Ez megint már megint mi? Komolyan mondom ritka pofátlan vagy itt pár emberrel együtt. Össze-vissza forgatjátok ki a dolgokatGalacticos írta:mivel számomra a szavad már amúgy sem ért olyan sokat a vidalos meg a többi öngólod után erre még rájött ez a balotellis izéd is.szóval pont leszarom már a témát. páran reagáltak már helyettem is, felnőtt vb felfedezettet akarsz u21es tornán?
a spanyoloknál nincsenek még beépítve a fiatalok, de nekik a legjobb az utánpótlásuk. azért nincsenek beépítve mert olyan erős a nagy csapat, persze most már remélem elfogják ezt a korosztályt kezdeni beépíteni.
a németeknél meg az olaszoknál most volt nem rég korszakváltás a spanyoloknál majd most jön.
götzéék meg már rég a nagy válogatotthoz tartoznak, nem fognak u21es eb-re járkálni, inkább nyaralnak. nekik ez már nem szint, nem kihívás. és mivel soha nem is voltak ennek az u21es csapatnak a tagjai nem is értem hogy hogy jöttek ők neked ide.. de mindegy, leszarom.
Attól, mert Balotelli vagy Götze be van építve a felnőttbe, még ebbe a 23 alatti korosztályba tartoznak. Tehát az olaszoknak, németeknek ez a korosztályuk nem gyengébbek a spanyolokénál, így nem kell a spanyoloktól ennyire elszállni. Tudnám ezen mit kell megsértődni és mit kell kifordítani az ember szövegét
Szerintem jobb lesz ha fennhagyok ezzel az oldallal. Ilyen elfogult, hülye emberekkel akik kiforgassák az ember szavát nem érdemes fórumozni