Mindig tanul az ember......én eddig azt hittem terstégen olaszNémet: Götze, Müller, Gündögan, Kirchoff, Schürrle, Kroos, Ter-Stegen
Olasz: Balotelli, El Sharawy, De Sciglio, Poli, Bounaventura(ő elég ismeretlen név de állítólag nagy szezont futott)

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 18., kedd 21:09
Mindig tanul az ember......én eddig azt hittem terstégen olaszNémet: Götze, Müller, Gündögan, Kirchoff, Schürrle, Kroos, Ter-Stegen
Olasz: Balotelli, El Sharawy, De Sciglio, Poli, Bounaventura(ő elég ismeretlen név de állítólag nagy szezont futott)
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 21:08
ferni írta:ez a csúnya gonosz Prandelli elcsente Balotellit és De Scigliot is, hogy kezdők legyen a felnőtt válogatottban a Konf. Kupán...
de kihagyták őket az U21es EBről.. hogyne....
és El Shaarawy is a padon üldögélt, de neki is biztos az U21-eseknél kellett volna alkotnia...
ne olyan embereket írogass már akik fix kerettagok a felnőtt válogatottban, mert ez elég nagy hülyeség.
Götze, Müller, Gündögan, Schürrle, Kroos
![]()
![]()
![]()
nagyon U21, ez inkább kezdő bármelyik felnőtt meccsen....![]()
Pont a saját érvemet akarjátok ellenem fordítani?Legkisebbtobi írta:felhozol egy csomo olyan jatekost aki stabil kezdo (csere) a FELNOTT valogatottban...
irj olyat aki nincs bent a felnott keretekben es nagy tehetseg... majd biztos muller pl jon majd az u21 eb amikor nem reg o volt a vb felfedezettje (felnott vb)
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 21:05
Az a vicc, hogy folyamatosan írod a hülyeségeket és még neked áll fennebb.z a vicc, hogy rögtön 2 ember elkezd vitatkozni, mert annyit írtam, ha az ellenfelek komolyabb keretekkel jönnek nem lett volna ilyen sima a torna
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 18., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 18., kedd 20:57
ez a csúnya gonosz Prandelli elcsente Balotellit és De Scigliot is, hogy kezdők legyen a felnőtt válogatottban a Konf. Kupán...Erti írta: Olasz: Balotelli, El Sharawy, De Sciglio, Poli, Bounaventura(ő elég ismeretlen név de állítólag nagy szezont futott)
de írhatnák ennyi nevet az Angolokhoz is
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 18., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 20:54
szerinted úgy kivisznek valakit hogy a selejtezőkön meg az edzéseken meg az összes keret összehozó szaron nincsenek ott csak beesnek a tornára?Erti írta:Ez mi már? Attól, mert nem állandó tagok még vitték volna őket
azért nem érdekel mert balotelliig olvastam az olasz névsorodat. ő meg a konföderációs kupán van a nagyokkal. innentől kezdve nem is olvasom tovább, mert nem érdekel.Erti írta:ha nem érdekel miért kérdezed?
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 20:51
Ez mi már? Attól, mert nem állandó tagok még vihették volna őketGalacticos írta:ezek közül csak ter stegen volt 2011ben tagja a jelenlegi u21es keretnek, annak amelyik elkezdte a tornára a kvalifikációt. szóval őket nem otthon hagyták, meg nem teljes keret nélkül mentek, hanem ők nem is voltak ennek a csapatnak a tagjai.
Götze nem volt ott azon. De, ha ez igaz lenne szerepelhetett volna a mostanin is. Például Thiagonak se ez volt az első U21es tornájaGalacticos írta:götzéék 2009 meg 10 ben voltak német u21esek.
ha nem érdekel miért kérdezed?az olaszokat meg se nézem az nem érdekel.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 18., kedd 20:42
ahoz neki millió játékperc kéne, amit nálunk sohasem fog megkapni épp ezért soldado sorsára fog jutni. soldado is azért lett egy viszonylag jó, nemzetközileg elismert csatár mert rengeteg játéklehetőséget kapott felnőtt szinten miután eligazolt tőlünk. morata korában rengeteg játékpercre van szükség , csak azokból fejlődhet. abból hogy itt benzema meg esetleg még egy csatár mögött lesz harmadik semmit sem fog tudni fejlődni.Morata szerintem tipikus befejező csatár, Soldado-nál nem lesz nagyobb játékos, de azért ő sem gyenge ám.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 20:42
ezek közül csak ter stegen volt 2011ben tagja a jelenlegi u21es keretnek, annak amelyik elkezdte a tornára a kvalifikációt. szóval őket nem otthon hagyták, meg nem teljes keret nélkül mentek, hanem ők nem is voltak ennek a csapatnak a tagjai.Erti írta:Német: Götze, Müller, Gündögan, Kirchoff, Schürrle, Kroos, Ter-Stegen
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 20:36
Kész vagyok rajtad ember. Még pont te okoskodtál nekem, hogy háttérinfó nélkül beszélek, mert elnéztem egy évvel Vidal átigazolásátGalacticos írta:sorold kérlek azokat a játékosokat akiket olaszország, németország meg a többiek otthon hagytak és velük jobbak lettek volna.Erti írta:Te most a ténnyel akarsz vitatkozni?
nem a ténnyel vitatkozom hanem veled.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 18., kedd 20:32
nem kicsit lejt a talaj a fals oldalra, mert állítom neked, hogy itt 1-2 emberen kívül senki nem ismeri és tudja a brazil korosztályos csapatokat, lövése sincs a brazil utánpótlásról.Azért a jelenlegi spanyol vs brazil utánpótlás nálam elég egyértelmű, Neymar ide, vagy oda.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 20:32
nem értem rá.és az u21esről ilyen mért nem volt?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 18., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 18., kedd 20:27
Én mondjuk tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen "jobb" játékosokat hagytak otthon mert nem tudomTe most a ténnyel akarsz vitatkozni?sorold már azokat a játékosokat akik ezek otthon hagytak.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 20:26
sorold kérlek azokat a játékosokat akiket olaszország, németország meg a többiek otthon hagytak és velük jobbak lettek volna.Erti írta:Te most a ténnyel akarsz vitatkozni?
és az u21esről ilyen mért nem volt?az U20-as VB 21-én kezdődik, a madridomon (először madridistát írtam ) csütörtökön részletes előzetest/kedvcsinálót olvashattok majd
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 20:24
Te most a ténnyel akarsz vitatkozni?Galacticos írta:sorold már azokat a játékosokat akik ezek otthon hagytak.Erti írta:Azért nem kell ettől a tornától így elszállni. A spanyolok a lehető legjobb csapatot küldték, míg a többiek nem. Ha az olaszok, németek is így tették volna nem lett volna ilyen sima a torna
Milyen védekezése? Egyáltalán miért kellene nekem védekezni? Én csak egy valós dolgot írtam leRemy írta:Mondjuk ez a világ leggyengébb védekezése, mert senki nem mondta azoknak, hogy ne küldjék el a legjobbjaikat. Így jártak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 18., kedd 20:22
Mondjuk ez a világ leggyengébb védekezése, mert senki nem mondta azoknak, hogy ne küldjék el a legjobbjaikat. Így jártak.Erti írta:Azért nem kell ettől a tornától így elszállni. A spanyolok a lehető legjobb csapatot küldték, míg a többiek nem. Ha az olaszok, németek is így tették volna nem lett volna ilyen sima a torna
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem