Formula-1
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Formula-1
Azért mert senki nem megy ki megnézni a futamokat (itt is 100 euró egy jegy, amiből annyit látsz állva 1 km-ről hogy zümmegnek a kocsik) és a TV-ben is egyre kevesebben nézik. Nincs show, nincs felhajtás. Gyenge. Nagyon gyenge.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
De miért kell állandóan csökkenteni a költségeket?Ez a királykategória a BDSRSTNT.Itt mindennek a csillogásról meg a rohadt sok pénzről kéne szólnia,nem a spórolóversenyről.Amelyik csapat ezt nem bírja az meg minek versenyzik?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Santi szummázta viewtopic.php?f=14&t=72&start=20#p431673Enrique írta:Van valami jelentősebb szabályváltoztatás idén, vagy ugyanaz az érdektelen körözgetés várható, mint tavaly?
Amúgy szerintem ugyanaz a hígfos van, ami már 3-4 éve folyamatosan. Nem tehetnek róla, megértem hogy spórolni kell, csak elnyomják a versenyzőket, akik tulképpen a szórakoztatásért felelnének.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valami hasonló gatyában járok én is, de még várok a megkedveléssel, viszont közel járok hozzá. Ám anno sokan voltak így a jó öreg Schumival is, amint beült a piros színű lovaskocsiba, csak úgy szálltak rá, mint a legyek a.... szarra.adamzz írta:Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem.
Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett.

És Alonso-val is ez volt.

Van valami jelentősebb szabályváltoztatás idén, vagy ugyanaz az érdektelen körözgetés várható, mint tavaly?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De jó neked...adamzz írta:Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem.![]()
Szóval Hamilton 3x VB győztes? Mondjuk, nem vagyok oda érte, de tőle annyira nem sajnálom a VB-t, mint mondjuk Vetteltől...

Amúgy poén ez a Ferrari már megint.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Mindig utáltam Vettelt de fasz kivan,hogy mihelyst beleül a piros autóba megkedvelem.
Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett. Valami fiatal,győzelemre éhes versenyzőt ültettem volna Vettel mellé.
Hát ez a honda nagyon nem néz ki jól, Alonso megint belenyúlt a tutiba.
Jobban járna ha abbahagyná a spanyol. A Mercinél meg a Ferrarinál az elkövetkezendő években úgysem kap ülést, márpedig úgy látszik ez a két csapat fog a kövi néhány években harcolni egymással, feltéve ha az olaszok végre olyan autót képesek lesznek csinálni, de szerintem Vettel érkezésével legkésőbb következő szezon elejére pariban lesznek a németekkel.

Ugyanez volt Alonsoval. Raikonnen-t régen csíptem de mára már kiégett. Valami fiatal,győzelemre éhes versenyzőt ültettem volna Vettel mellé.
Hát ez a honda nagyon nem néz ki jól, Alonso megint belenyúlt a tutiba.

Jobban járna ha abbahagyná a spanyol. A Mercinél meg a Ferrarinál az elkövetkezendő években úgysem kap ülést, márpedig úgy látszik ez a két csapat fog a kövi néhány években harcolni egymással, feltéve ha az olaszok végre olyan autót képesek lesznek csinálni, de szerintem Vettel érkezésével legkésőbb következő szezon elejére pariban lesznek a németekkel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na igen, pedig szerintem simán benne volt egy ferrari 3-4. Kimi lett volna a 3. ha nincs a rajtnál Vettel hibája...sajnos nem volt hely. Majd legközelebb

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Volt.És nem bántam meg.Sose csíptem Vettelt,de ez a 3. hely szép voltBLaZE írta:Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt?

Bánom hogy Alonso elment,de a csapat az első,kihozta a maxot a ferkából.
Raikkönent viszont sajnálom.Már a rajtnál is szívott,utánna meg az az elkúrt kerékcsere rendesen felkúrt...hiába na,ezek az olaszok.Sajnos nem egy német precizitás,ami ebben a sportban elengedhetetlen...na majd malajziában.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
IgenBLaZE írta:Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt?

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én, de aztán a 15. kör után elkezdtem inkább filmet nézni.BLaZE írta:Volt meg rajtam kívül olyan idióta aki felkelt?

Majd látva az uccsó 10 kört nem bántam meg.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mint pl. anno a Renault. Sajnálom a spanyolt, mert sokat vesztett azzal, hogy itt volt a Ferrarinál és nem bírtak alá rakni egy világbajnok autót... most meg Mclaren kiszenvedi ezt az évet, talán a szezon közepére ráéreznek, és így múlik el a világ.wZoLee7 írta:Alonso sem idén, sem jövőre, sem soha többé nem fog vb-t nyerni...Rengetegszer leírtam, ő nem az a pilóta aki képes egy jó autót fejleszteni a mérnökökkel. Neki kell egy jó autó, az meg ott nem lesz 1-2 évig még. Fejlődni fognak, 1-2 győzelem becsúszhat, de vb-t nem fog már nyerni (pedig egyet megérdemelne még).
A Ferrari pedig tetszetős, hogy legalább partiban vannak, ha nem is a Mercedesekkel, de legalább esélyük van a dobogó legalsó fokát kiharcolni.
- wZoLee7
Alonso sem idén, sem jövőre, sem soha többé nem fog vb-t nyerni...Rengetegszer leírtam, ő nem az a pilóta aki képes egy jó autót fejleszteni a mérnökökkel. Neki kell egy jó autó, az meg ott nem lesz 1-2 évig még. Fejlődni fognak, 1-2 győzelem becsúszhat, de vb-t nem fog már nyerni (pedig egyet megérdemelne még).Remy írta:Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.
Na, majd jövőre... Alonsonak ez az év megint kuka. A Ferrari előrébb lépett. Kérdéses a versenytempó, de edzésen, eddig úgy tűnik, hogy van a Merci majd Sauber, Ferrari, Red Bull hármas. Persze az első edzésből sokat nem lehet levonni, de a Merci előnye túl nagy.
Ez az év a mercié lesz...év végére közeledhetnek majd a többiek, de hát ez van. Még a versenytempóban lehet reménykedni, meg esetleg a megbízhatóságban.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
köszönöm
alonso megint jól választott ezek szerint,illetve a ferrari fejlődött aminek örülök.jó lenne egy kimi dobogó holnap

alonso megint jól választott ezek szerint,illetve a ferrari fejlődött aminek örülök.jó lenne egy kimi dobogó holnap

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A mostani Merciket a 2004-es Ferrarihoz lehet hasonlítani,akkora előnyük van. =/ A 3. Massának adtak 1,4 másodpercet,a Ferrariknak is ugyanennyit,de állítólag Vettel és Raikkönen is bele hibázott a mért körébe,és a hiba nélkül "csak" 1 másodperc lenne a hátrányuk.BH710 írta:nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?
Az idei McLaren szerintem kuka,17-18 hely,és a Red Bull is elég gyengécske volt.Kvyat ,már a Q2-ben kiesett,Ricciardo meg csak a 7. lett.
Röviden:Idén is a 2 Mercis között fog előlni a VB,de mögöttük jó kis csatákra lehet számítani a Ferrari és a Williams között.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
BH710 írta:nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?
Hamilton a 3. Massától 1,4mp-re van,Rosberg 0,6-ra Hamiltontól. A Ferrarik a Williamssel versengenek. A RB/Torro Rosso-k 8-12. hely körül tanyáznak. A Mclaren nagyon rossz.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
nem láttam az időmérőt,valaki írna egy rövid összefoglalót?merciknek nagy a fölényük?ferrari,mclaren hol tartanak?
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tegnap olvastam egy elemzést, miszerint talán Kimi lehet a Mercik kihívója vasárnap. Azt írták, hogy a szabadedzésen eltöltött hosszú etapjának átlagideje alig maradt el Rosbergétól. Persze ez nyilván csalóka, mert az üzemanyagszintek sem voltak ismertem + ugye pénteken nem 100%-on pörögnek a csapatok, de talán lesz egy kis valóságalapja.Remy írta:Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.
Na, majd jövőre... Alonsonak ez az év megint kuka. A Ferrari előrébb lépett. Kérdéses a versenytempó, de edzésen, eddig úgy tűnik, hogy van a Merci majd Sauber, Ferrari, Red Bull hármas. Persze az első edzésből sokat nem lehet levonni, de a Merci előnye túl nagy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, akkor idén ismét Rosberg vs Hamilton.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots