2013-tavaszi klasszikó,győztes gólSimi írta:Ez az "ő a vezér a csapatban" a BL győztes fejese óta van nyomatva. Nagy-nagy túlzás, a védelem Pepe nélkül vele ugyanolyan gyenge, mint Pepe Ramos nélkül. Ők párban érzik elsősorban, egyenként agyatlan mindkettő.
Csak azért bassza a csőrömet ez a kijelentés, mert habár nagyon bírom a spanyolt, de aki mondjuk látta játszani 2006-tól folyamatosan, mint én, az emlékszik rá, hogy évekig továbbjutások mentek el rajta, meg kulcsmeccsek (Barca ellen is) mert egy agyatlan tuskó volt.
Értem én, hogy várjuk vissza, de azért nagyon komolyan el van neki felejtve itt pár dolog a tavalyi gól miatt. (Mondjuk persze azért erre rá is szolgált. Csak mondjuk eszembe jut pl a Bayern ellen a tizenegyese, hogy ne is menjek messzire, mikor lélektanilag a 0ból hozta vissza Casillas két védéssel a csapatot Ronaldo és Kaká rontott büntetője után, aztán Ramos meg föld körüli pályára állította a labdát.)
2013-dortmund ellen a 0-2
régóta csk ő már, oké vannak hibái ami a temperamentumával jár, Cr-nek is ugyanúgy megvannak a defektjei mégsem akarja senki se kirakni a kezdőből.De azt adom,hogy a Pepe-Ramos együtt tanár, persze néha elszúrják, de azért 2008 óta szinte folyamat együtt tolják a védelemben, akkor is ha Ramos kb 2010 környékén ment be középre.Ismerik egymást mint a tenyerüket.
Ramos a Real Madrid csapatkapitánya, amióta zsozé kivágta ikert, mondjuk Iker nálam sose volt csk.Kedvelem meg minden de egy tutyimutyi ember(a pályán legalábbis) + kapus is, az ilyenek nem valók csapatkapitánynak.