valószínűleg a hátralévő szezon egyetlen pozitívuma (és kapaszkodója??), h ismét játszik.
Luka Modrić
Re: Luka Modric - 19
valószínűleg a hátralévő szezon egyetlen pozitívuma (és kapaszkodója??), h ismét játszik.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos ahogy elfaradt, kb ossze is esett a kozeppalyank.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
tucsoki írta:Vagy: Rani Khedira, 21 éves, korosztályos német válogatott.
Nomen est omen
Vagy: Rani Khedira, 21 éves, korosztályos német válogatott.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gündogan szépen marad a seggén még egy évet, aztááááán....Sunsky írta: Viszont kell keresni még egy hasonló típusú játékost 1-2 éven belül, aki majd felnő a feladathoz, hogy később pótolja őt.
B terv lehet Verratti tőlem, ő is faja.
Nem illik.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Nyilván ahogy megy az idő előrfelé, Modric egyre kevesebb lesz védekezésben, de egy stílusú játékos aranyat ér egy csapatban. Hozni kell mellé a kp-ra normális védekezni tudó arcokat is és akkor rendben. Bár a jövő kp-ja a Kroos-Isco duóé. A köv 2-3 szezonban még azonban simán csodálhatjuk a Kroos-Modric tengelyt.
verrattiViszont kell keresni még egy hasonló típusú játékost 1-2 éven belül, aki majd felnő a feladathoz, hogy később pótolja őt.
bár nem teljesen ugyanazt a szerepkört töltik be a pályán, de a taktika sem lesz mindig ugyanaz. (most jobbára nincs is :Đ )
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Modricnak van egy könnyed, laza és tetszetős stílusa, amit nagyon tud. Ehhez nem kell óriási sebesség, szóval nem értem azokat, akik szerint csak 1-2 éve van ilyen szinten. Belátja az egész pályát, sokkal előrébb jár fejben, mint a többiek, szerintem lazán elfocizhat még itt akár 4-5 évet is. Azok a külsős passzok, testcselek, elmozgások azok nem vesznek el ennyi idő alatt, mert nem erőből játszik, hanem ösztönből. Viszont kell keresni még egy hasonló típusú játékost 1-2 éven belül, aki majd felnő a feladathoz, hogy később pótolja őt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hihetetlen a pali
Én nem számoltam vele komolyabban ennyi kihagyás után, de szinte meg se látszik rajta.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Talán elkezdhetünk bízni abban, hogy az ő visszatérése mégis csak lényegesen lendít a csapaton.. Nyilván még idő kell, hogy újra a csúcsformás Modricot lássuk, de szerintem szemmel látható a különbség a csapaton. Főleg kiegészülve egy Kroos-szal, sokat fog jelenteni.
Jövőhéten kiderül..
Jövőhéten kiderül..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon kell ő nekünk. Még, hogy nem lehet vele számolni...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Egyértelmű volt a különbség. Végre egy normális játékos a sok favágó után(illarra,khedira). De viszont látszott rajta,hogy 60 perc után eléggé elfáradt, pedig a tempó se volt túl nagy. Vasárnap figyelni kell majd őt, mert ha egy Neymarral, vagy Suarezzel kerül fáradtan szembe abból meccset eldöntő szitu is lehet.
Még kicsit fejben lassabb, de majd szépen belerázódik. Nagy problémája szerencsére nincs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondtam én.
- ziro4vr
Jó nem azt mondom...volt különbség mikor a szottyadt rambó futkosott ott, meg amikor Modric szervezgetett. Krooson is azt láttam, hogy csak pislog...jéé, vannak még itt értelmes emberek.nmate írta: Miért, nem az?
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Miért, nem az?ziro4vr írta:Azért sokan mint valami isteni lényre úgy tekintenek már rá.
- ziro4vr
Azért sokan mint valami isteni lényre úgy tekintenek már rá.
Kontrasztos volt a szituáció, ez tény. Meg az is, hogy bíztató volt. A tudása nem kopott ez nyilvánvaló, helyezkedés, meglátások azok már fullos közeliek voltak. Visszaszokik, Kroost felhúzza, hogy végre egy értelmes arc van mellette, és már is az egyik fontos területen nagy javulás következik be. Persze közel sem old meg ez mindent.
Nem illik.
- h3x0r
Eleinte fura is volt, ahogy megindult a labdaval elore. Mar hozzaszoktam hogy Illarra hatra passzolja, Silva meg valahol bujkal.