Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 11:50

Azért mert senki nem megy ki megnézni a futamokat (itt is 100 euró egy jegy, amiből annyit látsz állva 1 km-ről hogy zümmegnek a kocsik) és a TV-ben is egyre kevesebben nézik. Nincs show, nincs felhajtás. Gyenge. Nagyon gyenge.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 15., vasárnap 11:48

De miért kell állandóan csökkenteni a költségeket?Ez a királykategória a BDSRSTNT.Itt mindennek a csillogásról meg a rohadt sok pénzről kéne szólnia,nem a spórolóversenyről.Amelyik csapat ezt nem bírja az meg minek versenyzik?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 11:37

Enrique írta:Van valami jelentősebb szabályváltoztatás idén, vagy ugyanaz az érdektelen körözgetés várható, mint tavaly?
Santi szummázta viewtopic.php?f=14&t=72&start=20#p431673

Amúgy szerintem ugyanaz a hígfos van, ami már 3-4 éve folyamatosan. Nem tehetnek róla, megértem hogy spórolni kell, csak elnyomják a versenyzőket, akik tulképpen a szórakoztatásért felelnének.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 15., vasárnap 11:11

adamzz írta:Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem.
Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett.
Valami hasonló gatyában járok én is, de még várok a megkedveléssel, viszont közel járok hozzá. Ám anno sokan voltak így a jó öreg Schumival is, amint beült a piros színű lovaskocsiba, csak úgy szálltak rá, mint a legyek a.... szarra. :mrgreen:

És Alonso-val is ez volt. :D

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. március 15., vasárnap 11:08

Van valami jelentősebb szabályváltoztatás idén, vagy ugyanaz az érdektelen körözgetés várható, mint tavaly?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 15., vasárnap 10:47

adamzz írta:Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem. :lol:
De jó neked...

Szóval Hamilton 3x VB győztes? Mondjuk, nem vagyok oda érte, de tőle annyira nem sajnálom a VB-t, mint mondjuk Vetteltől... :roll:

Amúgy poén ez a Ferrari már megint. :lol: Nem hazudtolták meg magukat... ja és nyilván Kimi, nehogy már véletlenül a németnek csesszék el a kerékcserét... :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 15., vasárnap 10:37

Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem. :lol:
Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett. Valami fiatal,győzelemre éhes versenyzőt ültettem volna Vettel mellé.
Hát ez a honda nagyon nem néz ki jól, Alonso megint belenyúlt a tutiba. :lol:
Jobban járna ha abbahagyná a spanyol. A Mercinél meg a Ferrarinál az elkövetkezendő években úgysem kap ülést, márpedig úgy látszik ez a két csapat fog a kövi néhány években harcolni egymással, feltéve ha az olaszok végre olyan autót képesek lesznek csinálni, de szerintem Vettel érkezésével legkésőbb következő szezon elejére pariban lesznek a németekkel.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 15., vasárnap 10:11

Na igen, pedig szerintem simán benne volt egy ferrari 3-4. Kimi lett volna a 3. ha nincs a rajtnál Vettel hibája...sajnos nem volt hely. Majd legközelebb :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 15., vasárnap 10:08

BLaZE írta:Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt? :D
Volt.És nem bántam meg.Sose csíptem Vettelt,de ez a 3. hely szép volt :salute:
Bánom hogy Alonso elment,de a csapat az első,kihozta a maxot a ferkából.
Raikkönent viszont sajnálom.Már a rajtnál is szívott,utánna meg az az elkúrt kerékcsere rendesen felkúrt...hiába na,ezek az olaszok.Sajnos nem egy német precizitás,ami ebben a sportban elengedhetetlen...na majd malajziában.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 15., vasárnap 10:01

Igen :D De az első kerékcserék után olyan jót aludtam, hogy az valami hihetetlen :D

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 15., vasárnap 7:45

Én, de aztán a 15. kör után elkezdtem inkább filmet nézni. :mrgreen:
Majd látva az uccsó 10 kört nem bántam meg. :roll:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 15., vasárnap 7:42

Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt? :D
halálomig madridista leszek

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 14., szombat 15:42

wZoLee7 írta:Alonso sem idén, sem jövőre, sem soha többé nem fog vb-t nyerni...Rengetegszer leírtam, ő nem az a pilóta aki képes egy jó autót fejleszteni a mérnökökkel. Neki kell egy jó autó, az meg ott nem lesz 1-2 évig még. Fejlődni fognak, 1-2 győzelem becsúszhat, de vb-t nem fog már nyerni (pedig egyet megérdemelne még).
Mint pl. anno a Renault. Sajnálom a spanyolt, mert sokat vesztett azzal, hogy itt volt a Ferrarinál és nem bírtak alá rakni egy világbajnok autót... most meg Mclaren kiszenvedi ezt az évet, talán a szezon közepére ráéreznek, és így múlik el a világ.

A Ferrari pedig tetszetős, hogy legalább partiban vannak, ha nem is a Mercedesekkel, de legalább esélyük van a dobogó legalsó fokát kiharcolni.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 14., szombat 14:51

Remy írta:Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.

Na, majd jövőre... Alonsonak ez az év megint kuka. A Ferrari előrébb lépett. Kérdéses a versenytempó, de edzésen, eddig úgy tűnik, hogy van a Merci majd Sauber, Ferrari, Red Bull hármas. Persze az első edzésből sokat nem lehet levonni, de a Merci előnye túl nagy.
Alonso sem idén, sem jövőre, sem soha többé nem fog vb-t nyerni...Rengetegszer leírtam, ő nem az a pilóta aki képes egy jó autót fejleszteni a mérnökökkel. Neki kell egy jó autó, az meg ott nem lesz 1-2 évig még. Fejlődni fognak, 1-2 győzelem becsúszhat, de vb-t nem fog már nyerni (pedig egyet megérdemelne még).
Ez az év a mercié lesz...év végére közeledhetnek majd a többiek, de hát ez van. Még a versenytempóban lehet reménykedni, meg esetleg a megbízhatóságban.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. március 14., szombat 14:21

köszönöm :D

alonso megint jól választott ezek szerint,illetve a ferrari fejlődött aminek örülök.jó lenne egy kimi dobogó holnap :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 14., szombat 14:19

BH710 írta:nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?
A mostani Merciket a 2004-es Ferrarihoz lehet hasonlítani,akkora előnyük van. =/ A 3. Massának adtak 1,4 másodpercet,a Ferrariknak is ugyanennyit,de állítólag Vettel és Raikkönen is bele hibázott a mért körébe,és a hiba nélkül "csak" 1 másodperc lenne a hátrányuk.

Az idei McLaren szerintem kuka,17-18 hely,és a Red Bull is elég gyengécske volt.Kvyat ,már a Q2-ben kiesett,Ricciardo meg csak a 7. lett.

Röviden:Idén is a 2 Mercis között fog előlni a VB,de mögöttük jó kis csatákra lehet számítani a Ferrari és a Williams között.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. március 14., szombat 14:18

BH710 írta:nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?

Hamilton a 3. Massától 1,4mp-re van,Rosberg 0,6-ra Hamiltontól. A Ferrarik a Williamssel versengenek. A RB/Torro Rosso-k 8-12. hely körül tanyáznak. A Mclaren nagyon rossz.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. március 14., szombat 14:11

nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. március 14., szombat 9:13

Remy írta:Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.

Na, majd jövőre... Alonsonak ez az év megint kuka. A Ferrari előrébb lépett. Kérdéses a versenytempó, de edzésen, eddig úgy tűnik, hogy van a Merci majd Sauber, Ferrari, Red Bull hármas. Persze az első edzésből sokat nem lehet levonni, de a Merci előnye túl nagy.
Tegnap olvastam egy elemzést, miszerint talán Kimi lehet a Mercik kihívója vasárnap. Azt írták, hogy a szabadedzésen eltöltött hosszú etapjának átlagideje alig maradt el Rosbergétól. Persze ez nyilván csalóka, mert az üzemanyagszintek sem voltak ismertem + ugye pénteken nem 100%-on pörögnek a csapatok, de talán lesz egy kis valóságalapja.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 14., szombat 8:03

Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: