkolni,buzdítani évente egyszer tudnak,de ha valami nem tetszik akkor fütty koncert van.
Ezt sok más haveromtól megkapom hogy mennyire szánalmas szurkolói vannak a csapatnak,és ez így is van.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A legundorítóbb szurkolói a Realnak van..Drukkolni,buzdítani évente egyszer tudnak,de ha valami nem tetszik akkor fütty koncert van.
Ezt sok más haveromtól megkapom hogy mennyire szánalmas szurkolói vannak a csapatnak,és ez így is van.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- ikarus93
Én erre mindig csak azt tudom mondani, aki fújolja őt, az csinálja utánna.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
nyilván én sem arra gondoltam hogy azt mondja de imádok itt lenni ilyen fejjel
de előtte 4 nappal egyedül húzta ki a csapatot a szarból a schalke ellen és most ő kapja a füttyöt? érthetetlenül állok a dolog előtt ezért is lenne jó tudni hogy ilyenkor mikor őszintén jön belőle akkor mit mond.

én nem tudom, de a reakciójából, viselkedéséből, mimikájából és ahogy így a közönségen végignézett undor és egyben meglepő fejjel kb ilyesmi : "ez igen bazdmeg"
de gondolom ennyire te is jutottál. mindenesetre engem is érdekel.
de gondolom ennyire te is jutottál. mindenesetre engem is érdekel.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Sőt, már lassan pont az volt a baj az utóbbi meccseken (mármint a klasszikusokon), hogy minden lepasszolt, semmit nem vállalt el, amit máskor igenprego írta:Nem igazán adom azokat a véleményeket hogy akkor most befeszül a barca ellen. Régóta a clásico az egyetlen meccs ahol teljesen a csapatért játszik.

- prego
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, Marcelo
Nem igazán adom azokat a véleményeket hogy akkor most befeszül a barca ellen. Régóta a clásico az egyetlen meccs ahol teljesen a csapatért játszik. a messivel valo versengesben pedig jelenleg az lenne a legjobb ha valamelyikojuk(najo legyen cr
) vagy 10 góllal elhúzna a másiktól. ronaldo is akkor játszott legutobb magahoz melto szinten amikor tetemes elonye volt messivel szemben.

2007.06.09.
Ha enyém a Real Madrid, enyém a világ.
Ha enyém a Real Madrid, enyém a világ.
Én mondjuk ez bírom Benzemában, hogy ilyenkor leadja egy jobb helyzetben lvőnek. Igazából azt a leeső labdát kapásból nem hinném, hogy kapura tudta volna tenni értelmesen, és már akkor nézte, hogy van-e valaki jobb helyzetben, amikor még a levegőben volt a labda.Azért nem feltétlenül Cé hibája,hogy állandóan őt keresik.Benzema a meccs elején szembe a kapuval is inkább leadta Cének,nemhiszem,hogy azért pattogott volna bárki ha kapura teszi.
(arról nem is beszélve, hogy mit nevezünk "szembe a kapuval"-nak? A kapufa vonalától is kijebb volt emlékeim szerint, nálam sz nincs szemben. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, meg ugye ki mit ért ezen a fogalmon...

Egyébként tegnap volt egy, amit ugye Marcelo végzett el (és mindenki lesre futott), ahonnét korában biztos, hogy CR lőtt volna, még ott is volt, és Marceloék magyaráztak neki, és utána ment csak el.bár az is lehet, hogy már beszéltek erről és abban maradtak, hogy rúgja tovább ő, érthetetlen módon persze.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért nem feltétlenül Cé hibája,hogy állandóan őt keresik.Benzema a meccs elején szembe a kapuval is inkább leadta Cének,nemhiszem,hogy azért pattogott volna bárki ha kapura teszi.
Ami kicsit szavar a csapatban,hogy mostanában túlcifrázzák a dolgokat,sok sarkazás az ellenfél területén stb.
Ami kicsit szavar a csapatban,hogy mostanában túlcifrázzák a dolgokat,sok sarkazás az ellenfél területén stb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Mondjuk nem hinném, hogy minden egyes szurkolónak valamiféle szabványszerű sztenderdet kéne követnie, hogy miképp viszonyuljon Ronaldohoz, saját meglátásom szerint meg tisztelem annyira amennyire szükséges egy a Real Madrid játékosa felé egy madridistától, szeretni nem szeretem, ez tény. Soha nem is szerettem és soha nem is fogom.mondjuk azért az ember aki 5 és fél év alatt "összekapart" majd 300 gólt a Real Madridban megérdemelne nagyobb tiszteletet is...
vagy te tényleg komolyan gondolod, hogy a csapatban fontosabb, hogy Ronaldo gólt szerezzen, mint hogy nyerjen a csapat?
Ennyire leegyszerűsítve természetesen nem. Viszont ha választani kell, hogy kinek a góljaival nyerjen azért volt már rá precedens, hogy nehéz lett volna ráhúzni a véletlenszerűséget meg a társak belé vetett bizalmát, hogy épp miért Ronaldot is keresik, mégha laikusként arra gondoltam volna, hogy x jobb helyzetben volt, mint CR. Másrészről a szabadrúgásai átengedése sem arról tanúskodnak, hogy emberünk észre venné magán, hogy néha nem megy és esetleg átadná a lehetőséget, mert ilyen arányban bárki képes szabadrúgásokat elvégezni.
Tévedésemet meg vállalom volt már rá példa, de majd kijavítotok.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ő csak egy brand...mondjuk azért az ember aki 5 és fél év alatt "összekapart" majd 300 gólt a Real Madridban megérdemelne nagyobb tiszteletet is...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondjuk azért az ember aki 5 és fél év alatt "összekapart" majd 300 gólt a Real Madridban megérdemelne nagyobb tiszteletet is...
Ez meg egy nevetséges találgatás, amivel lehet felbuzdítani a hülyéket. Azért keresik őt a társak mert tudják, hogy penge, ha gólokról van szó, vagy te tényleg komolyan gondolod, hogy a csapatban fontosabb, hogy Ronaldo gólt szerezzen, mint hogy nyerjen a csapat?hogy CRel gólt kell lövetni

-
Legnagyobb bánatomra nem merném rátenni a lakáskulcsomat arra, hogy ezt leszarják a csapatnál. Le kéne nem vitás, de ez szerintem csak vágyálom. Jobb esetben persze, mikor csapatutasítás, hogy CRel gólt kell lövetni egy idő után jön is és emberünk megnyugszik, mostanában viszont saját balfaszkodásából kifolyólag ez sem jön össze és olyankor a rinyacunami előjön.Ő ilyen, és a csapatnál ezt tudják, és kb. leszarják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit épít le? Nem most kezdte, mindig ilyen volt. Egy-egy periódusban elhagyta ezeket, de az alap személyiségében ez van benne. Semmi meglepő. Ő ilyen, és a csapatnál ezt tudják, és kb. leszarják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nagyon unom már ezt a hisztijét,saját magát építi le.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
cristiano feleslegesen hisztizett meg idegeskedett, mert ezen a meccsen tényleg csak rajta múlt, hogy nem rúgott 3at. az oké, hogy néha tényleg hihetetlenül szerencsétlenül pattan a labda, de voltak olyan suta megmozdulásai meg labdakezelései, hogy az valóban 3. ligába való lenne. ideje lenne már magát összeszedni fejben, mert eddig ez nem volt.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Na végre fény derült a rAEl Madrid titkára.
Nem elírás, puszta gyerekes gúny...
A vicc egyébként, hogy többen védtük be Balet szerintem, mint támadták, hogy miért "vette el" cr gólját.
extrának:

Nem elírás, puszta gyerekes gúny...
A vicc egyébként, hogy többen védtük be Balet szerintem, mint támadták, hogy miért "vette el" cr gólját.
extrának:
Ja, ha az nincs, akkor első gól sincs....MNS fanboy írta:felesleges ollózás

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ForLäger írta:Már megint Bale a bűnbakk...Ennyire ronaldo fanboyok nem lehettek...Mik vagytok ti? Mdridisták vagy Ronaldo fanclub?shoota írta:Az biztos hogy hazamegy es valamit szetver, gondolom tiszta ideg volt a csávó. Mondjuk ahogy bale elvette azt a gólt, nem csodálom..
Bale és Benzema nagyszerűen játszott, Rinyáldó meg hozta a szokásosat: Hiszti, sírás, felesleges ollózás, más anyjának szídása...Szánalmas. Ő eddig is csak egy Brand volt, a MU-ban felfújták, aztán átigazolt a legtöbb divatdrukkerrel rendelkező Raelbe, aztán jött mégtöbb, 2011-12-ig nem ért semmit. (Lásd, Barca mindent megnyert....De rossz is volt, istenem.) Bárcsak azt tudnám mondani, hogy bizakodom a Barca ellen, de ha Ronaldo nem változtat a stílusán, akkor ott is cumizunk.
na megvagy te szemét

eb.hu/forum:
Re: Barca vs Real
HozzászólásSzerző: MessiNeymarSuarez » 2015.03.15. 22:56:44
Realosok egy része már most azért szídja Balet mert " elvette Ronaldo gólját"

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams