gólpontosságban veri mindenképp.Realista24 írta:Ez alatt mire gondolsz?A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 13., péntek 12:17
gólpontosságban veri mindenképp.Realista24 írta:Ez alatt mire gondolsz?A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 12:16
Ez alatt mire gondolsz?A statisztikái jobbak mint amit Di Maria valaha is produkálni tudott.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 13., péntek 12:15
Nem jó, mert helyette jöhetett volna egy kiváló játékos a középpályára és akkor nem kellett volna tüzet oltani Silvával, megjegyzem nem sikerült. + Modric sérülését sem éreztük volna meg annyira, mert ő az aki hiányzott nagyon, nem pedig James.kicsisimo írta:Jó, hogy itt van vagy sem?
HozzászólásSzerző: kicsisimo » 2015. március 13., péntek 12:06
Jól tudod nem a pénz a lényeg. Jó, hogy itt van vagy sem? Amióta nem játszik, látszik mennyire hiányzik. Ha a pénz miatt aggódsz gondolj arra, hogy Di Maria-t elcserélték Jamesre.reeed_ati írta:Pedig James leigazolása ennyi pénzért egyértelműen hiba volt.Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges.
Azt a rengeteg pénzt más posztra kellett volna költeni és akkor most lehet nem lenne átjáróház a középpályánk.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 13., péntek 12:00
Pedig James leigazolása ennyi pénzért egyértelműen hiba volt.Kijelenteni, hogy James Rodriguez leigazolása egyértelmű hiba volt nevetséges.
HozzászólásSzerző: kicsisimo » 2015. március 13., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 13., péntek 11:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 13., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. március 13., péntek 11:22
Tehát ezek után biztos, hogy a Real Madrid vezetősége nincs Torinóban, és nincs tárgylás egyelőre PogbárólFrancois Gallardo: “A Real Madrid vezetősége Torinóban tárgyal Pogba megvételéről. A vételár 75 millió euró lehet.” Forrás: Madridom.hu
Támadják ez is a jó anyjukat...ezeknek muszáj mindig tovább mélyíteni a krízist? Hát tényleg mi a picsának nyugtat mindenkit egy elnök, ahelyett, hogy megalázhatná az összes alkalmazottját?...A MARCA támadja Florentino Pérez szavait, miszerint a Real Madrid elnök elrejti az igazságot az emberek elől. A hírek szerint a tegnapi sajtótájékoztató inkább a közvélemény megnyugtatására szolgált, a presidente igazi véleménye nem került nyilvánosságra. Forrás: Madridom.hu
“Elmondtam, amit el akartam mondani. Azt akarjátok, hogy kirúgjam őt? Élvezi az elnök és a teljes vezetőség bizalmát, én pedig nem fogom minden nap elmondani, hogy mi áll a szerződésében.”
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 12., csütörtök 21:38
A médiára gondolt, akik szétakarnak cincálni minket és kirugatni Ancelotti-t.Simi írta:Perez nyilatkozatához pár szót:
Ez korrekt a részéről, végre egy elnöki nyilatkozat, amely valamelyest közösséget vállal a kudarcokban is a csapattal, edzővel. De az apró betűs részt kiemelve azért elgondolkodtató: "romboló atmoszféra"? Vajon megint itt tartanánk? Én ugyanis azt hittem, csak formahanyatlás van, nem házon belüli erőszak.Ancelottiról: “Már az elején elmondtam neki, hogy amin eddig átment karrierje során, az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ami itt a Real Madridnál történik majd. Az újonnan idekerülő embereknek mindig kell egy kis idő mire megértik, hogy itt egyik nap még te vagy a világ legjobbja, aztán másnap már minden összeomlik, az edzőt okolják mindenért, a játékosok pedig nem jönnek ki jól egymással… Ancelottinak remek tapasztaltai vannak, most pedig csak a munkájára koncentrál a romboló atmoszféra ellenére.”
HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 12., csütörtök 21:14
Ez korrekt a részéről, végre egy elnöki nyilatkozat, amely valamelyest közösséget vállal a kudarcokban is a csapattal, edzővel. De az apró betűs részt kiemelve azért elgondolkodtató: "romboló atmoszféra"? Vajon megint itt tartanánk? Én ugyanis azt hittem, csak formahanyatlás van, nem házon belüli erőszak.Ancelottiról: “Már az elején elmondtam neki, hogy amin eddig átment karrierje során, az egyáltalán nem hasonlítható ahhoz, ami itt a Real Madridnál történik majd. Az újonnan idekerülő embereknek mindig kell egy kis idő mire megértik, hogy itt egyik nap még te vagy a világ legjobbja, aztán másnap már minden összeomlik, az edzőt okolják mindenért, a játékosok pedig nem jönnek ki jól egymással… Ancelottinak remek tapasztaltai vannak, most pedig csak a munkájára koncentrál a romboló atmoszféra ellenére.”
Szép, hogy megvédi a játékost, de árulkodóak a szavak (hacsak nem torzít a fordítás stilisztikailag a kiemelt részen, ezt ne,m tudom): ez a leigazoltAM nekem nem tetszik, nem neki kell leigazolni valakit, hanem minimum leigazoltuk. De a leginkább a klubnak kell leigazolni valakit - a klub ugyanis mindenek előtt, még az elnök előtt is. Stílusbeli dolog, de a stílus maga az ember.Baleről: Ő nem jelent problémát. Nem is olyan régen igazoltam le, és hatalmas zajt csapott az átigazolása. Már a bemutatásakor tudtuk, hogy sérvvel küszködik. Amikor túl volt ezen a sérülésen, be kellett illeszkednie, és meg kellett találnia a helyét a rendszerben. Megkérdőjelezni az edzőt, az egyszerűen elfogadhatatlan. Emlékeznünk kell arra, amit Bale tett az elmúlt szezonban a kupadöntőben és a Bajnokok Ligája döntőjében.”
Végre! Ezt nem gondoltam volna Perezről, hogy valaha is fog ilyet mondani. Felelősséget vállalt ő is a helyzetből, de még fontosabb, hogy a csapatra nehezedő nyomást próbálja csökkenteni. Én tőle ilyenre nem emlékszem. Ez most nagyon kellhet.“Katasztrófa” (Így reagált sok ember a hétközi vereségre): “Ezek az emberek biztosan azt gondolják, hogy kiestünk a másodosztályba. Decemberig hihetetlen jó szériánk volt. Aztán sok sérültünk lett a középpályán, ott ahol most már nagyjából rendben vagyunk. Nem tudom, hogy miért kell így reagálni a jelenlegi eredményekre. Másodikok vagyunk a tabellán és ott vagyunk a BL-ben is. Sok csapat örülne, ha a helyünkben lenne. Továbbra is keményen fogunk dolgozni. Nem nyerhetjük meg mindig a ligát és a Bajnokok Ligáját, annak ellenére, hogy a mi klubunk birtokolja a legtöbb címet mindkét sorozatban.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 12., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 12., csütörtök 16:46
Desonic írta:RealRaúl77 írta:Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.
Es ha Ancelotti a kovetkezo meccsen 4-5 helyen valtoztat a csapaton, akkor nem lehet kitalacio?![]()
Szerintem egy szenzaciohajhasz krealmany. Csak a szokasos...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. március 12., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 12., csütörtök 13:57
RealRaúl77 írta:Ha valóban igaz, és valóban nem azt csinálta eddig amit akart, akkor az kiderül az elkövetkező néhány meccsen. Ha minden marad a régiben, akkor vagy eddig is ezt akarta, és ezután is ezt akarja majd, vagy ez az egész beszélgetés csak kitaláció.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 12., csütörtök 13:57
Még egyel feljebb sem lenne jó,nem hogy kettővelSunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 12., csütörtök 13:36
volt már marcelo elöl. nem az igazi.Sunsky írta:Hát én simán kitenném jobbra Ronaldot, balra CR helyére Marcelot, Bale-t meg vissza balbekkbe.. A brazil úgysem a védekezésről híres.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 12., csütörtök 13:33
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 12., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 12., csütörtök 1:05
Akkor Perez nyert nekünk egy BL-t.dzsi91 írta: Inkább baj mert ha igaz akkor Ancelotti eddig nem azt csinált amit akart...
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem