CR, fel van adva a lecke. Jöhet a tripla.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 14., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 14., szombat 17:04
Meg is érdemelte, lendületből, könyékkel előre.. beteg állat...Norbii írta:gg miranda: http://www.eredmenyek.com/merkozes/ObTCi8cm/#video
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 14., szombat 17:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 14., szombat 13:15
Zsombor írta:Egy promo video alapján? Az azért nem kiskutya. Gondolom nem volt ahhoz köze ahhoz hogy gyenge formában várta a meccset a csapat és az összes klub a világon plusz motivacioval lép pályára a Real Madrid ellen.
Ezekre így reagálva meg rhuninak is szól lényegében. Komolyan, értelmes ember ilyenen miért lepődik meg és hőzöng? Eddig sem ennek a tagadása volt a téma, de most komolyan, akkor lázadjatok azon is, hogy 2+2 az 4.Realista24 írta:Gondolom befejeztétek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 14., szombat 13:01
Ez a metros dolog?Ha már promo videó, igaz nem spanyolok, de az megvan hogy RoadtoBerlin #PariSG300 ? Óriási marketing lesz rá, ha négy közé mennek.
Igen. Az is csak alátámasztja, hogy úgy mennek neki a meccsnek mintha az életük múlna rajta.Egy promo video alapján?
Gyenge forma+ egy-két csapat aki ténylegesen vért iszik, az hogy az összes, szerintem túlzás Nálam azok idén konkrétan a Valencia és az Atletico.Gondolom nem volt ahhoz köze ahhoz hogy gyenge formában várta a meccset a csapat és az összes klub a világon plusz motivacioval lép pályára a Real Madrid ellen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 14., szombat 12:54
Akkor kérek időpontot a dokitól,úgy is rámfér...Aki azt állítja, hogy a valencia ugyanazt adja le a liga meccsein mint ellenünk,vagy csak hasonlóan,az sürgősen kezeltesse magát,és lehetőleg a legjobb szakorvost vegye igénybe még időben.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 14., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 14., szombat 12:37
Ha már promo videó, igaz nem spanyolok, de az megvan hogy RoadtoBerlin #PariSG300 ? Óriási marketing lesz rá, ha négy közé mennek.realistahuni írta:Nekem is üldözési mániám van akkor, RMCF-el értek egyet.
Már amikor láttam a "Yes we can" promo videójukat akkor tudtam, hogy ez lesz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 14., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 14., szombat 12:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 14., szombat 9:33
Jé ez az überfoshugyszar Valencia nyert tegnap kettő nullra.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Hagyjuk, kiszálltam, nincs értelme.
Nincs, főleg egy üldözési mániás miatt......aki egyébként igaz dolgot írt le..
Nevetséges vagy ember,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 21:42
Nekem nem probléma, azért kérdeztelek. Ne fogjál fel mindent támadásnak.Annyit nem. De fele annyit sem? Az számotokra akkora probléma ha valaki boncolgat egy érdekes kérdést? Mert összehasonlítok pár meccset és zongorázni lehet a különbséget.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 21:35
Kerlon írta:Hagyjuk, kiszálltam, nincs értelme.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 13., péntek 21:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 13., péntek 21:33
Vagyis akkor ha jól olvasok madzsart akkor amit írtam itt igazolod,közben üldözési mániával gennyezzel?Szerintem meg kezeltesd az üldözési mániád. Nem hiszem el, hogy neked nem egyértelmű, hogy ellenünk még a 100% is kevés néha... Deportivok ellen meg még az 50% is sok néha. Remélem érzed a különbséget, mert ez a világ rendje...
Nem is a meglepetés volt a lényeg,hanem egy közlés,láttam pár valencia meccset és a real ellenihez képest óriási a különbség...és ez számomra érdekes volt.......persze nem gondoltam köznépi betámadásra.cart írta:És az miért meglepő, hogy egy Real vagy Barca ellen jobban felpörög egy csapat, mint a Getafe ellen?
Annyit nem. De fele annyit sem? Az számotokra akkora probléma ha valaki boncolgat egy érdekes kérdést? Mert összehasonlítok pár meccset és zongorázni lehet a különbséget.....Realista24 írta:Mert nem kellett annyit leadni? Az nem lehet?Láttam tőlük pár meccset,meg sem tudják KÖZELíTENI azt amit ellenünk leadtak.....
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 13., péntek 21:28
Vetítsük ki magunkra. A Real mindenki ellen ugyanúgy megy ki? Ugyanúgy küzdünk, mint a BL döntőn? Szerintem tudod a választ.R.M.C.F írta:Akkor másképpen próbálom megfogalmazni:
Aki azt állítja, hogy a valencia ugyanazt adja le a liga meccsein mint ellenünk,vagy csak hasonlóan,az sürgősen kezeltesse magát,és lehetőleg a legjobb szakorvost vegye igénybe még időben.
Láttam tőlük pár meccset,meg sem tudják KÖZELíTENI azt amit ellenünk leadtak.....
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 13., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 13., péntek 21:27
Szerintem meg kezeltesd az üldözési mániád. Nem hiszem el, hogy neked nem egyértelmű, hogy ellenünk még a 100% is kevés néha... Deportivok ellen meg még az 50% is sok néha. Remélem érzed a különbséget, mert ez a világ rendje...R.M.C.F írta:Akkor másképpen próbálom megfogalmazni:
Aki azt állítja, hogy a valencia ugyanazt adja le a liga meccsein mint ellenünk,vagy csak hasonlóan,az sürgősen kezeltesse magát,és lehetőleg a legjobb szakorvost vegye igénybe még időben.
Láttam tőlük pár meccset,meg sem tudják KÖZELíTENI azt amit ellenünk leadtak.....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 21:26
Mert nem kellett annyit leadni? Az nem lehet?Láttam tőlük pár meccset,meg sem tudják KÖZELíTENI azt amit ellenünk leadtak.....
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem