szevaszbanderas írta:Mer nem Patinho csinálta, kész győztes pedigRealRaúl77 írta:Miért nem ment be?
kösz az infokat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 15., vasárnap 23:00
szevaszbanderas írta:Mer nem Patinho csinálta, kész győztes pedigRealRaúl77 írta:Miért nem ment be?

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 22:59
Sok időt te sem fogsz itt eltöltenibanderas írta:Mer nem Patinho csinálta, kész győztes pedigRealRaúl77 írta:Miért nem ment be?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 15., vasárnap 22:58
bennem egyre inkább veszlik el ezzel kapcsolatban a reményBízom azért benne, hogy egy Kroos-Modric-Isco kp még jobb lesz ennél. Talán van remény jövő héten.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 15., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 15., vasárnap 22:57
de mit hozod fel? senki se beszélt rólabanderas írta:Mer nem Patinho csinálta, kész győztes pedigRealRaúl77 írta:Miért nem ment be?

HozzászólásSzerző: banderas » 2015. március 15., vasárnap 22:56
Mer nem Patinho csinálta, kész győztes pedigRealRaúl77 írta:Miért nem ment be?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 15., vasárnap 22:55
Remeljuk legalabb a Barca ellen ugy mennek ki hogy "ma meccs utan vert hugyozunk". Ha nem akkor ott megint szopoalarc var rank.tibi18 írta:Remy!
Épp ez a baj, hogy kicsi ma is úgy láttam, hogy leszarják, meg megnyugottak, hogy megvan a meccs. Egy ilyen hónap után szénné kellett volna alázni a Levantet (de minimum meg kellett volna halniuk a mezért), hogy kicsit feledtessék ezt az időszakot.. Ma messze nem ez történt.. Ne vagyok elégedett..
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 15., vasárnap 22:55
Igazából nem, mert Falcaonak is 4 gólja vanhehe írta:falcao még szarabbbanderas írta:Csicsa mér nálunk van? Ki hozta ide? Falcao helyett![]()
Az alázás ott volt a meccsben, meg a 3 kapufa is... nem volt szerencsénk, de jobbak voltunk, mint korábban, és ez Modricnak köszönhető szerintem, illetve annak, hogy Bale végre csinált is valamit.tibi18 írta:Remy!
Épp ez a baj, hogy kicsi ma is úgy láttam, hogy leszarják, meg megnyugottak, hogy megvan a meccs. Egy ilyen hónap után szénné kellett volna alázni a Levantet (de minimum meg kellett volna halniuk a mezért), hogy kicsit feledtessék ezt az időszakot.. Ma messze nem ez történt.. Ne vagyok elégedett..
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 15., vasárnap 22:55
mert falcao a jövő vagy mi?banderas írta:Mert a Van Gaal is kihozza belőle a tutit. Patinho a jövő? Bocs

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 15., vasárnap 22:53
ez valami troll lesz. vagy ogre.banderas írta:Mert a Van Gaal is kihozza belőle a tutit. Patinho a jövő? Bocs

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 15., vasárnap 22:53
Bízom azért benne, hogy egy Kroos-Modric-Isco kp még jobb lesz ennél. Talán van remény jövő héten.Santi írta:Az utolsó perceket azért úgy kezeljük, hogy egy Jesé-Illara-Lucas hármas szaladgált a kp-n.
HozzászólásSzerző: banderas » 2015. március 15., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. március 15., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 15., vasárnap 22:52

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 15., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 15., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 15., vasárnap 22:48
falcao még szarabbbanderas írta:Csicsa mér nálunk van? Ki hozta ide? Falcao helyett

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 20:18
numberone1 írta:Xabi nagyon jo kis box-to-box volt ennyi idosen a Sociedadban es a Poolban is. Illaranak nagyon behataroltak a kepessegei, egy bizonyos pozicioban erzi jol magat, viszont azt mar luxus fentartani neki....fuggetlenul a "nyuszisagatol".Kerlon írta:Én elismerem, hogy kevés Illarramendi, de mindig muszáj lesz megvédenem, mert sokkal több van benne, mint amit látunk. Először is mindenki gondoljon bele, hogy Xabi Alonso mennyire tudna box to boxot játszani. Szerintem semennyire és Illarra sem alkalmas rá, de folyamatosan ott kap szerepet. Egyszerűen neki ott kell lennie, ahol átlátja az egész pályát és nem háttal a kapunak helyezkedve. Illetve ugye ő sincs játékban, szóval nehéz lenne elvárni tőle is a jó formát... Nekem ez a véleményem róla.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 13., péntek 11:51
Mert egyenlítő góloknak madridban nem szokás örülnimiro írta:Megnéztem újra a Schalke elleni összefoglalót,komolyan kérdezem,a mi játékosaink miért nem tudnak örülni ha a másik gólt lő?
Ronaldo egyedül ugrált,és legelsőnek Arbeloa ért oda hozzá. A többiek oda döcögtek lehajtott fejjel.
Miért van ez? De nem csak ez a meccs,hanem minden meccsen jellemző.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 13., péntek 11:48
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem