Magasan kiemelkedett az egész csapat ebből a mezőnyből.
Nálam:
MVP: Thiago.
2. Isco.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 18., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 18., kedd 19:57
In the last 5 years Spain have won 1 World Cup, 2 Euros, 2 Euros U21s and 2 Euros U19s.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 18., kedd 19:56
Los Blancos írta:tessék???csak a 20. perctől nézem de ez a morata igen gyönge egy játékos. getafe szint.
labda nélkül még csak sétálni láttam, még akkor is ha a spanyoloknál van a labda, ha meg nála van akkor elnyomoronckodta.
isco, thiago, tello jók, az a 3as számú csávó meg akkora passzokat tol küllővel hogy élmény nézni.![]()
![]()
![]()
küze nem volt az EBhez. full gyenge.
Illarramendinek hívják és tényleg kurva jó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 18., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 18., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 18., kedd 19:52
tessék???csak a 20. perctől nézem de ez a morata igen gyönge egy játékos. getafe szint.
labda nélkül még csak sétálni láttam, még akkor is ha a spanyoloknál van a labda, ha meg nála van akkor elnyomoronckodta.
isco, thiago, tello jók, az a 3as számú csávó meg akkora passzokat tol küllővel hogy élmény nézni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 18., kedd 19:52
ezekkel nincs baj, de ha valakit most csak dicsérnünk kéne, akárhogy játszik az Morata.hehe írta:baj, hogy szeretem az olyan játékosokat, akiket nem zavar a labda?növesztek, ha nem leszel egyszer az életben maximálisan elfogult a futball filozófiáddal szemben
baj, hogy a többit szarba se nézem?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 18., kedd 19:46
+1Kerlon írta:azért a világ utánpótlásában kétszer lett ez a szerencsétlen, favágó Morata gólkirály, közben meg a brazil atom zseni, übertechnikás istenek sehol se. imádom ezt a felfogást
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 18., kedd 19:44
Hál istennek nem csak én látom így. Bár jobb mint tételeket tanulniEnzoZidane89 írta:Sztem full gyenge döntő
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 18., kedd 19:43
baj, hogy szeretem az olyan játékosokat, akiket nem zavar a labda?növesztek, ha nem leszel egyszer az életben maximálisan elfogult a futball filozófiáddal szemben

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 18., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 18., kedd 19:42
növesztek, ha nem leszel egyszer az életben maximálisan elfogult a futball filozófiáddal szembenhehe írta:növessz szemet.Kerlon írta:azért a világ utánpótlásában kétszer lett ez a szerencsétlen, favágó Morata gólkirály, közben meg a brazil atom zseni, übertechnikás istenek sehol se. imádom ezt a felfogást
szted jardel vagy gomez akkora tehetség?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 18., kedd 19:40
növessz szemet.Kerlon írta:azért a világ utánpótlásában kétszer lett ez a szerencsétlen, favágó Morata gólkirály, közben meg a brazil atom zseni, übertechnikás istenek sehol se. imádom ezt a felfogást

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 18., kedd 19:40
Keretbe nem hívnák be, mert Brazíliában ismeretlen játékos'shutterisland írta:viccelt félretéve nem lett volna kár, ha a brazilokat választja, hiszen ott húzóember lenne MÁR MOST, és a vébén is láthatnánk, azért a spanyoloknál nagyon telítve van a középpálya.
braziloknál meg pont hiánycikk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 18., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 18., kedd 19:36
iiigen, ma is látszikhaszi írta:Tévedés, a keret legjobbja 22-es számban játszik és spanyolhehe írta:ahol a legjobb játékos egy brazil![]()

HozzászólásSzerző: haszi » 2013. június 18., kedd 19:32
Tévedés, a keret legjobbja 22-es számban játszik és spanyolhehe írta:ahol a legjobb játékos egy brazil
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 18., kedd 19:31
pepe és deco is, kuranyi meg magyar.ahol a legjobb játékos egy brazil
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 18., kedd 19:30
majd ha kifejleszt egy minimális labdaérzéket.Anthony írta:Moratán nagyon látszik a gólkényszer ma. Azé a 2-ik 11-est odaadhatták volna neki, megérdemelte volna.

Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem