numberone1 írta:Kerlon írta:Én elismerem, hogy kevés Illarramendi, de mindig muszáj lesz megvédenem, mert sokkal több van benne, mint amit látunk. Először is mindenki gondoljon bele, hogy Xabi Alonso mennyire tudna box to boxot játszani. Szerintem semennyire és Illarra sem alkalmas rá, de folyamatosan ott kap szerepet. Egyszerűen neki ott kell lennie, ahol átlátja az egész pályát és nem háttal a kapunak helyezkedve. Illetve ugye ő sincs játékban, szóval nehéz lenne elvárni tőle is a jó formát... Nekem ez a véleményem róla.
Xabi nagyon jo kis box-to-box volt ennyi idosen a Sociedadban es a Poolban is. Illaranak nagyon behataroltak a kepessegei, egy bizonyos pozicioban erzi jol magat, viszont azt mar luxus fentartani neki....fuggetlenul a "nyuszisagatol".
Eleinte én is védtem Illarrát,mert egy jó keret igényel egy "passzolós"nyugodt,kimért játékost,de a srác egész egyszerűen kurv@ karcsú ide,nem is a képességei,hanem a mentalitása,nem egy győztes alkat,elég ránézni,olyan akivel még összeveszni sem lehet egy kártya partiban......
Numberone,
xabi nem szokott BTB -t játszani,azt gerrard tolta,xabi inkább DLP-t nyomott,és ez is a "védjegye", ő nem tud a labda képzeletbeli oldalvonalra kivetített vonala előtt játszani,csak mögötte......egy BTB sokat fel kell hogy érjen a támadózónába,xabi alig egy-két alkalommal ér oda,és nem is "állna" jól neki ha egy vs egyezne,lefutna,cselezgetne vagy lefordulna egy védőről,lévén nem is tudja megcsinálni.....

.
Szóval,Illarráról egyezik a véleményünk...én is így gondolom.
C
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.