Kommentáld a híreket
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Végül is ezekben igazat adok amit írtok,csak Casillastól is félek..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Nagyon meccshiányos, ráadásul tegnap sem tornázta túl magát. Én sem tenném kezdőbe a hétvégén.nmate írta:Nem sok értelme lenne Keylort berakni.
Amúgy pedig amikor csúcsra volt járatva Navas (pl. a VB-n), nekem akkor is az az érzésem volt, hogy sok bravúrját saját magának köszönhette, értsd: magát hozta nehéz helyzetbe és javított. Amikor játszott, sok volt a kipattanó róla, ami szerintem életveszély egy Barca kaliberű csapat ellen.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem sok értelme lenne Keylort berakni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
miro írta:Na remélem nem poénkodta el,és tényleg elgondolkozik azon hogy Keylor lesz a kezdő.A csapat a Barca ellen? “Már megvan a Barca elleni csapatom, nem hiszem, hogy sok meglepetést fog okozni. Csak a kapuskérdésnél vannak kétségeim…. (nevet).” Forrás: Madridom.hu
Már elmondta a meccs előtt, hogy Casillas fog kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na remélem nem poénkodta el,és tényleg elgondolkozik azon hogy Keylor lesz a kezdő.A csapat a Barca ellen? “Már megvan a Barca elleni csapatom, nem hiszem, hogy sok meglepetést fog okozni. Csak a kapuskérdésnél vannak kétségeim…. (nevet).” Forrás: Madridom.hu
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Az ASn lehetett még pár éve visszanézni ilyesmit, próbáld ott.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hagyjuk már ezeket az értelmetlen kacsákat.. Alaba betonozva van a Bayernbe. Egy szint Marceloval, semmi értelme nem lenne megvenni.
Hát mondjuk, ha Alabában kicsi a kreativitás, akkor kíváncsi lennék, h milyen egy kreatív balhátvéd. Mert én amennyit láttam, meg hallottam az alapján előre hasonló, mint Marcelo és védekezésbe talán még jobb is. Nem véletlen játszik a válogatottban középpályán és a Bayernben is volt már ott.hehe írta:marcelo mellé egy david alba-stílusú alabát hozni - értsd vonalszélső, elég kis kreativitással.
Sztem itt nem a stílusával van a gond, hanem, h 2 ilyen szintű játékos 1 posztra nem fér el egy csapatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Transfermarkton is van ilyen funkció.BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
köszi szépen ez parádés lesz.
- András93
Szerintem az NSO szurkolói füzeteik alkalmasak erre a célra. Excel fájl, letöltöd, megnyitod, ki tudod választani, hogy a tabellát mettől meddig mutassa, mondjuk 1-30. forduló. Azt is be tudod állítani, ha csak a hazai vagy csak a vendég meccsek eredményei érdekelnek. Külön megnézheted a fordulókat is, újabbakban góllóvőlista is van, de ahogy nézem azok nincsenek kitöltve. 2002-től kezdve több bajnokság is megtalálható (BL, spanyol, angol, vb... ).BBeno írta:létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
Itt van pl a tavalyi La Liga.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én nem tudom ki nektek az ideális cserecsatár, az a helyzet hogy nehéz ilyent találni.jobbnak lehet jobb lenne, mint csikó, de egyik se szint ide
Nekem pl. egy Berbatov lenne az, elég fiatal a csapatunk, tapasztalt, labdával nem ügyetlen, jó helyzetkihasználás stb.
De ő sem a padozás híve, nem hiába hagyta ott a MU-t egy Fulham kedvéért anno.
létezik olyan statisztikai oldal megtudom nézni hogy tavaly ilyenkor a real pl. a 30. fordulóban hogy állsz? pontra-győzelemre-vereségre? tehát visszamenőleg érdekelne fordulókra lebontva
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Meg.Kb annyi a valószínűsége,mint hogy Khedira aranylabdát kap...ellenben Moratában sztem még van fejlődési lehetőség, gondolom a csapatnak is ezért van rá visszavásárlási opciója
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jobbnak lehet jobb lenne, mint csikó, de egyik se szint iderealistahuni írta:Már most is bőven jobb lenne a padra mint Hernandez, de mivel még fiatal ezért nem akar a padon rohadni, szerintem jó döntés volt neki a Juve. Ha szerez egy kis rutint nem lesz kutyaütő játékos szvsz, majd meglátjuk.most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha ezek megvalósulnak annak elméletileg okának kellene hogy legyen....mármint egy normális vezetőségben,nem értem benne a rációt,ezen rágódni kell eleget még hogy rájöjjünk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig hozzuk sajnos. Én egy rutinosabb tagot próbálnék meg Carvajal mögé, azért a spanyolnak (bár egyértelműen fix kezdő) még van mit tanulnia.hehe írta:danilo meg kib. gyenge játékos, teljesen értelmetlen hozni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezt én se értem.R.M.C.F írta:öööö, danilon is töröm a fejem,miről szól ez a transzfer,most meg ez is....érdekes,és elgondolkodtat,ennek még "érnie kell " bennem hogy erről nyilatkozzam. Nem ismerem a hátteret,és kevés az infó,de roppant érdekes és változást mutat a játék formában.Már ha ez egy terv,és nem pusztán csak szokásos hóbort igazolás.Az AS szerint Danilo szerződtetése után a Real Madrid David Alaba ügyét szeretné lezárni. A Bayern München védőjének a szerződése 2018-ig szól, de a Real Madridnál bíznak abban, hogy Toni Kroos ügyéhez hasonlóan Giovanni Branchini közvetítésével sikerül megállapodni.
Mindenesetre érdekesen alakul ez.
marcelo mellé egy david alba-stílusú alabát hozni - értsd vonalszélső, elég kis kreativitással.
vagy marcelot eladjuk?
coentrao nem faktor.
danilo meg kib. gyenge játékos, teljesen értelmetlen hozni.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
öööö, danilon is töröm a fejem,miről szól ez a transzfer,most meg ez is....érdekes,és elgondolkodtat,ennek még "érnie kell " bennem hogy erről nyilatkozzam. Nem ismerem a hátteret,és kevés az infó,de roppant érdekes és változást mutat a játék formában.Már ha ez egy terv,és nem pusztán csak szokásos hóbort igazolás.Az AS szerint Danilo szerződtetése után a Real Madrid David Alaba ügyét szeretné lezárni. A Bayern München védőjének a szerződése 2018-ig szól, de a Real Madridnál bíznak abban, hogy Toni Kroos ügyéhez hasonlóan Giovanni Branchini közvetítésével sikerül megállapodni.
Mindenesetre érdekesen alakul ez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már most is bőven jobb lenne a padra mint Hernandez, de mivel még fiatal ezért nem akar a padon rohadni, szerintem jó döntés volt neki a Juve. Ha szerez egy kis rutint nem lesz kutyaütő játékos szvsz, majd meglátjuk.most komolyan, szerinted morata fejlődhet még annyit, hogy a real padjára jó legyen?