Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 11:37

Enrique írta:Van valami jelentősebb szabályváltoztatás idén, vagy ugyanaz az érdektelen körözgetés várható, mint tavaly?
Santi szummázta viewtopic.php?f=14&t=72&start=20#p431673

Amúgy szerintem ugyanaz a hígfos van, ami már 3-4 éve folyamatosan. Nem tehetnek róla, megértem hogy spórolni kell, csak elnyomják a versenyzőket, akik tulképpen a szórakoztatásért felelnének.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 15., vasárnap 11:11

adamzz írta:Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem.
Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett.
Valami hasonló gatyában járok én is, de még várok a megkedveléssel, viszont közel járok hozzá. Ám anno sokan voltak így a jó öreg Schumival is, amint beült a piros színű lovaskocsiba, csak úgy szálltak rá, mint a legyek a.... szarra. :mrgreen:

És Alonso-val is ez volt. :D

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. március 15., vasárnap 11:08

Van valami jelentősebb szabályváltoztatás idén, vagy ugyanaz az érdektelen körözgetés várható, mint tavaly?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 15., vasárnap 10:47

adamzz írta:Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem. :lol:
De jó neked...

Szóval Hamilton 3x VB győztes? Mondjuk, nem vagyok oda érte, de tőle annyira nem sajnálom a VB-t, mint mondjuk Vetteltől... :roll:

Amúgy poén ez a Ferrari már megint. :lol: Nem hazudtolták meg magukat... ja és nyilván Kimi, nehogy már véletlenül a németnek csesszék el a kerékcserét... :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 15., vasárnap 10:37

Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem. :lol:
Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett. Valami fiatal,győzelemre éhes versenyzőt ültettem volna Vettel mellé.
Hát ez a honda nagyon nem néz ki jól, Alonso megint belenyúlt a tutiba. :lol:
Jobban járna ha abbahagyná a spanyol. A Mercinél meg a Ferrarinál az elkövetkezendő években úgysem kap ülést, márpedig úgy látszik ez a két csapat fog a kövi néhány években harcolni egymással, feltéve ha az olaszok végre olyan autót képesek lesznek csinálni, de szerintem Vettel érkezésével legkésőbb következő szezon elejére pariban lesznek a németekkel.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 15., vasárnap 10:11

Na igen, pedig szerintem simán benne volt egy ferrari 3-4. Kimi lett volna a 3. ha nincs a rajtnál Vettel hibája...sajnos nem volt hely. Majd legközelebb :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 15., vasárnap 10:08

BLaZE írta:Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt? :D
Volt.És nem bántam meg.Sose csíptem Vettelt,de ez a 3. hely szép volt :salute:
Bánom hogy Alonso elment,de a csapat az első,kihozta a maxot a ferkából.
Raikkönent viszont sajnálom.Már a rajtnál is szívott,utánna meg az az elkúrt kerékcsere rendesen felkúrt...hiába na,ezek az olaszok.Sajnos nem egy német precizitás,ami ebben a sportban elengedhetetlen...na majd malajziában.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 15., vasárnap 10:01

Igen :D De az első kerékcserék után olyan jót aludtam, hogy az valami hihetetlen :D

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 15., vasárnap 7:45

Én, de aztán a 15. kör után elkezdtem inkább filmet nézni. :mrgreen:
Majd látva az uccsó 10 kört nem bántam meg. :roll:

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 15., vasárnap 7:42

Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt? :D
halálomig madridista leszek

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 14., szombat 15:42

wZoLee7 írta:Alonso sem idén, sem jövőre, sem soha többé nem fog vb-t nyerni...Rengetegszer leírtam, ő nem az a pilóta aki képes egy jó autót fejleszteni a mérnökökkel. Neki kell egy jó autó, az meg ott nem lesz 1-2 évig még. Fejlődni fognak, 1-2 győzelem becsúszhat, de vb-t nem fog már nyerni (pedig egyet megérdemelne még).
Mint pl. anno a Renault. Sajnálom a spanyolt, mert sokat vesztett azzal, hogy itt volt a Ferrarinál és nem bírtak alá rakni egy világbajnok autót... most meg Mclaren kiszenvedi ezt az évet, talán a szezon közepére ráéreznek, és így múlik el a világ.

A Ferrari pedig tetszetős, hogy legalább partiban vannak, ha nem is a Mercedesekkel, de legalább esélyük van a dobogó legalsó fokát kiharcolni.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 14., szombat 14:51

Remy írta:Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.

Na, majd jövőre... Alonsonak ez az év megint kuka. A Ferrari előrébb lépett. Kérdéses a versenytempó, de edzésen, eddig úgy tűnik, hogy van a Merci majd Sauber, Ferrari, Red Bull hármas. Persze az első edzésből sokat nem lehet levonni, de a Merci előnye túl nagy.
Alonso sem idén, sem jövőre, sem soha többé nem fog vb-t nyerni...Rengetegszer leírtam, ő nem az a pilóta aki képes egy jó autót fejleszteni a mérnökökkel. Neki kell egy jó autó, az meg ott nem lesz 1-2 évig még. Fejlődni fognak, 1-2 győzelem becsúszhat, de vb-t nem fog már nyerni (pedig egyet megérdemelne még).
Ez az év a mercié lesz...év végére közeledhetnek majd a többiek, de hát ez van. Még a versenytempóban lehet reménykedni, meg esetleg a megbízhatóságban.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. március 14., szombat 14:21

köszönöm :D

alonso megint jól választott ezek szerint,illetve a ferrari fejlődött aminek örülök.jó lenne egy kimi dobogó holnap :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 14., szombat 14:19

BH710 írta:nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?
A mostani Merciket a 2004-es Ferrarihoz lehet hasonlítani,akkora előnyük van. =/ A 3. Massának adtak 1,4 másodpercet,a Ferrariknak is ugyanennyit,de állítólag Vettel és Raikkönen is bele hibázott a mért körébe,és a hiba nélkül "csak" 1 másodperc lenne a hátrányuk.

Az idei McLaren szerintem kuka,17-18 hely,és a Red Bull is elég gyengécske volt.Kvyat ,már a Q2-ben kiesett,Ricciardo meg csak a 7. lett.

Röviden:Idén is a 2 Mercis között fog előlni a VB,de mögöttük jó kis csatákra lehet számítani a Ferrari és a Williams között.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. március 14., szombat 14:18

BH710 írta:nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?

Hamilton a 3. Massától 1,4mp-re van,Rosberg 0,6-ra Hamiltontól. A Ferrarik a Williamssel versengenek. A RB/Torro Rosso-k 8-12. hely körül tanyáznak. A Mclaren nagyon rossz.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. március 14., szombat 14:11

nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. március 14., szombat 9:13

Remy írta:Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.

Na, majd jövőre... Alonsonak ez az év megint kuka. A Ferrari előrébb lépett. Kérdéses a versenytempó, de edzésen, eddig úgy tűnik, hogy van a Merci majd Sauber, Ferrari, Red Bull hármas. Persze az első edzésből sokat nem lehet levonni, de a Merci előnye túl nagy.
Tegnap olvastam egy elemzést, miszerint talán Kimi lehet a Mercik kihívója vasárnap. Azt írták, hogy a szabadedzésen eltöltött hosszú etapjának átlagideje alig maradt el Rosbergétól. Persze ez nyilván csalóka, mert az üzemanyagszintek sem voltak ismertem + ugye pénteken nem 100%-on pörögnek a csapatok, de talán lesz egy kis valóságalapja.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 14., szombat 8:03

Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 13., péntek 22:35

Az biztos, hogy fura lesz a Ferrari Vettellel, de én nem tagadom meg a csapatomat senki miatt. Annak idején mikor Alonso jött, őt se kedveltem előtte (mert Schumi/Raikkönen fő ellenfele is volt ő ugye korábban meg voltak egyéb dolgai is), aztán megszoktam őt pirosban és meg is kedveltem, de sztem változott is jó irányban. Ugyanez lesz Vettellel is, egy idő után megfogom kedvelni. Meg hát ő is komolyodik ahogy idősödik, fejlődik a jelleme, ő is egy jobb irányba halad sztem. Tavaly is már teljesen korrekt volt, pl mikor Ricciardo folyamatosan odaverte, nem rinyált, mint anno Webber.
De például nagyon utálom DaniAlvest vagy JordiAlbát, de ha holnaptól a Real-ban játszanának, attól én még ugyanúgy blanco maradnék.

Forza Ferrari!

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. március 13., péntek 22:35

Remy írta:- No alonso, no party...
- Ha a Merci idén is aláz, akkor Rosberg nyerjen.
- Verstappenre kíváncsi leszek.
- A Ferrari pedig még bűnhődjön csak egy kicsit az elmúlt évek miatt, vagy Kimi verje agyon Vettelt.
Verstappen-Sainz párharc engem kifejezetten kíváncsivá tesz. :agree: Ha meg megint Merci, akkor én is azt mondom, hogy Nico.

Vissza: