Legyen igazadcsabi* írta:béla majd megint körbefutja bartazsoltit és a fészbuk népe aranyszobrot állít neki

Bélának az aznapi jelszó:"No Pasarant!"

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 16:15
Legyen igazadcsabi* írta:béla majd megint körbefutja bartazsoltit és a fészbuk népe aranyszobrot állít neki
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 16:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 20., péntek 15:59
Abszolút nem azért, de én nagyon ritkán láttam olyan klasszikust vagy "nagy" meccset, ahol CR ne makacsolta volna meg magát.morientes írta:Ronaldo meg Bale vissza is fog...én ebben egészen biztos vagyokpluszba az kéne, hogy mindenki visszazárjon védekezni...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 15:56
Ronaldo meg Bale vissza is fog...én ebben egészen biztos vagyokpluszba az kéne, hogy mindenki visszazárjon védekezni...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 20., péntek 15:44
A lényeg, hogy szervezetten, ne ész nélkül játszunk majd...ígyis-úgyis a Barca fogja irányítani a játékot, ezért jó lenne visszatérni a kontrákra...pluszba az kéne, hogy mindenki visszazárjon védekezni...a helyzetkihasználáson meg jó lenne javítani, mert nem lesz 10-15 gól helyzetünk ez tuti...Realista24 írta:A Marca szerint 4-4-2 lesz a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 15:35
barca ellen mindig kakRealista24 írta:Ehhez nem sok kell, csak egy top Cé és egy alázatos Bale, meg az, hogy nem Flopezma legyen, hanem KAK.csabi* írta:még a végén megint alázni fogunk
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 20., péntek 15:30
így oké lenne, de amugy az eddigiek alapján ha BBC akkor 433, tökmind1 h papíron minek hívjukdannen írta:állítólag edzésen azt gyakoroljuk, hogy bale védekezésben visszazár (és állítólag hajlandó isRealista24 írta:A Marca szerint 4-4-2 lesz a Barca ellen.) , fasza lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 15:30
Ehhez nem sok kell, csak egy top Cé és egy alázatos Bale, meg az, hogy nem Flopezma legyen, hanem KAK.csabi* írta:még a végén megint alázni fogunk
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 15., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2015. március 14., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 13., péntek 18:10
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 13., péntek 17:08
aki majd megint lecopatja a fél barcát és izomból bekülsőzi a filóbarealistahuni írta: Ehhez sem kellett nostradamusi képesség.![]()
Egyébként Isco majd sárgát kap és mehet Khedira.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 13., péntek 16:54
Ehhez sem kellett nostradamusi képesség.Becksy23 írta:Barca ellen, ezt szeretném:
------------------Keylor Navas----------------
-Carvajal--Pepe---Ramos--Marcelo-
-------------------Illarramendi-----------------
-----------Modric--------Kroos------Isco---
-----Ronaldo-------Benzema---------------
Ez lesz:
----------------------Casillas--------------------
-Carvajal--Pepe---Ramos--Marcelo-
---------Modric----Kroos----Isco----------
Bale-------------Benzema------Ronaldo
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. március 13., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 13., péntek 16:17
Csak gondoljuk végig..Kroos és Isco pihentetésével lenne egy mégnemteljesenfelépült hatvanperces Modricunk, mellette egy Silva-Illara párossal (vagy talán KhediraKAG írta: Szerintem, ha játszana Casillas és Bale pont ugyanakkor esélyünk lenne a zakóra mintha nem, sőt!![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 13., péntek 16:02
Berti írta:Ez így mind szép és jó, rotáció és sárgalapok szempontjából tökéletes lenne.Csak így nehogy még ez is zakó legyen.hunmadridista írta:Én reménykedek még Keylor kezdetésében, Bale padra kerülésében, valamint, hogy nem kockáztatjuk meg Kroos és Isco játékát sem, nehogy kipontozódjanak...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem