Amúgy szerintem, ha Morata meggyőzte EB-vel Perezt, akkor nem hiszem, hogy Iscora, és Thiagora nem repül rá. Nem mondom, hogy hozza bármelyiket is, főleg az utóbbit, de hogy megpróbálja, az tuti. Isco sanszos, de Thiago lehet beint nekünk.
Verrattit meg tényleg kár, hogy nem bírjuk elhozni
Illaramendi is jó lenne egyébként. Nagy dobásra amúgy sincs most esélyünk kp-ra, fiatalokkal kell próbálkozni, aztán hátha lesz valami belőlük.
Amúgy is bele vagyok buzulva a fiatalokba, meg a saját nevelésekbe

Minél többet szeretnék látni itt, persze csak egészséges mértékben úgy, hogy azért ne menjen a csapat rovására, de néhány fiatal tehetséget mindig szeretnék látni, akiket be lehet építeni. És a hírek is csak adják alám a lovat. Azért egy Morata, Jesé, Carvajal, Nacho, Casemiro, akik már itt vannak + Isco, Thiago (csakazértis

), Illaramendi/Verratti + Varane, akik nem írható velük egy kategóriába, de szemtelenül fiatal, nem lenne rossz na. Kellően spanyol is, kellően fiatal is.
Kercsó írta:Matt009 írta:
2 full átlag játékos meg egy szem kicsit átlag feletti. Tényleg álomszerű lenne...
és szerinted ki az a kicsit átlag feletti?
Khediránál bármelyik jobb.
aki jelenleg a piacon van, abból csak Vidal az egyetlen, aki eddig többet mutatott Gündogannál.
Szerintem Modric az átlag feletti. Akartam is én is kérdezni amúgy. Ha Modric az átlag feletti (pláne abban az esetben ha mellélőttem, és ő csak átlagos

), akkor ki lenne szerinted jó?