Ja,szerintem sem rajta fog múlni,akár mi lesz a végenmate írta:Barca ellen nem szokott baj lenni Ikerrel, ők nem ívelgetnek és szögleteknél is fölényben vagyunk ellenük. Nem lesz para Ikerrel, ha meg igen, hát istenkém 15 év alatt 1x becsúszik

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:43
Ja,szerintem sem rajta fog múlni,akár mi lesz a végenmate írta:Barca ellen nem szokott baj lenni Ikerrel, ők nem ívelgetnek és szögleteknél is fölényben vagyunk ellenük. Nem lesz para Ikerrel, ha meg igen, hát istenkém 15 év alatt 1x becsúszik
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 16., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 10:44
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 16., hétfő 10:32
Nagyon meccshiányos, ráadásul tegnap sem tornázta túl magát. Én sem tenném kezdőbe a hétvégén.nmate írta:Nem sok értelme lenne Keylort berakni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 16., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 16., hétfő 10:00
miro írta:Na remélem nem poénkodta el,és tényleg elgondolkozik azon hogy Keylor lesz a kezdő.A csapat a Barca ellen? “Már megvan a Barca elleni csapatom, nem hiszem, hogy sok meglepetést fog okozni. Csak a kapuskérdésnél vannak kétségeim…. (nevet).” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 16., hétfő 9:54
Na remélem nem poénkodta el,és tényleg elgondolkozik azon hogy Keylor lesz a kezdő.A csapat a Barca ellen? “Már megvan a Barca elleni csapatom, nem hiszem, hogy sok meglepetést fog okozni. Csak a kapuskérdésnél vannak kétségeim…. (nevet).” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 15., vasárnap 19:09
Az ASn lehetett még pár éve visszanézni ilyesmit, próbáld ott.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 15., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. március 15., vasárnap 18:35
Hát mondjuk, ha Alabában kicsi a kreativitás, akkor kíváncsi lennék, h milyen egy kreatív balhátvéd. Mert én amennyit láttam, meg hallottam az alapján előre hasonló, mint Marcelo és védekezésbe talán még jobb is. Nem véletlen játszik a válogatottban középpályán és a Bayernben is volt már ott.hehe írta:marcelo mellé egy david alba-stílusú alabát hozni - értsd vonalszélső, elég kis kreativitással.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 15., vasárnap 18:34
Transfermarkton is van ilyen funkció.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 15., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 15., vasárnap 18:23
Szerintem az NSO szurkolói füzeteik alkalmasak erre a célra. Excel fájl, letöltöd, megnyitod, ki tudod választani, hogy a tabellát mettől meddig mutassa, mondjuk 1-30. forduló. Azt is be tudod állítani, ha csak a hazai vagy csak a vendég meccsek eredményei érdekelnek. Külön megnézheted a fordulókat is, újabbakban góllóvőlista is van, de ahogy nézem azok nincsenek kitöltve. 2002-től kezdve több bajnokság is megtalálható (BL, spanyol, angol, vb... ).BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 15., vasárnap 18:15
Én nem tudom ki nektek az ideális cserecsatár, az a helyzet hogy nehéz ilyent találni.jobbnak lehet jobb lenne, mint csikó, de egyik se szint ide
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 15., vasárnap 18:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 15., vasárnap 17:15
Meg.Kb annyi a valószínűsége,mint hogy Khedira aranylabdát kap...ellenben Moratában sztem még van fejlődési lehetőség, gondolom a csapatnak is ezért van rá visszavásárlási opciója
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 15., vasárnap 16:51
jobbnak lehet jobb lenne, mint csikó, de egyik se szint iderealistahuni írta:Már most is bőven jobb lenne a padra mint Hernandez, de mivel még fiatal ezért nem akar a padon rohadni, szerintem jó döntés volt neki a Juve. Ha szerez egy kis rutint nem lesz kutyaütő játékos szvsz, majd meglátjuk.most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 15:48
Pedig hozzuk sajnos. Én egy rutinosabb tagot próbálnék meg Carvajal mögé, azért a spanyolnak (bár egyértelműen fix kezdő) még van mit tanulnia.hehe írta:danilo meg kib. gyenge játékos, teljesen értelmetlen hozni.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem