Sergio Ramos

A Real Madrid egykori nagyjai.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Sergio Ramos - 4

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 12., csütörtök 15:37

Simi írta:Ez az "ő a vezér a csapatban" a BL győztes fejese óta van nyomatva. Nagy-nagy túlzás, a védelem Pepe nélkül vele ugyanolyan gyenge, mint Pepe Ramos nélkül. Ők párban érzik elsősorban, egyenként agyatlan mindkettő.

Csak azért bassza a csőrömet ez a kijelentés, mert habár nagyon bírom a spanyolt, de aki mondjuk látta játszani 2006-tól folyamatosan, mint én, az emlékszik rá, hogy évekig továbbjutások mentek el rajta, meg kulcsmeccsek (Barca ellen is) mert egy agyatlan tuskó volt.

Értem én, hogy várjuk vissza, de azért nagyon komolyan el van neki felejtve itt pár dolog a tavalyi gól miatt. (Mondjuk persze azért erre rá is szolgált. Csak mondjuk eszembe jut pl a Bayern ellen a tizenegyese, hogy ne is menjek messzire, mikor lélektanilag a 0ból hozta vissza Casillas két védéssel a csapatot Ronaldo és Kaká rontott büntetője után, aztán Ramos meg föld körüli pályára állította a labdát.)
2013-tavaszi klasszikó,győztes gól
2013-dortmund ellen a 0-2

régóta csk ő már, oké vannak hibái ami a temperamentumával jár, Cr-nek is ugyanúgy megvannak a defektjei mégsem akarja senki se kirakni a kezdőből.De azt adom,hogy a Pepe-Ramos együtt tanár, persze néha elszúrják, de azért 2008 óta szinte folyamat együtt tolják a védelemben, akkor is ha Ramos kb 2010 környékén ment be középre.Ismerik egymást mint a tenyerüket.

Ramos a Real Madrid csapatkapitánya, amióta zsozé kivágta ikert, mondjuk Iker nálam sose volt csk.Kedvelem meg minden de egy tutyimutyi ember(a pályán legalábbis) + kapus is, az ilyenek nem valók csapatkapitánynak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 15:27

Majd legközelebb valogasd meg a jelzőket. Addig fogadd szeretettel a figyelmeztetésem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 12., csütörtök 15:27

Simi írta:Ez az "ő a vezér a csapatban" a BL győztes fejese óta van nyomatva. Nagy-nagy túlzás, a védelem Pepe nélkül vele ugyanolyan gyenge, mint Pepe Ramos nélkül. Ők párban érzik elsősorban, egyenként agyatlan mindkettő.
Mindenkinek vannak hibái, de mentálisan iszonyat sokat tud segíteni a csapatnak, és van, amikor ez többet jelent, mint az, hogy hibátlanul lehoz-e egy meccset vagy sem. Ez egy csapatjáték, lehet (nyilván nem célszerű...) hibázni is, viszont javítani csak akkor lehet, ha mentálisan erős a csapat, ahhoz pedig kell egy Ramos is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. március 12., csütörtök 15:23

Ez az "ő a vezér a csapatban" a BL győztes fejese óta van nyomatva. Nagy-nagy túlzás, a védelem Pepe nélkül vele ugyanolyan gyenge, mint Pepe Ramos nélkül. Ők párban érzik elsősorban, egyenként agyatlan mindkettő.

Csak azért bassza a csőrömet ez a kijelentés, mert habár nagyon bírom a spanyolt, de aki mondjuk látta játszani 2006-tól folyamatosan, mint én, az emlékszik rá, hogy évekig továbbjutások mentek el rajta, meg kulcsmeccsek (Barca ellen is) mert egy agyatlan tuskó volt.

Értem én, hogy várjuk vissza, de azért nagyon komolyan el van neki felejtve itt pár dolog a tavalyi gól miatt. (Mondjuk persze azért erre rá is szolgált. Csak mondjuk eszembe jut pl a Bayern ellen a tizenegyese, hogy ne is menjek messzire, mikor lélektanilag a 0ból hozta vissza Casillas két védéssel a csapatot Ronaldo és Kaká rontott büntetője után, aztán Ramos meg föld körüli pályára állította a labdát.)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 12., csütörtök 14:53

ToniKroos írta:AZ Atletico elleni meccs után nagyon mérges voltam rá, de tény, h bármennyire is legyen néha gyenge, ő a vezér a csapatban.

Én is így vagyok ezzel. Ramos kétélű fegyver, reméljük idén tavasszal is előrefele fog elsülni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 12., csütörtök 14:09

A Levante ellen mar bevetheto lesz? Vagy vele mi a helyzet?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. március 11., szerda 21:45

Galacticos írta:varane nyilván nem fog kiabálni a többiekkel, ramos megtette volna.
Meg nem is csak erről van szó, hanem a labdakihozataloknál mindig őt keresik. Hiába védő a támadás építésben és labdatartásban is nagy szerepe van, mert kb ő a kapocs a védelem és a középpálya között. Ahogy nézem most Pepe próbálja ezt a szerepet átvenni, de azért technikailag, meg úgy szervezésben nincsenek egy szinten.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 11., szerda 16:19

én nekem nincsen különösebb bajommal az a dekoncentráltság kb mindenkinél jelen van ami a franciánál is.
de ramos baszottul hiányzik, flegma meg túl laza meg stbstb de az ilyen meccseken a keménysége és az hogy ő a csapatkapitány sokat segíthetett volna. varane nyilván nem fog kiabálni a többiekkel, ramos megtette volna.

csak épüljön fel a klasszikusig.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 10., kedd 22:32

NAgyon durván kell oda hátulra..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. március 10., kedd 21:38

AZ Atletico elleni meccs után nagyon mérges voltam rá, de tény, h bármennyire is legyen néha gyenge, ő a vezér a csapatban.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 10., kedd 21:34

ha valakinek kérdéses lenne, hogy mennyire hiányzik Ramos...

amióta nincs, szopóágon a védelem.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2015. március 1., vasárnap 23:48

R.M.C.F írta: Hogy él a lehetőséggel. De egy éve nagyon bizonytalan a pali.
Én is ezt látom Varane-nál, árnyéka önmagának
jelenleg sztem nem jobb, mint Nacho

nagy szükség lenne Ramosra középen...

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 28., szombat 18:48

dannen írta:mi ez a pár "ember" a mondatok elején az interjújánál? az olyan mint az angolban a man? :mrgreen: elég rosszul hangzik :lol:
jahm olyan csak itt hombre
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 27., péntek 20:55

A spanyolok most arra pengetik többek kozott hogy Ramos majdnem ötkorent haza a vacsora utan, 11tol meg edzes volt. Csak azt felejtik el leírni, hogy Ramos ket nap pihenőt kapott :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 22:09

még is mit várjunk tőle.
Hogy él a lehetőséggel. De egy éve nagyon bizonytalan a pali.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 7., szombat 19:09

Varane nagyon rábaszott ezzel a sok sérüléssel. Itt van még Marcelo esete is aki azért egy szinttel még jobb volt a sok sérülés hulláma óta. Ráadásul Varane nem állandó kezdő, még is mit várjunk tőle.
Nachoról pedig: olyan védő nincs aki folyamatosan jól játszana idegen védőpárossal, úgy hogy nem is belső védő. eredeti posztja balszélső védő és a castillabna azt is játszott, mounál is legtöbbször. mostanában meg ott ahol pont berakják, meg amúgy se játszik állandóan. Most megtudtuk hogy az ifjú védőink akik a büdös életben nem játszottak végig egy meccset együtt (és alapjáraton is elég kevés esélyük van végigtolni egy meccset is ha pont nem sérült pepe or ramos), nem elég jók ahhoz hogy ilyen meccseken játszanak.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. február 7., szombat 19:02

azt hiszem mindenki láthatta, mennyire fontos láncszem Ramos. iszonyúan hiányzott.

Nacho, Varane... ugyanmár..
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 4., szerda 23:43

lehet pepe már lesz hétvégén. de mivel marcelo sárgát kapott ezért asszem ő se lesz.

az szép így ramos, marcelo, meg leht hogy coentra és pepe se lesznek.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 4., szerda 23:26

miro írta:3 hét out.
Fasza..

Király lesz...
Akkor most maradt középre Varane,Nacho,Arbeloa meg az a Castillas arc, Llorente nem?
ZIDANE

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. február 4., szerda 23:25

tarodid írta:
___Samy___ írta:én nagyon erősen úgy emlékszek, hogy mourinho vágta be középre
valószínüleg "kényszermegoldásként", de aztán megragadt a helyén
ha jól dereng, akkor Carvalho sérülésénél. aztán utána vissza sem került már a portugál. pedig előtte nagy tanár volt. :D

szerintem a 2009-2010 szezonba kerult vissza kozepre, amikor Pepe leserult.

Vissza: