Özil helyett Modric.messideco írta:Na és a karácsonyfa?
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Xabi-Khedira - Özil
Cr - Bale
Benzema
Mondjuk ti jobban tudjátok

Khedira helyett, meg kéne még hozni valakit, akkor ő is mehetne padra, vagy világgá

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 19., szerda 8:20
Özil helyett Modric.messideco írta:Na és a karácsonyfa?
Carvajal - Varane - Ramos - Marcelo
Xabi-Khedira - Özil
Cr - Bale
Benzema
Mondjuk ti jobban tudjátok
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 19., szerda 8:00
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. június 18., kedd 22:43
Hali!R.M.C.F írta:Hello Atticus!
......legyen szélen játékunk,akkor már inkább a 4-3-2-1.......
Be is tenne, ha szélső nélküli alapjátékunk lenne Bale-, meg Cé-kaliberekkel!Tayo írta:Leginkább itt majd szerintem Bale érkezésétől lesz függő a felállásunk, ha jön akkor a 4-3-3 vagy a 4-2-3-1 lehetne a befutó.
Annak meg az az előnye, hogy Pelle idejéből a csapat pár régebbi tagja már játszotta valamennyit - bár a formáció egy dolog, a stíuls meg egy másik, és biztos egy rakat különbség lenne, szóval ez nem akkora faktor. Kicsit számítana csak.Tayo írta:el tudok képzelni egy gyémántot is
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 18., kedd 21:23
4-2-3-1 et akartam írni.akkor már inkább a 4-3-2-1....
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 18., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 18., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 18., kedd 20:50
Hello Atticus!
- 4-3-2-1
- 4-4-2 gyémánt
- 4-2-2-2
Ezeket használta a leggyakrabban. A karácsonyfa a Milannál volt a védjegye, a gyémántot a Chelsea-nél hozta be sokszor, a 4-2-2-2-t meg a PSG-nél.
Néhányszor mutatóba volt csak 4-2-3-1-e.
Na, ehhez a háromhoz lehet mágnestáblákat gyártani!
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. június 18., kedd 20:06
Igen, én is idáig gondoltam tovább a dolgot, miután elküldtem a hsz-t.___Samy___ írta:gondolom azért voltak ezek a felállások az aktuális csapatainál, mert erre volt alkalmas a keret
mondjuk a milánnál elég sok időt lehúzott, ott elképzelhető, hogy arra a taktikára építkezett, de szerintem a cselzinél meg a psg-nél erre voltak alkalmasak a játékosok
ezek alapján nem lennék meglepve, ha itt is maradna a 4-2-3-1![]()
bár én nagyon nem szeretném
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 18., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. június 18., kedd 19:19
Na, utánanéztem.Atticus írta:Áh, ezt így, hogy nem "mágnestáblának" hívjuk, alig találtam meg.![]()
Szerintetek milyen rendszert fog nyomatni Ancelotti Madridban?
(Bárcsak R.M.C.F. itt lenne még - valszeg manapság ő is olyan ritkán néz fel, mint én. Ő sokkal többet mondana, mint egy összedobott mágnestábla.)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 18., kedd 18:50
Minden csapatban kevés lett volna ilyen kp-ás védekezéssel....szétszakadt támadó és védekező résszel....Na én az idei csapatban is kevésnek éreztem Alonsot
thiago: nagyon tehetséges, még mindig csak 22.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 18:02
későn reagálok bocs. de gondolkodtam rajta hogy én mit hogyan.Kerlon írta:Na (Galac)Tikos!![]()
![]()
![]()
120 milliót én úgy költeném el, hogy vennék egy Javi Martinez féle védekező középpályást. Mivel szerintem alapból gyengébb évünk lesz én simán bemerném vállalni Illaramendit a középpályára és Inigo Martinezért is már most fizetnék, de ott hagynám még a Sociedadnak őt, mert jelen helyzetben a kh posztunk a legerősebb. Jobb oldalra jöhetne Isco vagy a feltételeid mellett én Reust hoznám még, de igazság szerint mindegyiknek örülnék.
---------------------Iker
-----------Varane---------Ramos
Carvajal-----------------------------Marcelo
-------------------Illaramendi
----------------------------Modric
--Isco/Özil--------Özil/Isco----------CR
--------------------Benzema
Na én az idei csapatban is kevésnek éreztem Alonsot, szóval nálam már nem lenne fix helye. A kérdés az, hogy Illaramendi mennyire erős védekezésben, mert a labdajáratás mehetne, mivel Iscotól és Öziltől is elvárt lenne, hogy visszalépjenek. De Illara helyén eltudnám még képzelni Lars Bendert vagy a portós Fernandót is. Meg eltudnék egy olyat is képzelni, hogy Modric, Illaramendi és Gündogan vannak 3an a kp-n.
Távozhatna Albiol, Coentrao, Di Maria, Higuaín és Callejón is. Nacho megkapná Albiol helyét, Jesét felhoznám, Moratat megtartanám, Khedirát egy jó ajánlat esetén elengedném és, akkor a felsorolt 4 középpályásból 2 jöhetne is. Meg Alberto Moreno szerintem egész jól keni az u21eseknél, szóval jöhetne Fabio helyére. Aztán valami ilyesmi keret lenne a végső:
Casillas, López, ifikapus
Carvajal, Arbeloa
Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Marcelo, Moreno
Modric, Illaramendi, Alonso, Bender(Khedira), Casemiro
CR, Özil, Isco, Jesé
Benzema, Morata
Esetleg egy csatárral megfejelném a dolgot, de én bízok Benzemában, de Morata és Jesé is ígéretesek. A középpályára Bender szerintem azért kell, mert ő védekezésben erős és így több a lehetőség vele a csapatban. Még egy fiatal tehetséget a támadóközéppályára és kész. Amúgy mindegy, hogy 4231v433, mert inkább a játék felfogás a lényeg. A labdabirtoklós dominálós, pörgős focit a népnek.Remélem boldoggá tettelek.
![]()
Ui: nálam Mata bónusz lenne, ha hozható lenne.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 18., kedd 14:05
És ott is lesz (a 2013/14-es szezonban még elég konstans mód, ez szinte 100%), Kondogbia esetleges érkezése esetén is!nézd el nekem.az alap koncepcióval nincs baj, hogy 4-3-3, csak ugye ott van khedira barátunk is..
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 18., kedd 10:22
nézd el nekem.Realista24 írta:Nincs ezzel baj azt írod, de közben Arbeloát és a középpálya 2/3-át lecserélnéd![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 10:14
Nincs ezzel baj azt írod, de közben Arbeloát és a középpálya 2/3-át lecserélnédnincs ezzel a csapattal nagy baj, csak arbeloa helyett elfelejtették carvajalt berakni. amúgy meg sami helyett kell egy értelmes arc (pl. kondogbia) és valaki xabi cseréjének/utódjának, aztán meg is van oldva a dolog.
Most írtam Hernanesről, nem elég? :Đkondogbiaról és xabi utódokról az utóbbi napokban
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 18., kedd 9:59
nincs ezzel a csapattal nagy baj, csak arbeloa helyett elfelejtették carvajalt berakni.Realista24 írta:A Marca szerint a 4-3-3 valószínű, mivel többnyire ezeket használta korábbi csapatainál.
Mondjuk ezt látva, sírhatnékom van.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 18., kedd 9:47
Nincs ezen semmi meglepő. Spanyolok valahogy elégedettek a németekkel a csapatban. lehet az ottani közvélemény miatt, vagy nem tudom, de az elmúlt három évben nem sok cikkre emlékszem, ami az miatt háborgott volna, hogy pl. Khedira miért betonkezdő a Madridban.Realista24 írta:Mondjuk ezt látva, sírhatnékom van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 9:43
RMCF, ritkán?Szerintetek milyen rendszert fog nyomatni Ancelotti Madridban?
(Bárcsak R.M.C.F. itt lenne még - valszeg manapság ő is olyan ritkán néz fel, mint én. Ő sokkal többet mondana, mint egy összedobott mágnestábla.)
HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. június 18., kedd 9:36
Jelenlévő fórumozók: 78 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem