Majd év végén jön a dráma, kirakják Ancelottit meg Guardiolát is, azok meg cserélnek

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 12., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 12., csütörtök 12:46
Befürödne a sztárokkal.Neki sosem voltak ilyen kaliberű futballistái,(később lettek azok,más csapatban,mikor már felépítette őket),Perez meg megenné reggelire,mert Klopp nem egy diplomata tipus,széllel szemben meg nem érdemes hugyozni,amit a német simán megtenne.Aztán menne.Klopp. :hmmm: Ha tényleg új edzőt akarunk...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 12., csütörtök 12:42
Klopp.morientes írta:Ne már...ha kikapunk barcelonaban,(ott az azért sosem meglepő),aztán elküldik az öreget,ki veszi át a csapatot?Hierro?Zidane?Ne már...ezt a szezont legalább hagyni kellene neki,aztán ha sikertelen,akkor lehet gondolkodni...csak kérdés:Kiben?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 12., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 12., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 12., csütörtök 12:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 12., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 12:15
Kb. Egyébként olvasva a Marca angol verzióját azért szerintem picit árnyaltabb a kép annál, mint amit a címlap gerjeszt. Ez a "fenyegetés" véleményem szerint nem más, mint egy komoly (egyben felrázó, pofozó, "motiváló") ébresztő a srácoknak és Carlonak is.1 hete: KITARTUNK ANCELOTTI MELLETT A VÉGSŐKIG, Ő A KRÍZISKEZELÉS ATYJA
ma: HA MÉG EGY HIBA BECSÚSZIK AKKOR VISZLÁT ANCELOTTI
Én sem ülnék fel rögtön enne a hírnek. Egyértelmű volt, hogy jönni fog ez a hír. Ha nem a Barca jönne, akkor a deadline a BL meccs lenne, ha továbbjutunk marad, ha nem, akkor nem.
A játékosok továbbra is mögötte állnak és a vezetés is hisz még abban, hogy van idő változtatni a dolgokon, de most már azonnal cselekedni, illetve reagálni kell a problémákra, ha nyerni akarunk még valamit idén. Ergo pontot kell tenni a baromkodásra, ahogy tavaly a Dortmund után is.At that meeting, the heavyweights of the team showed the coach (who they have seen as affected by recent results) the backing of the entire squad and they closed ranks around him too. In addition, the players assume that they are those who are mainly responsible for the team’s poor moment, and they pledged to do everything in their power to overcome the current crisis. by AS
The squad still has the Italian's back,
Florentino Pérez still thinks there is time to turn it all around, but they have to react immediately.
They would only consider sacking him in the case of a complete disaster.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 12., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 12., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 12., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 10:57
Csak a szokásos, ez Madrid.Nekem ez egy picit erős.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 10:56
Itt én arra gondoltam, hogy a Marca természetesen hírhajhász, lapnövelő szándékkal természetesen újfent címlapon keveri a sz@rt és olajat önt a tűzre! Mindezt -1-nél a bajnokságban 12 fordulóval a vége előtt és két lábbal bent a BL. negyeddöntőjében. Nekem ez egy picit erős.A Marca mondjuk valóban jól értesült, megvannak a spiclijei, ez megfigyelhető volt a hosszú évek alatt. Elég csak a Mou érára gondolni.
Jön egy cáfolat, és? Igaz lesz? Mit mondjanak, hogy igen, ki fogjuk rúgni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 12., csütörtök 10:44
Mar alig varom az Edzokeringo masodik evadjat, foleg hogy az elozobol is olyan jol jottunk ki..MARCA: Nincs tovább, Florentino Pérez meneszti Carlo Ancelottit, ha a Barcelona ellen is leszerepel a csapat.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. március 12., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 12., csütörtök 10:39
A Marca mondjuk valóban jól értesült, megvannak a spiclijei, ez megfigyelhető volt a hosszú évek alatt. Elég csak a Mou érára gondolni.A mindig jól értesült Marca, ugye?Szánalmas; nem lennék meglepve, ha hamarosan jönne a cáfolat és az edző pozíciójában való megerősítése. Mellesleg mit jelent/takar a leszerepelés (szimpla vereség is elég, vagy zakó kell)???
Ha meg ne adj' isten duplázunk, akkor ugye szerződéshosszabbítást kap ...
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 12., csütörtök 10:26
A mindig jól értesült Marca, ugye?MARCA: Nincs tovább, Florentino Pérez meneszti Carlo Ancelottit, ha a Barcelona ellen is leszerepel a csapat.
És kit hoznánk a helyére? Majd Zizou megoldja mi?ha leszerepel akkor sztem is meg kell tenni.
Meg a játékosaiéban, mint minden edző esetében. Bízom benne, hogy ez a szerdai volt az utolsó ébresztő a srácoknak!+ ha igaz az és valóban azok a szavak hangoztak el perez szájából, amik.. akkor végképp saját kezében a sorsa.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 12., csütörtök 10:21
Mondjuk lehet eddig is hagyni kellett volna, hogy azt csináljon az edző a csapattal amit akar, és nem lenne gondotok.."Do whatever you want, change whoever you want and play however you want, but you have to sort this out", the president told the coach.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 12., csütörtök 10:11
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem