Én mondjuk tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen "jobb" játékosokat hagytak otthon mert nem tudomTe most a ténnyel akarsz vitatkozni?sorold már azokat a játékosokat akik ezek otthon hagytak.

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 18., kedd 20:27
Én mondjuk tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen "jobb" játékosokat hagytak otthon mert nem tudomTe most a ténnyel akarsz vitatkozni?sorold már azokat a játékosokat akik ezek otthon hagytak.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 20:26
sorold kérlek azokat a játékosokat akiket olaszország, németország meg a többiek otthon hagytak és velük jobbak lettek volna.Erti írta:Te most a ténnyel akarsz vitatkozni?
és az u21esről ilyen mért nem volt?az U20-as VB 21-én kezdődik, a madridomon (először madridistát írtam ) csütörtökön részletes előzetest/kedvcsinálót olvashattok majd
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 18., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 20:24
Te most a ténnyel akarsz vitatkozni?Galacticos írta:sorold már azokat a játékosokat akik ezek otthon hagytak.Erti írta:Azért nem kell ettől a tornától így elszállni. A spanyolok a lehető legjobb csapatot küldték, míg a többiek nem. Ha az olaszok, németek is így tették volna nem lett volna ilyen sima a torna
Milyen védekezése? Egyáltalán miért kellene nekem védekezni? Én csak egy valós dolgot írtam leRemy írta:Mondjuk ez a világ leggyengébb védekezése, mert senki nem mondta azoknak, hogy ne küldjék el a legjobbjaikat. Így jártak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 18., kedd 20:22
Mondjuk ez a világ leggyengébb védekezése, mert senki nem mondta azoknak, hogy ne küldjék el a legjobbjaikat. Így jártak.Erti írta:Azért nem kell ettől a tornától így elszállni. A spanyolok a lehető legjobb csapatot küldték, míg a többiek nem. Ha az olaszok, németek is így tették volna nem lett volna ilyen sima a torna
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 20:20
sorold már azokat a játékosokat akik ezek otthon hagytak.Erti írta:Azért nem kell ettől a tornától így elszállni. A spanyolok a lehető legjobb csapatot küldték, míg a többiek nem. Ha az olaszok, németek is így tették volna nem lett volna ilyen sima a torna
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 20:16
Ha olyan jó lesz akkor már elégedettek lehetünkRabiosa írta:Morata szerintem tipikus befejező csatár, Soldado-nál nem lesz nagyobb játékos, de azért ő sem gyenge ám.![]()
Brazillal felesleges hasonlítani, mert az egyre gyengébbrealistahuni írta:Azért a jelenlegi spanyol vs brazil utánpótlás nálam elég egyértelmű, Neymar ide, vagy oda.
Azért nem kell ettől a tornától így elszállni. A spanyolok a lehető legjobb csapatot küldték, míg a többiek nem. Ha az olaszok, németek is így tették volna nem lett volna ilyen sima a tornarealistahuni írta:Nagyon beindult ez a spanyol utánpótlás, megint itt van egy generáció akik simán lehetnek eb/vb győztesek. Az egyetlen akadály VDB, minél hamarabb ki kellene pattintani az öreget, hogy a fiatalok kapjanak lehetőséget.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 18., kedd 20:14
Itt van az összes csapat kerete.MorataMartin írta:Bravó Morata Valaki letudná írni
nekem a spanyol u20as vb keretet?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 18., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 18., kedd 20:12
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. június 18., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 18., kedd 20:07
Azért a jelenlegi spanyol vs brazil utánpótlás nálam elég egyértelmű, Neymar ide, vagy oda.spanyol futball.
ahol a legjobb játékos egy brazil
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 18., kedd 20:05
Durva az A csoport, mert a végső győztes közül 2 esélyes is itt van.'shutterisland írta:gratula a spanyoloknak.![]()
péntektől u20-as vébé, franciaország-ghána nyitónak. (pogba és kondogbia elvileg kerettagok.)
az eurosport közvetíti!![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 18., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 18., kedd 19:57
In the last 5 years Spain have won 1 World Cup, 2 Euros, 2 Euros U21s and 2 Euros U19s.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 18., kedd 19:56
Los Blancos írta:tessék???csak a 20. perctől nézem de ez a morata igen gyönge egy játékos. getafe szint.
labda nélkül még csak sétálni láttam, még akkor is ha a spanyoloknál van a labda, ha meg nála van akkor elnyomoronckodta.
isco, thiago, tello jók, az a 3as számú csávó meg akkora passzokat tol küllővel hogy élmény nézni.![]()
![]()
![]()
küze nem volt az EBhez. full gyenge.
Illarramendinek hívják és tényleg kurva jó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 18., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 18., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 18., kedd 19:52
tessék???csak a 20. perctől nézem de ez a morata igen gyönge egy játékos. getafe szint.
labda nélkül még csak sétálni láttam, még akkor is ha a spanyoloknál van a labda, ha meg nála van akkor elnyomoronckodta.
isco, thiago, tello jók, az a 3as számú csávó meg akkora passzokat tol küllővel hogy élmény nézni.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem