csak a szokásosLeagueofLesbians írta:Isco mehetne zuhanyozni a félidőben. Egy kis pihi ráférne. Nagyon nincs képben ma.
viccelek csak

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 15., vasárnap 21:39
csak a szokásosLeagueofLesbians írta:Isco mehetne zuhanyozni a félidőben. Egy kis pihi ráférne. Nagyon nincs képben ma.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 15., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 15., vasárnap 21:37
50 körüli szabiról írtak, hogy azóta nem talált be.Steve írta:Van arról statisztika vhol, hogy CR eddig hány elbaxott szabinál jár idén..
Félelmetes amúgy. Totál veszélytelen. Persze lehet, hogy ma rám cáfol, de átlagban a nullához közelít a hatékonyság.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 15., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 15., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 15., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 15., vasárnap 21:34
tubatibi írta:Befogta mind a két fülét, aztán meg belerúgott egyet a zögletzászlóba.ziro4vr írta:Mit csinált a "vadló" a gól után? lemaradtam
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 15., vasárnap 21:34
eladnámRealista24 írta:Vagy Kroos a fék. :ĐModric meg istencsászár.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2015. március 15., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 15., vasárnap 21:33
ziro4vr írta:Mit csinált a "vadló" a gól után? lemaradtam
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 15., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. március 15., vasárnap 21:32
Befogta mind a két fülét, aztán meg belerúgott egyet a zögletzászlóba.ziro4vr írta:Mit csinált a "vadló" a gól után? lemaradtam
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 15., vasárnap 21:32
+1R.M.C.F írta:Steve írta:Jó hát teljesen más a labda felhoztal sebessége Modriccsal. Pörög, ott van mindenhol, teszi azonnal tovább, szeme van a labdáinak.
Rohadt sokat ér nekünk ez a srác.
No Modric, no party!
![]()
Kb mint anno Edgar Davids....sokan nem ismerték el,de mindig ott volt,övé volt a kp-a,csak annyi hogy modric nem annyira pozicionált,könnyedebb és stílusosabb.....
Most nem kell kioktatni, hogy más poszt és más stílus,a hatékonyságra értettem.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. március 15., vasárnap 21:31
Az. De jobb későn, mint sohaR.M.C.F írta:Bale felfújta a pofáját.
Először látom idén akarni. Szégyen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 15., vasárnap 21:31
R.M.C.F írta:Steve írta:Jó hát teljesen más a labda felhoztal sebessége Modriccsal. Pörög, ott van mindenhol, teszi azonnal tovább, szeme van a labdáinak.
Rohadt sokat ér nekünk ez a srác.
No Modric, no party!
![]()
Kb mint anno Edgar Davids....sokan nem ismerték el,de mindig ott volt,övé volt a kp-a,csak annyi hogy modric nem annyira pozicionált,könnyedebb és stílusosabb.....
Most nem kell kioktatni, hogy más poszt és más stílus,a hatékonyságra értettem.
Na ezt remélem nem nekem írtad..gondolom nemMost nem kell kioktatni, hogy más poszt és más stílus,a hatékonyságra értettem.[
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 15., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 15., vasárnap 21:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 15., vasárnap 21:30
Az, akit nyáron állati sok pénzért sózunk rá a MU-raRealista24 írta:Minek örültek volna akkor meg most?A Schalke ellen ugyanez volt,csak Ronaldonal..
Az az idióta meg kimegy aztán még rugdalja a táblát, meg üzenget kifelé? Hát ki a f@szom ez?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 15., vasárnap 21:30
Mit varsz olyantol aki ennyit onzozott eddig.miro írta:Benzema és Ronaldo miért nem tudott örülni a gólnak?
Ez csak nekem szúrja a szemem hogy nem örülnek egymás góljának soha..? Borzasztó.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem