FIFA
Re: FIFA
Arra a következtetésre jutottam, hogy felesleges már a pc-s fifa 15-el online meccseket tolni... Most, hogy behozta az ea ezt a min/max price dolgot teljesen elszabták az egészet...ezt vagy kezdték volna igy a fifa 15öt vagy hagyták volna a 16ra... mert igy aki gold sellerektől bevásárolt goldal az meg tud venni akárkit akármit...aki meg nem az meg van lőve mert lássuk be 5-10 millákat csak ugy, hogy játszol majdhogynem lehetetlen összeszedni 1 általunk kedvelt játékosra legyen az akár Messi akár Ronaldo vagy akárki...A gold sellerek szintén meg vannak lőve mert igazábol csak olyan játékosokat tudnak megvenni amiket be tudsz rakni annyiért amennyi goldot vennél, abban meg nincs üzlet mert igazábol az ára visszajön nekik és igy te jársz rosszul...
Valami vélemény erről srácok?? Én látom rosszul vagy tényleg nem sok értelme van most ezzel játszani?
Valami vélemény erről srácok?? Én látom rosszul vagy tényleg nem sok értelme van most ezzel játszani?
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nah közben meg van a div4 is
= mostanában nem fagy ki annyit a game. Igaz úgy csinálom, hogy tolok 3 meccset és utána várok míg le nem állnak az ea serverek
egy kis felfrissülés + nem kúrja el a meccsem
Szoktatok Single Player Seasons illetve Tournamentseket tolni?

Szoktatok Single Player Seasons illetve Tournamentseket tolni?
[FIFA WORLD]
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
egy db Sturridge
meg egy rakás átlagos játékos, semmi extra. Ibarbo legfeljebb jó lesz szupercserének, ennyi
Griezmann-t múltkor lecseréltem a javított változára, nagyon durva amúgy, ajánlani tudom csak, de szegény előtt áll a sorban egy Neymar, így ő is csak a padról beállva segít

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- LeagueofLesbians
- kukeckeee
- Kedvenc játékosaid: Iniesta
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mégis mi történik, ha az átigazolási listámrol az LB gomb használatával töröltem ugye az eladott lapokat, de törölt 2 modricot és 1 jamest is a játék, akiket nem sikerült eladni. Azokat visszakapom? Vagy az EA már lop is, nem csak adóztat?! Valaki hasonló, vagy ötlet? Mert így eltűnt 35-40e coins... kicsit dühítő mennyire nulla ez az EA. 360as boxon
- sebydani
IF Suarez meg MOTM Ronaldo nagyon izgalmasnak tűnnek összespóroltam 200-at packezni, plusz próbálnám eladni az IF Feghoulim de mivel csak azt írja ki hogy lejárt, de nem engedi visszapakolni az a 70-80e kiesik, pedig azt reméltem estig sikerül eladni
na mindegy. akkor is behúzok egyet

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- LeagueofLesbians
vettem egy Rodrigot 4500-ért quickbuyról...levonta a zsetont, de kidobta, hogy valami error volt és nem történt meg a trade. Szokta ezt csinálni, csak megszoktam kapni a cuccokat legalább. Most a pénzem is eltűnt és játékosom sincs....

[FIFA WORLD]
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Barmelyikbe lehet.realistahuni írta:melyikbe? 15k-s?sebydani írta:MOTM Ronaldo a packekben holnapig, utolsó coinig nyitogatás
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
melyikbe? 15k-s?sebydani írta:MOTM Ronaldo a packekben holnapig, utolsó coinig nyitogatás
- LeagueofLesbians
bárcsak lenne coinomsebydani írta:MOTM Ronaldo a packekben holnapig, utolsó coinig nyitogatás

[FIFA WORLD]
- sebydani
MOTM Ronaldo a packekben holnapig, utolsó coinig nyitogatás

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Akkor bekaphatják, de kíváncsi vagyok mit éreznek akik még pénzt is adnak erre a fosra... Mert azokat a zöld ticketeket pénzért lehet venni, ha jól tudom...BLaZE írta:A szerverekkel az ég világon semmit nem csináltak. Csak a marketet változtatták meg.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Valami változás a frissítések óta a World-ben? Megpróbáltam egy meccset, kidobott, hogy jelenleg nem elérhetők az EA szerverek kezdőrúgásnál, de legalább nem írta be vereségnek, fasza lett az update

- LeagueofLesbians
ez a world köcsög. ha 2gólt szerzel drogbál, rakiticvel vagy eto'o-val akkor kapsz gold packet, de ha Coentraoval akkor mixed szart. Bmeg mind ugyan az a születésnapos szar csak coentrao védő és elvileg nehezebb.!!! :4:4..!!!!
(meg persze Fabio van a csapatomban szóval véletlenül se érje meg szarakodni meg vele gólt szerezni.
)
(meg persze Fabio van a csapatomban szóval véletlenül se érje meg szarakodni meg vele gólt szerezni.

[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Elég sokat játszom viszont abból tényleg nem lesz sok zseton!
Kereskedéssel tudsz sokat összeszedni!
Sikerült egy IF Carvajalt vegyek 29500-ért majd kb egy fél évvel később eladtam 600000 körül mert addigra már ennyi volt a piaci ára!
Én igazából IF lapokkal kereskedek főleg amiket megkapsz 10e körül!
Majd rögtön teszem is ki 20e-ért amit előbb utóbb szépen megvesznek mivel az IF lapok csak egy hétig vannak a csomagokban utána nem kerülnek elő újak!
Pl ezen a héten Asenjo Toulalan Piatti Tello!
és igy azért elég szépen lehet gyűjtögetni!
és természetesen webb app-on kereskedek (már ha nincs letiltva)
Remélem érthető volt amit leírtam! Tavaly 2M-ért Ronaldot is meg tudtam venni! Most mivel rengetegen vették a zsetont az árak felmentek így esélyem sincs!
Kereskedéssel tudsz sokat összeszedni!
Sikerült egy IF Carvajalt vegyek 29500-ért majd kb egy fél évvel később eladtam 600000 körül mert addigra már ennyi volt a piaci ára!
Én igazából IF lapokkal kereskedek főleg amiket megkapsz 10e körül!
Majd rögtön teszem is ki 20e-ért amit előbb utóbb szépen megvesznek mivel az IF lapok csak egy hétig vannak a csomagokban utána nem kerülnek elő újak!
Pl ezen a héten Asenjo Toulalan Piatti Tello!
és igy azért elég szépen lehet gyűjtögetni!
és természetesen webb app-on kereskedek (már ha nincs letiltva)
Remélem érthető volt amit leírtam! Tavaly 2M-ért Ronaldot is meg tudtam venni! Most mivel rengetegen vették a zsetont az árak felmentek így esélyem sincs!
- LeagueofLesbians
Marci77 írta:Koszi. Kivancsi vagyok,hogy bevalik-e. KSI-ek azert igy is megoldjak szerintemsebydani írta:parancsoljhttp://o.ea.com/36520
En vagyok az egyetlen aki orul mikor ilyen ultrafullos csapat ellen jatszik? 3/4e mindig gyoker es siman nyerek
Szeretek én is "fullos" csapatok ellen játszani, mert legalább van egy kis az orra alá dörgölök érzés mikor legyőzöm, viszont ez a gyerek nagyon tudott játszani. mármint nagyon jól használta, hogy ilyen játékosai vannak.
Egy két ügyes trade meg szerencse a packokhoz

[FIFA WORLD]