Elektronika
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Kedves mindenki,
A segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok egy nagyon nagy mobiltelefon szakértő. Jelenleg van már egy okostelefonom, mely Alcatel típusú, de nem igazán bírja már szegényke. Sokszor akad, fagyadozik, gondolom az egy magos cpu és a kevés ram miatt. Szeretnék egy új telefont venni és egy ismerősöm facebookra most tette ki, hogy eladó a Samsung Galaxy S3 típusú telefonja, garanciástól, 45000 Ft-ért (melyből részemre azért mert egy csapatban játszottunk kb. 5.000 Ft kedvezményt adna). Afelől érdeklődnék, hogy megéri-e ennyiért ez a telefon és, hogy hosszú távon beválna-e nekem (én 2 év használatra gondolok itt minimum)? Nem vagyok egy nagy telefonos még most lesz csak mobilinternetes csomag az előfizumra, eddig nem is nagyon nyomkodtam a telefonom csak ritkán, inkább a laptopomért vagyok oda. Ezek függvényében kérnélek titeket, hogy mondjátok meg, hogy megéri-e ez vagy sem.
A segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok egy nagyon nagy mobiltelefon szakértő. Jelenleg van már egy okostelefonom, mely Alcatel típusú, de nem igazán bírja már szegényke. Sokszor akad, fagyadozik, gondolom az egy magos cpu és a kevés ram miatt. Szeretnék egy új telefont venni és egy ismerősöm facebookra most tette ki, hogy eladó a Samsung Galaxy S3 típusú telefonja, garanciástól, 45000 Ft-ért (melyből részemre azért mert egy csapatban játszottunk kb. 5.000 Ft kedvezményt adna). Afelől érdeklődnék, hogy megéri-e ennyiért ez a telefon és, hogy hosszú távon beválna-e nekem (én 2 év használatra gondolok itt minimum)? Nem vagyok egy nagy telefonos még most lesz csak mobilinternetes csomag az előfizumra, eddig nem is nagyon nyomkodtam a telefonom csak ritkán, inkább a laptopomért vagyok oda. Ezek függvényében kérnélek titeket, hogy mondjátok meg, hogy megéri-e ez vagy sem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Van rajta valami gomb azonnali elnémításra? Lehet érintkezési hibája van, meg kell próbálni kihúzni a szalagkábelt, és úgy hagyni.
Aztán a második tippem valami szoftveres gond lesz. Illesztő programokon kívül minden más média program kukába menjen, a fenti gombot is ilyen vezérli.
Lehet még baja a realtek-nek is, de azt külső hangkártyával tudod csak letesztelni.
Aztán a második tippem valami szoftveres gond lesz. Illesztő programokon kívül minden más média program kukába menjen, a fenti gombot is ilyen vezérli.
Lehet még baja a realtek-nek is, de azt külső hangkártyával tudod csak letesztelni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet kérdeztem már itt, de nem emlékszem pontosan. Mitől lehet, hogy a laptopom gondol egyet és eldobja a hangot? Egyszer csak gondol egyet és elnémul az egész. Csak a reset segít rajta. Viszont egyre sűrűbben csinálja, már napi 2-3-szor is akár. Win7-nél kezdte el csinálni, azt hittem az újrarakás segít rajta, de Win8-nál is csinálja. Mitől lehet ez?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a komolyabb AMD procikkal is jól járhatsz, olcsóbbak és ugyanúgy van bennük egy sor akkukímélő illetve egyéb okosság.
ugyanígy a komolyabb radeon kártyás notik is árkímélőbbek. a laptop márkából ne vegyél hulladékot illetve ha lehet nézz revieweket, hogy melegszik -e, milyen a hővezetés, anyagminőség stb.
ugyanígy a komolyabb radeon kártyás notik is árkímélőbbek. a laptop márkából ne vegyél hulladékot illetve ha lehet nézz revieweket, hogy melegszik -e, milyen a hővezetés, anyagminőség stb.
Mennyit szánnál rá...?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Leginkább Autocad (sima és Civil 3d) használatra lenne, tehát erős proci, sok ram kellene hozzá. Illetve, ha van egy kis szabadidőm, akkor ki szeretnék játszani néha (Mass Effect, AC, Enemy Unknown, Wetlands 2, Saints Row 3, stb), mert eddig ezeket csak neten láttam (régi gépem volt mindig, és nem futottak el rajtuk azok, amiket szívesen kipróbáltam volna).tucsoki írta:Mi a normális? Ne szaggasson a Sims 4?rashidm írta:Laptoppal kapcsolatban volna kérdésem: ha újat szeretnék vásárolni, és azt szeretném, hogy azért normális videókari legyen benne, milyet lenne érdemes nézni? Illetve prociból csak az i3,i5,i7 a jó? Többiről (ipon.hu-n nézem, ott van AMD, Celeron, Pentium) nem hallottam.
Kicsit összetettebb téma, nem lehet "ez meg az jóval" válaszolni. Kérdezek én: mennyi rá a keret, mik az igényeid, mire használnád?

Mi a normális? Ne szaggasson a Sims 4?rashidm írta:Laptoppal kapcsolatban volna kérdésem: ha újat szeretnék vásárolni, és azt szeretném, hogy azért normális videókari legyen benne, milyet lenne érdemes nézni? Illetve prociból csak az i3,i5,i7 a jó? Többiről (ipon.hu-n nézem, ott van AMD, Celeron, Pentium) nem hallottam.
Kicsit összetettebb téma, nem lehet "ez meg az jóval" válaszolni. Kérdezek én: mennyi rá a keret, mik az igényeid, mire használnád?
- P. Krisz
Ami igazán érdekel az a DX 12 , a többi nem igazán .
Eredeti 8.1-et használok , biztosan váltok .
Eredeti 8.1-et használok , biztosan váltok .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Anyaka
Teljeset. Eddig is az volt a cél, hogy ingyenes legyen. Az a kérdés, hogy milyen változat lesz ingyen, mert biztosan le lesz butítva.Kerlon írta:Magyarul megkapod a 30 napos verziót?Realista24 írta:http://index.hu/tech/2015/03/18/amneszt ... ndowsokra/
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Attól függ mennyi a kereted rá és milyen felhasználásra lesz. 840M-nél kell kezdeni sztem, ha jobb videókártya kell, bár az is még csak az erős középkategória laptopoknál. 200 alatt viszont nincs jobb megoldás.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Laptoppal kapcsolatban volna kérdésem: ha újat szeretnék vásárolni, és azt szeretném, hogy azért normális videókari legyen benne, milyet lenne érdemes nézni? Illetve prociból csak az i3,i5,i7 a jó? Többiről (ipon.hu-n nézem, ott van AMD, Celeron, Pentium) nem hallottam.
Magyarul megkapod a 30 napos verziót?Realista24 írta:http://index.hu/tech/2015/03/18/amneszt ... ndowsokra/
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
16384es mezőt csináltam 4x4es pályánkelemen.istvan írta:A 2048 még mindig nagy királyság

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
LG tough lifelordgabi írta:Túl könnyű már.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Túl könnyű már.kelemen.istvan írta:A 2048 még mindig nagy királyság

Shazam, Eredmények.com applikációja, Jewels Saga - nekem most ezek vannak a Galaxy Ace-n.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A 2048 még mindig nagy királyság

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- mocsok
viber, snapchat, tinder.
más nem kell.
más nem kell.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kezdő androidosként kérdezném: milyen alkalmazások/játékosok ajánlottak egy alsó kategóriás androidos telefonra? Alcatel One Touch Pop C3 a becsületes neve a telefonnak

"And my heart will leave you never."
- Anyaka
Tessék.hehe írta:nem stúdiót építek, számítógéphez kellene, csak azt akarom, hogy a pl sony új hi-res audioja és minden veszteségmentes motyó faszán szóljon és azért halljam a difit egy sima mp3 után.tucsoki írta:High end alatt 90 vagy 900 ezret értesz? Utóbbihoz kell, előbbihez nem létszükséglet, szépen fog szólni.

Mivel teljesen egyéni ízlés dolga az egész menj el és próbáld ki egy szaküzletben, lehet vinni a saját fejhallgatódat is.
Ilyen olcsóbb fejhallgatókhoz egyébként dragonlfy-t, vagy Fiio E17-et ajánlanak. E17 volt nekem is pár éve a régi gépemhez, amikor meghalt a hangkártyája. Gyári rílteknél jobb. Az más kérdés, hogy akkor rohadtul nem 40 ezerbe került, csak a felébe.

Fejhallgatóplázában van ilyen lehetőség, bár ott még nem jártam.