berlusconi már kavargatRealista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 16., hétfő 19:14
berlusconi már kavargatRealista24 írta:Olvastam egy extrémet, katalán forrás állítja, ha elítélik a Barcát (elnököket) a Neymar ügy miatt, akkor a brazil egy vagy két évig nem léphet pályára a bajnokságban és a kupában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 14:55
Vagy azt gondolja a nyertes csapat hogy no most már sinen van....holott lesz még egy pár meccs azután is...hunmadridista írta:Én viszont úgy gondolom, hogy aki a hétvégén nyer, az nagy valószínűséggel akkor löketet fog kapni, hogy az ki fog tartani a szezon végéig...morientes írta: A camp nou-ba ki lehet kapni,nem ezen megy el a bajnokság.(Már ha elmegy egyáltalán,messze még a vége)
Mondjuk én nem kötöm fel magam ha nem lesz meg a liga,de a BL igen.De a döntő az nálam is kevés.Akkor nesze semmi fogd meg jól.Vagy ez,vagy az,de meglegyen,ha meg mind a kettő,akkor aztán...az meseszerűtorjack írta:Nálam a ligában nincs kifogás. 3 éve nem nyertünk, nekünk van a legerősebb keretünk. Be kell húzni, nincs mese, függetlenül attól, hogy mi lesz a BL-ben.dzsi91 írta:Én is ezt várom, bajnoki cím és Bl elődöntő onnan meg lesz ami lesz. De ha buknánk a ligát és végül lenne esélyünk megvédeni a címet,akkor elégedett lennék, azért az nem mindennapi lehetőség a címvédés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 13:37
Akkor bár mindenki azt mondja majd,hogy jó ez így, de szívünk mélyén sosem örülünk egy döntetlennek, egyik szurkolótábor semmadridronie írta:És ha döntetlen lesz? :Đ Akkor mi van (?), csak mert ez is simán benne van a pakliban...Én viszont úgy gondolom, hogy aki a hétvégén nyer, az nagy valószínűséggel akkor löketet fog kapni, hogy az ki fog tartani a szezon végéig...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
én is valami ilyesmire gondoltam. nyilván nem szó szerint ezen az egy meccsen fog elmenni, de ha mi nyerünk akkor kimászunk egy hatalmas gödörből és elkussoltatunk mindenkit, és nyugodtan pöröghetünk tovább, a barcanak meg fel kell dolgozni, hogy a legjobb formájukban sem tudtak minket elverni. nagyot fordulna a világ. ha viszont kikapunk a barca végig megy a 4 pont előnnyel, főleg, hogy mi még lejjebb csúszunk ezzel lelkileg is és tuti buknánk még ebből kifolyólag is.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 16., hétfő 13:36
És ha döntetlen lesz? :Đ Akkor mi van (?), csak mert ez is simán benne van a pakliban...Én viszont úgy gondolom, hogy aki a hétvégén nyer, az nagy valószínűséggel akkor löketet fog kapni, hogy az ki fog tartani a szezon végéig...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
én is valami ilyesmire gondoltam. nyilván nem szó szerint ezen az egy meccsen fog elmenni, de ha mi nyerünk akkor kimászunk egy hatalmas gödörből és elkussoltatunk mindenkit, és nyugodtan pöröghetünk tovább, a barcanak meg fel kell dolgozni, hogy a legjobb formájukban sem tudtak minket elverni. nagyot fordulna a világ. ha viszont kikapunk a barca végig megy a 4 pont előnnyel, főleg, hogy mi még lejjebb csúszunk ezzel lelkileg is és tuti buknánk még ebből kifolyólag is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 16., hétfő 13:29
Nálam a ligában nincs kifogás. 3 éve nem nyertünk, nekünk van a legerősebb keretünk. Be kell húzni, nincs mese, függetlenül attól, hogy mi lesz a BL-ben.dzsi91 írta:Én is ezt várom, bajnoki cím és Bl elődöntő onnan meg lesz ami lesz. De ha buknánk a ligát és végül lenne esélyünk megvédeni a címet,akkor elégedett lennék, azért az nem mindennapi lehetőség a címvédés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 16., hétfő 13:10
Realista24 írta:Én nem.Meghát egy újabb Bl döntős részvételért elnézném a srácoknak a liga bukást,akkor is ha végül nem védjük meg a címet...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 12:50
Én nem.Meghát egy újabb Bl döntős részvételért elnézném a srácoknak a liga bukást,akkor is ha végül nem védjük meg a címet...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 16., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 16., hétfő 12:19
Én viszont úgy gondolom, hogy aki a hétvégén nyer, az nagy valószínűséggel akkor löketet fog kapni, hogy az ki fog tartani a szezon végéig...morientes írta: A camp nou-ba ki lehet kapni,nem ezen megy el a bajnokság.(Már ha elmegy egyáltalán,messze még a vége)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:41
Hát néhány embernél ez hetente változik,ezt nevezem én stabil döntésképességneknmate írta:Nem. A bajnokság már szeptemberben elmentmorientes írta:A camp nou-ba ki lehet kapni,nem ezen megy el a bajnokság.(Már ha elmegy egyáltalán,messze még a vége)
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 11:38
Nem. A bajnokság már szeptemberben elmentmorientes írta:A camp nou-ba ki lehet kapni,nem ezen megy el a bajnokság.(Már ha elmegy egyáltalán,messze még a vége)
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:35
A camp nou-ba ki lehet kapni,nem ezen megy el a bajnokság.(Már ha elmegy egyáltalán,messze még a vége)dannen írta:sok mindent el fog dönteni nálunk a barca elleni meccs, ha esetleg nyernénk az hatalmas lökést adhatna. ha viszont kikapunk..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 15., vasárnap 23:16
Ebbe sajnos nem vagyok biztos, de Téma off.R.M.C.F írta:esett a hatékonysága.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 23:11
ikarus93 írta:Nem akarok tűzet szítani, csak régebben sokszor olvastam azt, hogy Messi Xavi és Iniesta nélkül sehol sincs.
Sajnos idén ezt Messi megcáfolta.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 15., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 15., vasárnap 20:16
Ezt kénytelen vagyok neked/nektek elismerni, mert én nem járok "odaát". Ahogy ti nevezitek. Az oldalt minden nap olvasom, mármint a híreket, de nem fórumozok. Ennek egyszerű oka van. A Barca dolgait Barca szurkolóval meg tudom beszélni, de közeli ismeretségi körömben nincs Real szurkoló és ha tetszik ha nem, sokszor a másik tábor világít rá olyan dolgokra, amit egy elvakult szurkoló nem vesz észre. Most itt nem arra a szintre kell gondolni, hogy penaldo meg lesszi.dzsi91 írta:Egyetértek,csak az a bökkenő,hogy szerintem a legelvakultabbak is elismerik tőlünk,hogy Messi egy extraklasszis,addig odaát tényleg csak egy egysíkú 11eslövőt látnak Cr-ben.Semmiven nem ismerik el.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 15., vasárnap 16:43
A bayernesek egy külön faj.Ők mindent utálnak ami nem németikarus93 írta:dzsi91 írta: Egyetértek,csak az a bökkenő,hogy szerintem a legelvakultabbak is elismerik tőlünk,hogy Messi egy extraklasszis,addig odaát tényleg csak egy egysíkú 11eslövőt látnak Cr-ben.Semmiven nem ismerik el.
Kedvenceim a BM szurkolók és véleményük CR-ről.![]()
Ha 5 jó szót hallotam tőlük CR felé már sokat mondtam.
Tisztelet a kivételnek.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem