Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 12., csütörtök 12:48

Jöttök ezzel a Kloppal, mintha valami isten lenne. Egy tipikus "a középcsapatot az élmezőnybe emelem" arc, nem ide való. Nagyon nem.

Majd év végén jön a dráma, kirakják Ancelottit meg Guardiolát is, azok meg cserélnek :lol: mi meg nézhetünk, mint aranyhal amikor bedobják mellé a cápát.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 12., csütörtök 12:46

Klopp. :hmmm: Ha tényleg új edzőt akarunk... 
Befürödne a sztárokkal.Neki sosem voltak ilyen kaliberű futballistái,(később lettek azok,más csapatban,mikor már felépítette őket),Perez meg megenné reggelire,mert Klopp nem egy diplomata tipus,széllel szemben meg nem érdemes hugyozni,amit a német simán megtenne.Aztán menne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 12., csütörtök 12:42

morientes írta:Ne már...ha kikapunk barcelonaban,(ott az azért sosem meglepő),aztán elküldik az öreget,ki veszi át a csapatot?Hierro?Zidane?Ne már...ezt a szezont legalább hagyni kellene neki,aztán ha sikertelen,akkor lehet gondolkodni...csak kérdés:Kiben?
Klopp. :hmmm: Ha tényleg új edzőt akarunk...

De ezt az évet mindenképpen végig kell tolnia Carlonak, történjék bármi. Felesleges szezon közben variálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 12., csütörtök 12:40

Ne már...ha kikapunk barcelonaban,(ott az azért sosem meglepő),aztán elküldik az öreget,ki veszi át a csapatot?Hierro?Zidane?Ne már...ezt a szezont legalább hagyni kellene neki,aztán ha sikertelen,akkor lehet gondolkodni...csak kérdés:Kiben?
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 12., csütörtök 12:29

ha nem teszi le Balet, akkor nincs változás, megy a BBC. Akkor nyomjuk ugyanazt a fost, amit eddig. Modric visszatért, oké, de egyedül nem váltja meg a világot. Hacsak nem szál meg mindenkit az ihlet, és elkezdik az életüket adni a mezért, és újra csúcsformában játszani. De annyi pofon volt már, amire azt hittük felébrednek, hogy ebben már nem hiszek.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 12., csütörtök 12:22

Ha eddig nem tette padra Balet, akkor most meg főleg nincs értelme egy meccsel a klasszikua előtt. Viszont ha szarul játszik hétvégén, akkor le lehetne cserélni. Engem az sokkal jobban idegesít, hogy minden meccset végigkátszik, minthogy mindig kezdő.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 12., csütörtök 12:17

Én az ilyen pletykáknak nem tudok hinni. Biztos én vagyok rózsaszín ködben, de nem tudom elhinni azt, hogy Perez azt mondja, hogy már pedig nem teheted Balet a padra mert... Carlót ennél többre tartom. :coffee:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 12:15

1 hete: KITARTUNK ANCELOTTI MELLETT A VÉGSŐKIG, Ő A KRÍZISKEZELÉS ATYJA
ma: HA MÉG EGY HIBA BECSÚSZIK AKKOR VISZLÁT ANCELOTTI

Én sem ülnék fel rögtön enne a hírnek. Egyértelmű volt, hogy jönni fog ez a hír. Ha nem a Barca jönne, akkor a deadline a BL meccs lenne, ha továbbjutunk marad, ha nem, akkor nem.
Kb. Egyébként olvasva a Marca angol verzióját azért szerintem picit árnyaltabb a kép annál, mint amit a címlap gerjeszt. Ez a "fenyegetés" véleményem szerint nem más, mint egy komoly (egyben felrázó, pofozó, "motiváló") ébresztő a srácoknak és Carlonak is.
At that meeting, the heavyweights of the team showed the coach (who they have seen as affected by recent results) the backing of the entire squad and they closed ranks around him too. In addition, the players assume that they are those who are mainly responsible for the team’s poor moment, and they pledged to do everything in their power to overcome the current crisis. by AS

The squad still has the Italian's back,
Florentino Pérez still thinks there is time to turn it all around, but they have to react immediately.
They would only consider sacking him in the case of a complete disaster.
A játékosok továbbra is mögötte állnak és a vezetés is hisz még abban, hogy van idő változtatni a dolgokon, de most már azonnal cselekedni, illetve reagálni kell a problémákra, ha nyerni akarunk még valamit idén. Ergo pontot kell tenni a baromkodásra, ahogy tavaly a Dortmund után is. :agree:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2015. március 12., csütörtök 12:18-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 12:02

Én sem ülnék fel rögtön enne a hírnek. Egyértelmű volt, hogy jönni fog ez a hír. Ha nem a Barca jönne, akkor a deadline a BL meccs lenne, ha továbbjutunk marad, ha nem, akkor nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 12., csütörtök 12:01

Mondjuk előbb én kíváncsi lennék a valóságalapjára is, nem akarok rögtön egy kósza hír alapján ítélni. Szerintem meglátjuk néhány meccs alatt, hogy lesz-e változás. Mondjuk egy Bale padra ültetés sokat elárulhat.. Kíváncsian várom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 12., csütörtök 11:55

És mennyien voltak azon az állásponton, hogy az egész Carlo sara, mert a jó Perez apó nem szól bele csak a játékosvásárlásokba talán :lol: :lol: :lol: Mert ezt csinálta a Milannal is (ott is volt azért egy Berlusconi) meg a Chelsea-nél is (Abra papa). Na persze... Perez egyszerűen csak a pénzt látja, teszem hozzá, most is arról van szó, mert a folyamatosan betliző csapat kevesebbet hoz a konyhára, még ha kirakat csapat is.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 12., csütörtök 11:02

1 hete: KITARTUNK ANCELOTTI MELLETT A VÉGSŐKIG, Ő A KRÍZISKEZELÉS ATYJA
ma: HA MÉG EGY HIBA BECSÚSZIK AKKOR VISZLÁT ANCELOTTI

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 10:57

Nekem ez egy picit erős.
Csak a szokásos, ez Madrid.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 10:56

A Marca mondjuk valóban jól értesült, megvannak a spiclijei, ez megfigyelhető volt a hosszú évek alatt. Elég csak a Mou érára gondolni.
Jön egy cáfolat, és? Igaz lesz? Mit mondjanak, hogy igen, ki fogjuk rúgni?
Itt én arra gondoltam, hogy a Marca természetesen hírhajhász, lapnövelő szándékkal természetesen újfent címlapon keveri a sz@rt és olajat önt a tűzre! Mindezt -1-nél a bajnokságban 12 fordulóval a vége előtt és két lábbal bent a BL. negyeddöntőjében. Nekem ez egy picit erős.

RealMadrid

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 12., csütörtök 10:44

MARCA: Nincs tovább, Florentino Pérez meneszti Carlo Ancelottit, ha a Barcelona ellen is leszerepel a csapat.
Mar alig varom az Edzokeringo masodik evadjat, foleg hogy az elozobol is olyan jol jottunk ki..

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. március 12., csütörtök 10:41

Nem tudom mit vagytok meglepve. Szerintetek egy normalis edzo folyamatosan jatszatna a hetek honapok ota nulla teljesitmenyt nyujto Bale-t? Jatszania kell mert Perez ezt adta utasitasba. Ezt Odegaard is lehozza barmikor,ne vicceljetek mar,vagy barki a Castillabol...
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 10:39

A mindig jól értesült Marca, ugye? :coffee: Szánalmas; nem lennék meglepve, ha hamarosan jönne a cáfolat és az edző pozíciójában való megerősítése. Mellesleg mit jelent/takar a leszerepelés (szimpla vereség is elég, vagy zakó kell)??? :hmmm: Ha meg ne adj' isten duplázunk, akkor ugye szerződéshosszabbítást kap ... :taps: :taps: :taps:
A Marca mondjuk valóban jól értesült, megvannak a spiclijei, ez megfigyelhető volt a hosszú évek alatt. Elég csak a Mou érára gondolni.
Jön egy cáfolat, és? Igaz lesz? Mit mondjanak, hogy igen, ki fogjuk rúgni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 10:26

MARCA: Nincs tovább, Florentino Pérez meneszti Carlo Ancelottit, ha a Barcelona ellen is leszerepel a csapat.

:coffee:
A mindig jól értesült Marca, ugye? :coffee: Szánalmas; nem lennék meglepve, ha hamarosan jönne a cáfolat és az edző pozíciójában való megerősítése. Mellesleg mit jelent/takar a leszerepelés (szimpla vereség is elég, vagy zakó kell)??? :hmmm: Ha meg ne adj' isten duplázunk, akkor ugye szerződéshosszabbítást kap ... :taps: :taps: :taps:
ha leszerepel akkor sztem is meg kell tenni.
És kit hoznánk a helyére? Majd Zizou megoldja mi?
+ ha igaz az és valóban azok a szavak hangoztak el perez szájából, amik.. akkor végképp saját kezében a sorsa.
Meg a játékosaiéban, mint minden edző esetében. Bízom benne, hogy ez a szerdai volt az utolsó ébresztő a srácoknak! B-)

RealMadrid

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 12., csütörtök 10:21

"Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out", the president told the coach.
Mondjuk lehet eddig is hagyni kellett volna, hogy azt csináljon az edző a csapattal amit akar, és nem lenne gondotok.. :coffee:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 12., csütörtök 10:11

Elmehet a p..ba Perez. :roll:
Ha igaz akkor az ő baromsága miatt széthullot teéjesen a csapat,erre most tegye rendbe Ancelotti 10 nappal a Classico előtt.
Bezárnám az irodájába aztán onnan a csapat közelébe egyszerüen nem engedném ezt az embert. :roll:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: