hamesz írta:Casillas se szalad oda

...

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. március 15., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 15., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 15., vasárnap 22:11
Sunsky írta:Más csapatban amúgy van ilyen, hogy valaki idegeskedik, hogy a társ lőtte a gólt? ráadásul az elsőt? Cé is elmehet a .....ba a hisztijével, milyen csapatjáték ez?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 15., vasárnap 22:11
Casillas se szalad oda
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 15., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 15., vasárnap 22:10
De lehet, de akkor is rohadt unszimpatikus tud lenni.R.M.C.F írta:Azt nem értem,hogy isco miért nem húzódik beljebb és közben marcelo miért nem lép többet fel.
Azt nem láttam,de nem lehet hogy még magára volt akkor is mérges? mert jellemző rá.RMCF, ez oké, de a gól után is..
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 15., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 15., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 15., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 15., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 22:06
Azt nem láttam,de nem lehet hogy még magára volt akkor is mérges? mert jellemző rá.RMCF, ez oké, de a gól után is..
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 15., vasárnap 22:05
Semmi, de most ez hogy jön Ronaldo hisztijéhez egy vezető gólnál?hamesz írta:Sunsky írta:Más csapatban amúgy van ilyen, hogy valaki idegeskedik, hogy a társ lőtte a gólt? ráadásul az elsőt? Cé is elmehet a .....ba a hisztijével, milyen csapatjáték ez?
Balenek milyen csapatjáték volt eddig?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 22:04
Sunsky írta:Más csapatban amúgy van ilyen, hogy valaki idegeskedik, hogy a társ lőtte a gólt? ráadásul az elsőt? Cé is elmehet a .....ba a hisztijével, milyen csapatjáték ez?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 15., vasárnap 22:04
Balenek milyen csapatjáték volt eddig?Sunsky írta:Más csapatban amúgy van ilyen, hogy valaki idegeskedik, hogy a társ lőtte a gólt? ráadásul az elsőt? Cé is elmehet a .....ba a hisztijével, milyen csapatjáték ez?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 15., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 15., vasárnap 21:59
Igen, teljesen egyertelmu feltetelezesek.kiserik írta:Most már teljesen egyértelmű, hogy aki Carlot tette felelőssé a Bale ügyben, az vakon volt, mint szürke szamár a kútra. Ismét hozta Carlo, amit vártam tőle. Kezdette, de ultimátummal. Látszik a játékán, hogy tudja, most nem elég a megtolom-beadom alibi. 10-ből 9-szer befelé indul, nem veszi el a helyet Carvajaltól, keresi a társakat, próbál lőni ha kell és ami nagy szó, visszazár védekezni a kp-ra. Remélem tudja tartani ezt a játékát jövőhétre is, bár ott több kell legyen a védekező feladata.
Teljesen egyértelmű, hogy az elvesztegetett pontokat Perecnek köszönhetjük.![]()
![]()
![]()
Lucas Silva: hozza amiért idehozták: kis csapatok ellen tehermentesít, szerintem egész korrektül.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 15., vasárnap 21:59
Értelmezz is híreket, ne csak olvassLeagueofLesbians írta:Nah ha már ilyen jól informált vagy Madridból, bemutathatnál néhány fejesnek, akitől kapod az infót. Mindig jó az ha vannak ismerősökTeljesen egyértelmű, hogy az elvesztegetett pontokat Perecnek köszönhetjük.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 15., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 15., vasárnap 21:56
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem