Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 13:09

Rosell és Bartomeu mehetnek bíróságra a Neymar ügy miatt, adócsalás. Nem sikerült kikerülniük a tárgyalást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 12., csütörtök 10:54

Remélem majd a jövő héten Xavi is megteszi a szokásos nyilatkozatát. :lol:
Amikor ők voltak szarok Madridból senki nem pofázott nekik.

:roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 22:04

Úgy úgy nyilatkozzanak csak barcáék,várom még piquet és danialvest :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 11., szerda 15:30

Ti hibátok, elvittétek Neymart :Đ 
Rég menne a joga itt, ha nem köptök bele a levesbe. (nem támadásként szántam, ne érts félre)
Adom.De erre Perez rátett egy lapáttal,leigazolta Balet,Levi meg röhögött a markába.
Inkább hagyta volna a francba a walesit,aztán lehetne a 442.
Be letne akár próbálni most már,mivel teljesen mindegy,a 4231-et is,Iscoval,mert veszteni nincs mit.
--------Modric---Kroos-------
--Bale---------Isco--------Ronaldo----
------------Benzema--------------
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 11., szerda 15:23

Sierra írta:Az elmúlt 10 évben 3x sikerült nyerni a Nou Campban, szóval én sajnos nem vagyok túlságosan bizakodó. Ha otthon játszanánk több esélyt látnék a győzelemre/döntetlenre (mondjuk tavaly is ez volt, aztán tudjuk mi lett...), de így, hogy a Barca lesz otthon, nagy formában vannak, mi meg idegenben szar formával... Sajnos a realitás azt mondatja velem, hogy sima Barca győzelem, pláne ha olyan "szerencsések" leszünk ellenük, mint szoktunk.
Ősszel én is azt mondtam meccs előtt, hogy ajjajj....és az is lett. Remélem ez a papírformák idénye. :)

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 11., szerda 15:20

Sierra írta:Az elmúlt 10 évben 3x sikerült nyerni a Nou Campban, szóval én sajnos nem vagyok túlságosan bizakodó. Ha otthon játszanánk több esélyt látnék a győzelemre/döntetlenre (mondjuk tavaly is ez volt, aztán tudjuk mi lett...), de így, hogy a Barca lesz otthon, nagy formában vannak, mi meg idegenben szar formával... Sajnos a realitás azt mondatja velem, hogy sima Barca győzelem, pláne ha olyan "szerencsések" leszünk ellenük, mint szoktunk.

Bárcsak ne lenne így. :-(
Az a baj, hogy mostanában otthon sem nagyon megy...szinte senki ellen sem...én már annak szurkolok, hogy a Levante nehogy elpicsázzon minket hétvégén :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 11., szerda 14:07

Az elmúlt 10 évben 3x sikerült nyerni a Nou Campban, szóval én sajnos nem vagyok túlságosan bizakodó. Ha otthon játszanánk több esélyt látnék a győzelemre/döntetlenre (mondjuk tavaly is ez volt, aztán tudjuk mi lett...), de így, hogy a Barca lesz otthon, nagy formában vannak, mi meg idegenben szar formával... Sajnos a realitás azt mondatja velem, hogy sima Barca győzelem, pláne ha olyan "szerencsések" leszünk ellenük, mint szoktunk.

Bárcsak ne lenne így. :-(

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 11., szerda 13:55

Realista24 írta:A BL miatt nem aggódom, az 1 hónap, a klasszikus miatt, na az már meleg.
Hányszor voltunk mi is úgy, hogy a Real jobbnak tűnt vagy pengébbnek, aztán egy szoros meccs volt, ahol rá sem lehetett ismerni a csapatra. Ez tényleg klasszikus, valóban nem számít a forma. Az elmúlt években a nagy veréseket Pep-el nem akkor vittük be mikor mindenki számított rá. Hanem mikor Mourinho-val az elején jól ment vagy mikor majdnem utolértetek a bajnokságban 12 pont hátrányból.
Toti írta:kapcsoltunk
rossz irányba :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 13:51

lesliejr írta: Sok időtök nektek sincs, mert a kövi körben már jöhet egy olyan csapat, ahol toppon kell lenni és még akkor sem tuti továbbjutó a csapat.
Nekünk jelenleg pont erre van szükségünk.Rangadókra, csak az adhat erőt és mindent legyőző akaratot ( :mrgreen: ) , de komolyan, a csapatnak most rohadtul nem tenne jót egy Porto vagy Monaco. Jöjjön egy nagy hal, ha áprilisra nem vagyunk formában akkor már nincs hova halogatni.Jelenleg csak a Classico húzhat ki a mélyből minket(és lökhet is tovább) aztán ha buknánk a classico-t akkor a bl-ben kell valami nagy meccset nyerni ,hogy visszarázódjunk.

Szóval jöjjön bárki az atmá-n kívül ha áprilisra nem leszünk csúcson akkor idén már úgyse leszünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 11., szerda 13:48

Realista24 írta:A BL miatt nem aggódom, az 1 hónap, a klasszikus miatt, na az már meleg.
Én mostanra vártam azt, hogy valami el fog indulni, 3-2-nél nem is értem, hogy miért nem kapcsoltunk más sebességi fokozatba. :hmmm:
kapcsoltunk :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 13:47

Sok időtök nektek sincs, mert a kövi körben már jöhet egy olyan csapat, ahol toppon kell lenni és még akkor sem tuti továbbjutó a csapat.
A BL miatt nem aggódom, az 1 hónap, a klasszikus miatt, na az már meleg.
Én mostanra vártam azt, hogy valami el fog indulni, 3-2-nél nem is értem, hogy miért nem kapcsoltunk más sebességi fokozatba. :hmmm:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 11., szerda 13:46

Realista24 írta:Na, most leírtad, amiben a legjobban bízok.
Most vagytok csúcsra húzva, talán az egyetlen fitt támadótok Suarez lesz április-májusra.
A mi támadóink kilométerekkel kevesebbet futnak, mint az ellenfelek, valahogy a meccsen akarnak pihenni. Szarul vannak fizikálisan és mentálisan is. Jelenleg. De valamiért azt érzem, hogy pont jókor lesznek csúcsra járatva.
A csúcsforma időzítés egy jó dolog, de ha mi is áprilisra időztük volna, akkor most lehet, hogy komolyabb hátrányt kellene ledolgozni a City ellen. Sok időtök nektek sincs, mert a kövi körben már jöhet egy olyan csapat, ahol toppon kell lenni és még akkor sem tuti továbbjutó a csapat.
Hányszor kellett nekünk otthon fordítani vagy eldönteni a párharcot az elmúlt években, mikor vagy döntetlenre futotta idegenben vagy kikaptunk. Már március közepe van, lassan jönnie kell annak a csúcsformának nálatok. :)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 11., szerda 13:27

Realista24 írta:De valamiért azt érzem, hogy pont jókor lesznek csúcsra járatva.
tudjukki bekattan a BL döntőn elrak egy mesterhármast, lefutja a maratont, levágatja a haját aztán kapja is az új szerződést :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 13:24

Na, most leírtad, amiben a legjobban bízok.
Most vagytok csúcsra húzva, talán az egyetlen fitt támadótok Suarez lesz április-májusra.
A mi támadóink kilométerekkel kevesebbet futnak, mint az ellenfelek, valahogy a meccsen akarnak pihenni. Szarul vannak fizikálisan és mentálisan is. Jelenleg. De valamiért azt érzem, hogy pont jókor lesznek csúcsra járatva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 11., szerda 13:22

h3x0r írta:Ancelotti megtanithatna LE-nek a rotalas muveszetet.
:D Hát a támadó hármasból Suarez van a legjobb állapotban, de később kezdett és őt cseréli le leggyakrabban LE. Nálunk elöl ugyanaz a gond, mint nálatok, nincs kit berakni. Szegény Pedro annyira kisebbségben érzi magát, hogy már elesik a labdában. Alig játszik. Munir meg visszakerült a B csapathoz, mert állítólag megállt a fejlődése.
A középpálya és a védelem rendben van fizikailag, ott volt csere-bere rendesen.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 11., szerda 13:19

lesliejr írta:A meló nagy része Neymar-é és Messi-é. A brazilon sajnos már látni a fáradtság jeleit. :-(
Ancelotti megtanithatna LE-nek a rotalas muveszetet. :Đ
lesliejr írta:
Realista24 írta: Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.
Fő az optimizmus! :D Helyes. :)
Nem veletlenuk Realista a neve :mrgreen:

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 11., szerda 13:17

Realista24 írta: Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.
Fő az optimizmus! :D Helyes. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 13:15

Suarez hozza, amit kell, legalábbis ez alapján, mozgásban. Azt, hogy most hogy játszik, meg gólok, meg gólpasszok azt nem vágom, mert nem nézem a meccseket.
De a hőtérkép alapján látom, hogy nem egy helyben áll. Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 11., szerda 13:13

Realista24 írta:Köszi. Rábökök Messire meg Neymarra, aztán zöld az egész félpálya, jól van, megyek sírni
Ebből is az jön le, hogy Suarez mozog a legkevesebbet. Tény, az egyetlen igazi csatárunk, ez a dolga, akkor robbanjon mikor labdát kap. A meló nagy része Neymar-é és Messi-é. A brazilon sajnos már látni a fáradtság jeleit. :-(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 13:10

lesliejr írta:
Realista24 írta: itt az idő lemenni kutyába és elhozni a brazilt
Mozdíthatatlan. :D

de tessék, pl a Bilbao elleni térkép, nagyjából ez jellemzi: http://resultados.as.com/resultados/fut ... mapa_calor
Majd azt apuka eldönti :lol:
Köszi. Rábökök Messire meg Neymarra, aztán zöld az egész félpálya, jól van, megyek sírni :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: