'sszátok meg.GT37 írta: Der Stegen-t írt Ter Stegen helyett. El is kezdtük ragozni: Der Stegen, Den Stegen, Dem Stegen, Des Stegens...

Rá nagyon kíváncsi leszek majd az Arsenalban.El Maestro írta:9 Yaya SANOGO

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 19., szerda 13:49
'sszátok meg.GT37 írta: Der Stegen-t írt Ter Stegen helyett. El is kezdtük ragozni: Der Stegen, Den Stegen, Dem Stegen, Des Stegens...
Rá nagyon kíváncsi leszek majd az Arsenalban.El Maestro írta:9 Yaya SANOGO
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. június 19., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 19., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 13:16
Semennyire.Realista az U20-as Franciákat mennyire ismered? Mit vársz tőlük?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 19., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 13:04
Miért meglepő?Meglepően sok a madridi játékos a keretben,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 19., szerda 13:00
Kód:
A csoport:
Franciaország
Ghána
USA
Spanyolország
B csoport:
Kuba
Dél-Korea
Nigéria
Portugália
C csoport:
Törökország
El Salvador
Kolumbia
Ausztrália
D csoport:
Mexikó
Görögország
Paraguay
Mali
E csoport:
Chile
Egyiptom
Anglia
Irak
F csoport:
Új-Zéland
Üzbegisztán
Uruguay
Horvátország
R.M.C.F írta:Mindig tanul az ember......én eddig azt hittem terstégen olasz![]()
![]()
de hogy miért??
![]()
![]()
azt nem tudom megmondani.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 18., kedd 23:37
akkor gyere, ha megtanultál magyarul. addig ne.Szerintem jobb lesz ha fennhagyok ezzel az oldallal. Ilyen elfogult, hülye emberekkel akik kiforgassák az ember szavát nem érdemes fórumozni
HozzászólásSzerző: volt » 2013. június 18., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 18., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 18., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 18., kedd 21:42
Megerjuk ezt valaha? (csak vicceltemErti írta: Szerintem jobb lesz ha fennhagyok ezzel az oldallal. Ilyen elfogult, hülye emberekkel akik kiforgassák az ember szavát nem érdemes fórumozni
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 18., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 21:34
Ennyit csak akartam mondani. Legalább valaki megértette'shutterisland írta:annyiban egyetértek ám ertivel, hogy ha csak megnéznénk az u21-es korosztályt, akkor bőven melegebb lenne a pite a spanyoloknak, hiszen PAPÍRON az említett játékosok is beférnének, de a franciáknál is lenne egy lájti varane,pogba,kondogbia,griezmann,niang...
Ez teljesen igaz. de én nem a spanyolok győzelmét kérdőjeleztem meg, hanem csak annyit írtam amit te is megértettél'shutterisland írta:de a lényeg viszont tényleg az, hogy azzal a csapattal kell nyomulni, ami ott van, és ha ebből a csapatból már a nevek a többi válogatottnál kimentek, mert beférnek a nagyokhoz, akkor "vessenek magukra."
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 18., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 21:29
Ez megint már megint mi? Komolyan mondom ritka pofátlan vagy itt pár emberrel együtt. Össze-vissza forgatjátok ki a dolgokatGalacticos írta:mivel számomra a szavad már amúgy sem ért olyan sokat a vidalos meg a többi öngólod után erre még rájött ez a balotellis izéd is.szóval pont leszarom már a témát. páran reagáltak már helyettem is, felnőtt vb felfedezettet akarsz u21es tornán?
a spanyoloknál nincsenek még beépítve a fiatalok, de nekik a legjobb az utánpótlásuk. azért nincsenek beépítve mert olyan erős a nagy csapat, persze most már remélem elfogják ezt a korosztályt kezdeni beépíteni.
a németeknél meg az olaszoknál most volt nem rég korszakváltás a spanyoloknál majd most jön.
götzéék meg már rég a nagy válogatotthoz tartoznak, nem fognak u21es eb-re járkálni, inkább nyaralnak. nekik ez már nem szint, nem kihívás. és mivel soha nem is voltak ennek az u21es csapatnak a tagjai nem is értem hogy hogy jöttek ők neked ide.. de mindegy, leszarom.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 18., kedd 21:25
ezzel le is zarom a vitat... ja es nem vagyok elfogult a spanyol valogatottakkal szemben... nagy ivben lesz.rom oket...Erti írta:
Nem az van, hogy a spanyol utánpótlás veri a többit, hanem más válogatott jó pár fiatalját beépítette velük ellentétben
Tehát jól mondom, hogy nem kell ennyire elszállni ettől a válogatottól, ahogy sokan itt teszik
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 21:18
mivel számomra a szavad már amúgy sem ért olyan sokat a vidalos meg a többi öngólod után erre még rájött ez a balotellis izéd is.Erti írta:Na látom te se tudsz már mivel jönni
egyetértek tök felesleges. hiába írjuk neki öten hogy hülyeséget írt már megint sokadszorra...Legkisebbtobi írta:aa inkabb hagyom is a picsaba inkabb nem vitatkozom itt veled.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 21:12
Na látom te se tudsz már mivel jönniGalacticos írta:szerinted úgy kivisznek valakit hogy a selejtezőkön meg az edzéseken meg az összes keret összehozó szaron nincsenek ott csak beesnek a tornára?Erti írta:Ez mi már? Attól, mert nem állandó tagok még vitték volna őketazért nem érdekel mert balotelliig olvastam az olasz névsorodat. ő meg a konföderációs kupán van a nagyokkal. innentől kezdve nem is olvasom tovább, mert nem érdekel.Erti írta:ha nem érdekel miért kérdezed?
Ez meg már tényleg az elfogultság csúcsastenem... azert nincsnek az u21-esek beepitve a spanyol valogatottba mert nem fernek be.
a nemeteknel meg befernek... na most akkor melyik utanpotlas is a jobb?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem