HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 14., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 14., szombat 13:00
Egyébként ez nem egy elrugaszkodott állítás...dannen írta:verratti ügynöke: " azt mondják pogba 100 milliót ér. verratti ugyanennyit."
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 14., szombat 12:34
James a szélen, de én vennék előre, plusz még Modric-Kroos mögé is valakit.wZoLee7 írta:Jó kp lenne, de akkor ki lenne padon? Megint csak senki aki valami plusszt adhatna. Szerintem a Kroos, Modric, Pogba hármasból kellene valakinek a padon kezdenie minden meccsen, és a két szélre Isco-James lenne...szerintem. Viszont mivel ez a Real Madrid itt nem padozhatnak a nagy vételekMajd meglássuk...addig nem izgulok amíg valakit akarnak a kp-ra, akkor lesz baj ha helyette előre vesznek valakit a kp-n meg marad a B terv
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 14., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 14., szombat 12:07
Nem tudom ki, miben gondolkodik, de nekem egy 4 soros kp lenne szimpatikus, pont azért, amit felhoztak az elmúlt napokban. A három, inkább támadószellemű kp-s kevés. Lyuk marad mögöttük, kevesek védekezésben, kevés a kapcsolat a sorok között.. 4 kpval szerintem ez megoldódna.wZoLee7 írta:Isco nem nagyon fog padozni...azt a bernabeu népe már nem tűrné el...Pogba csak akkor fog jönni ha Bale elmegy, egy James fogja átvenni Bale helyét. Lesz egy Modric, Kroos, Isco, Lucas Pogba kp...senkinek sem kellene megdöglenie a pályán, nem félnék a padtól sem...ha nagyon kell még oda valaki akkor Casemiro visszajöhet, de amíg CA az edző teljesen felesleges mert nulla rotáció megy. Értem h most gyenge a pad, de kis csapatok ellen is ugyan azok játszanak mint a nagy csapatok ellen.miVida írta:Amig Pogba nem jon addig eloszor epuljon fel James es Modric es ha meg mindig baj van akkor lehet Pogbarol is beszelni.
eleg jol ment amig casillas, carvajal-ramos-pepe-marcelo, kroos-james-modric, BBC volt. Igy azonban h ha jonne Pogba, szerintem Isco,Jese es Bale lesz a padon
Egyértelmű hogy a kp-ra kell hozni valakit, és a James-Isco duóból feljebb küldeni valakit.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 14., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 14., szombat 11:19
Isco nem nagyon fog padozni...azt a bernabeu népe már nem tűrné el...Pogba csak akkor fog jönni ha Bale elmegy, egy James fogja átvenni Bale helyét. Lesz egy Modric, Kroos, Isco, Lucas Pogba kp...senkinek sem kellene megdöglenie a pályán, nem félnék a padtól sem...ha nagyon kell még oda valaki akkor Casemiro visszajöhet, de amíg CA az edző teljesen felesleges mert nulla rotáció megy. Értem h most gyenge a pad, de kis csapatok ellen is ugyan azok játszanak mint a nagy csapatok ellen.miVida írta:Amig Pogba nem jon addig eloszor epuljon fel James es Modric es ha meg mindig baj van akkor lehet Pogbarol is beszelni.
eleg jol ment amig casillas, carvajal-ramos-pepe-marcelo, kroos-james-modric, BBC volt. Igy azonban h ha jonne Pogba, szerintem Isco,Jese es Bale lesz a padon
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 14., szombat 9:03
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. március 14., szombat 8:56
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 14., szombat 8:46
31 évesen? Aligha. Ha igaz a hír akkor már én szégyellem magam...h3x0r írta:Ő kicsoda? Valami Castillas igazolás?Di Marzio: “Batalla nyáron csatlakozik a Real Madridhoz egy évre, a spanyol csapatnak opciós joga lesz rá.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. március 13., péntek 22:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 13., péntek 22:13
Ő kicsoda? Valami Castillas igazolás?Di Marzio: “Batalla nyáron csatlakozik a Real Madridhoz egy évre, a spanyol csapatnak opciós joga lesz rá.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 13., péntek 18:36
szerintem már a csapatnak is ki van vele a péló.. nyáron lépni fog, calmatucsoki írta:Az állítólagos Bale-t szapuló téglás hír volt már? Mondanám hogy nehéz elhinni, de nem az...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 13., péntek 18:32
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 13., péntek 17:03
Pont lekeverték már a hangomat, amikor dicsérni kezdtem volna a tehetséges francia játékost.Realista24 írta: Ne hazudj, 11 perc, és sehol egy KAK nem hangzott el, csalódtam.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 13., péntek 16:26
Ez lehetetlen, már nem fogjuk az a meccs után 7 ponttal vezetni a tabellát sehogy sem. (-7 pont hátrány = 7 pont előny...)sandorzolika írta:mínusz 7 a hátrány.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 13., péntek 15:50
Sajnos Bale helyzete már olyan, hogy már nem az a lényeg, hogy van-e alternatíva vagy nincs, mert ezt a teljesítményt tényleg bárki lehozza a csapatból. Még talán Keylor is...torjack írta:Bale padozása max. akkor fog előkerülni, ha James is bevethető lesz. Addig nagyon alternatíva sincs, jelenleg Jesé sem különb. Bár Isco mehetne feljebb, Kroos és Modric mellé meg még egy kp-s.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 13., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 13., péntek 15:36
Én értettem, pláne az utolsó mondatbólh3x0r írta:Mondjuk en az elobbi irasomat csak poenkodasnak szantam, kb ilyesmi szokott lezajlani egy nyari igazolasnal.
Ettol fuggetlenul igaz, az o szava nem sokat er.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem