Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 16:05

Most már a cserék használhatatlanok,téttel bíró meccsen max időhúzásra jók
Őszintén; korábban a szezon során melyik nem volt már az? Coentrao januárig sérült, Jesé decemberig sérült, Khedira a hiányosságai mellett folyamat sérült és fejben is máshol jár, Illarrának Dortmund óta vége (de igazából neki sem volt meg soha a helye a középpályán); marad Arbeloa és Chicharito --> előbbi már egy jó ideje kilóg ebből a csapatból és már csak a szíve tartja itt, míg utóbbi valamit nagyon elsz@bhatott, mert nem így indult az év eleji szerepe. Amit én magam sem tartok szerencsének az "érinthetetlenek kinyilatkoztatása", de ha megnézzük ezeknek az embereknek jelenleg valóban nincs alternatívájuk a csapatban! :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 15:49

De ha eddig nem rotált, ne egy bl meccsen kezdje el, akkor se ha 2-0 volt az első meccs.Mostmár a cserék használhatatlanok,téttel bíró meccsen max időhúzásra jók, a csapat viszont nem lehet túl fáradt, mert nem erőlették túl magukat az elmúlt hónapokban(kroost kivéve).Én Ancelotti párti vagyok, de ez egy baromság volt, pont most kéne összerázni a csapatot, gálákat rendezni, erre felforgatja a már amúgy is gyengélkedő csapatot.Ha eddig nem rotált, mostmár hagyja a faszba, most már kibírjuk nyárig így.Meg amúgy is vannak sokkal alkalmasabb meccsek a pihentetésre mint egy bl meccs.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 11., szerda 15:48

Nem azért kell rotálni Kroost, mert fáradt hanem mert beszürkült, befásult oda. Fejben okoz ez problémát. Robotként végzi a munkáját, ha fizikálisan bírja is, elveszett nála egy bizonyos szintű motiváció.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 15:44

Ez már megint olyan tipikus: "Carlo nem rotál! Carlo hülye, hogy a Arbeloa, Coentrao, Khedira 3ast kezdette?"..
Nagy igazság! Az már más kérdés, hogy utólag mindig könnyebb okosnak lenni. Pár hete nem hiába mondtam, hogy kényes téma ez a rotáció hiánya; természetesen van sara, nem is kicsi Carlonak, de talán az sem véletlen, hogy ilyen szinten mellőzött a "csoda 6-os" /Arbeloa, Coentrao, Khedira, Illarra, Chicharito, Jesé/; maradjunk annyiban, hogy akárhányszor kezdtek, ugrottak be egyszer sem győztek meg arról, hogy velük beljebb lennénk, sőt! Abban egyetértek, hogy az agyonnyert meccseken többször és hamarabb ugorhattak volna be, de ezenkívül ........ Alvaro már jó ideje csak a madridizmusából él, mert játékban semmit nem tesz hozzá (sőt :roll: ), Coentrao folyamat sérült volt és a hírek szerint az edzésmunkája is hagy maga után némi kívánnivalót, Illarra, Khedira kettős szót nem érdemel (szellemként járnak ebben a csapatban), Hernández valamit csúnyán eltolhatott, mert a kezdeti rendszeres játéklehetőségek után látványosan mellőzi az edző és a pletykák szerint a vezetés is hibás döntésnek véli a kölcsönvételét, Jesé meg a hosszú kihagyás után és a visszatérése óta csak árnyéka önmagának, bár én előtte se tartottam akkora számnak, de egy jó kiegészítő volt legalább, most meg ...... És azt se felejtsük el, hogy december óta gyakorlatilag kiengedni sem volt nagyon idő, mert vagy az ellenfél kiléte, vagy a borzalmas formának köszönhetően egyszerűen nem volt sima meccsünk (max. papíron, de a valóság ugye egész mást mutatott)! :ike: Szenvedtünk és szenvedünk a "legjobbakkal" is, hát még a gyengébb kiadásokkal :ozil: (ezt láttuk tegnap is).
Skacok én ezt nem értem. Mindenki jön, hogy pihentetni kell Kroost. Miért? Mert hetente játszik egy meccset? Azért ezt bírta a bundásba is, s sokan bírják az angoloknál is, ahol azért van olyan hajtás mint itt.
Amellett, hogy van pár km a lábában és gyakorlatilag másfél éve folyamat tolja; ahogy az egész csapat, úgy ő is durván megérezte Modric hiányát a középpályán.
Csakhogy a mester azt gondolta,ez a meccs már meg van.Hát...majdnem blama lett.Azaz az lett,csak még nagyobb,még ettől is.
Egyrészt egyetértek, másrészt helyesbíteném annyival, hogy nem csak az edző, de a játékosok is így gondolták, nem először az - elmúlt 6 évből - és vélhetően nem is utoljára (visszatérő Real betegség ez is). :sly:

RealMadrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. március 11., szerda 15:43

Szánalmas volt a tegnapi meccs.

Értékelésem az elmúlt egy hónapban bármikor írhattam volna, nem csak a tegnapi után:

Casillast valamelyest felmenteném, közvetlenül egyik gólról sem tehetett, de azt gondolom ha De gea-ra van esély akkor meg kell szerezni, mert olykor bizonytalan.

Arbeloa-Coentrao: Mind technikai tudásban, mind helyezkedésben, emberfogásban, komplett védekezésben haszontalanok, sőt inkább csak ártanak a csapatnak azzal, hogy a pályán vannak. Arbeloa is maximum azért spártai mert hajt és küzd, de a fején lévő sisakból csak előre lát, és fogalma sincs mi zajlik mellette, mögötti. Az első gól ezt szépen bemutatja. Coentrao támadásban "elfogadható", védekezése, hozzáállása magához a focihoz, nem elit.

Pepe-Varane: Őket is kimenteném valamelyest, a legnagyobb nyomás rajtuk van, mert se szélről, se a középpályáról, SEHONNAN nem kapnak segítséget. Persze ők helyezkedtek rosszul és hibáztak, de hát annó Hierroval is mennyi gólt kaptunk...nem ők a ludasak. Persze Ramos személysége úgy hiányzik mint egy falat kenyér, varane kárára vissza kerül helyesen a Kapitány!

Kroos: Előre okos, hátrafelé szintén, passz játék profi. Az emberfogás viszont 0. Emellé két hiba van még: A többiek szar helyezkedése néha őt is becsapja és oda téved ahova nem kellene (néha!), a passzjátéka pedig a kizsigerelés miatt romlott valamelyest.

Khedira: Úristen mit keres ez még itt? Hogy került megint a kezdőbe, ahogy felépült? Hát egy ilyen meccs után arról beszél, hogy bármire nyitott. Ja persze csak a focira nem, meg a technikára, fineszre. Labdarúgóra legkevésbé hasonlító kerettag. Értékelhetetlen. FUERA!

Isco: Érdekes, hogy az ő hibáiról nem hallani...tegnap csak a 16-os előterében volt értékelhető megmozdulása, ott sem meghatározó vagy közvetlenül gólt eredményező. Mezőnyben, védekezésben óriási hibákat követett el. A gyors passzokat nem tudom tényleg kérte e tőle Carlo, de nem igen hallotta meg. Kroos ellentéte amúgy: Emberfogás rendben, ha fel tudja venni, a helyezkedése viszont szörnyű. Néha a di mariás halálbakergetem a labdás embert, szimpatikus, de nem mindig vezet eredményre. Túl sokat cipel és nem érti még teljesen hogyan kell neki kötődnie a mögötte, mellette és előtte lévőhöz. Persze néha penge továbbra is, de kell még több!

Bale: Khedira 2. Mit is mondhatnék? A Bl-ben bíztunk még néhányan. Hát ez sem jött össze. 50 millióért is adnám. Remélem elvágyódik.

Benzema-CR: Ahogy a védelemnek, úgy a támadósornak sincs elég támogatottsága, a probléma középen leledzik. Ami az ő játékukból hiányzik az az egymás felé figyelés, összjáték. A harc náluk meg volt tegnap. Rossz passzból, kevés mozgékonyságból, viszont megint volt egy raklap. De a 3 gólt ők hozták. Nem rajtuk múlt na.

Modric: Húú. Nagyon vártuk. Megmutatta miért. Nem eredményességben, formában mutatta. Aki látta az érti. Egyensúly, agilitás, pontosság, harciasság, profizmus. Ezt várhatjuk tőle, hozta is.

4-4-2re kell váltani a szezon hátralevő részére, Ancelottinak több futásra, egyensúlyra kell sarkalnia a csapatot. Szánalom, hogy nettó 1 ember minuszban vagyunk idén a futás mennyiséget figyelembe véve, akármelyik csapat ellen. Futás, passz, egyensúly, komplett védekezés, letámadás, passz, futás, passz, futás, üresbe mozgás, helyezkedés.

James-Ramos-Carvajal-Marcelo: Ők is nagyon hiányzotak a kezdőből/csapatból tegnap. Talán a 4 legnagyobb küzdő, harcos. Vezér alkat mind a 4. Alapelemek, nélkülük nincs játék, nekik nincs alternatívájuk jelenleg a csapatban.(Jelzőim legkevésbé jamesra vonatkoznak, de benne is megvannak).

Továbbá azt gondolom, hogy a 8 vagy a 4 között biztos búcsúzunk. A bajnokság szoros lehet, de ilyen kerettel nem lehet.
Kell az erősítés a keretbe. Nem a padra. Nem a kezdőbe. A keretbe. De gea, Danilo, Pogba, Reus, Csatár igazolás kell + fiatalok. Casillas/Keylor, Arbeloa/Coentrao, Khedira-Illaramendi, Bale, Chica távozókkal.

De most már tényleg leírom amit gondolok január közepe óta, és tartom is. CR a nyáron távozik. Ne legyen igazam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Babinho 2015. március 11., szerda 15:45-kor.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 11., szerda 15:19

kiserik írta:Ez már megint olyan tipikus: "Carlo nem rotál! Carlo hülye, hogy a Arbeloa, Coentrao, Khedira 3ast kezdette?"...
ne moss össze két hozzászólást, két külön embertől, s már nem is lesz olyan tipikus...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 11., szerda 15:04

Ez már megint olyan tipikus: "Carlo nem rotál! Carlo hülye, hogy a Arbeloa, Coentrao, Khedira 3ast kezdette?"...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 11., szerda 14:54

Másik: valaki linkelt egy vine-t, ez a fuera mit jelent??
Szó szerint kifelé,de itt tünés :D

Amúgy az egész úgy volt merde ahogy van,ezek már megint azt hitték hogy minden sima,hogy már tovább jutottak,aztán majdnem rábasztak.
Benzemat hasonlítani Bale-el meg...a francia sem volt ugyan jó,de az a gól igazi csatárteljesítmény volt,meg ahogy visszajárt a kp-ra mikor az a barom Khedira szokás szerint az ellen tizenhatosánál kóborolt,azt ugye más csatár nem nagyon csinálta volna,Sok hibával játszott,nem mondom,de annak a szerencsétlen walesinek egy jö beadása nem volt...
Lehet savazni hogy nem adta Balenek mikor ott volt üresben,de annyi elbaszott ziccer után,én is meggondolnám tízszer...persze többet várok tőle magam is,de egy ilyen meccs után baszogatni,mikor továbbjutást érő gólt szerzett,miközben az egész csapat úgy volt szar ahogy,Ronaldot kivéve,az nonszensz.
Modric meg Marcelo jól szállt be,a brazilt kezdetni is kellett volna.Csakhogy a mester azt gondolta,ez a meccs már meg van.Hát...majdnem blama lett.Azaz az lett,csak még nagyobb,még ettől is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 11., szerda 14:52

Azért az durva, hogy pár hónapja korcig vágták a gatyát a barcások amikor jöttek a Bernabeuba, most meg nálunk van temető hangulat... :|

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 14:45

Jelenleg minden barcáék mellett szól, ez lehet a legnagyobb fegyverünk, Ancelotti remélem beszari lesz és előveszi a tavaly trófeákat érő taktikát.Nem barcelonában kell megváltani a világot.

A másik meg,hogy ott vagyunk a 8ban, a Barca-Chelsea-Bayern még nincs ott és nem is biztos,hogy mind3nak sikerül.2-3 hét alatt sokat változhat a világ ezt tapasztalhattuk magunkon is.
Az nem kérdés, hogy van probléma bőven; ennek ellenére én még mindig nem temetném el a csapatot; mert bár 3 hónapja konstans sz@rok vagyunk, a legnagyobb vicc, hogy még így is kiváló (igaz nem tökéletes, de nem is olyan vészes, mint ahogy itt párán azt hetek óta vizionálják) pozícióból várhatjuk a szezon döntő szakaszát, hozzáteszem JELENLEG és ez itt a kulcsszó! Nekem a tavalyi Dortmund elleni visszavágó (ápr. 8) és az azt megelőző Real-Barca (márc. 23.), Sevilla-Real (márc. 26.) bukta jutott kapásból eszembe és az, hogy a végén csak sikerült mindenkinek magába néznie és óriási örömet okozni a szurkolóknak; amíg erre matematikai és bármi esély van, én idén is valami hasonlóban, illetve ebbe bízom! B-) Innen még bármi megtörténhet, az hogy melyik irányban billen tovább a csapat szekere; csak és kizárólag a srácokon, illetve Carlon múlik; a tudás, tehetség adott, így én továbbra is optimista próbálok maradni, még ha az előjelek nem is kedvezőek!

Fölösleges itt bűnbakokat keresni, mert a klubvezetéstől az edzőn át a játékosokig mindenki vastagon benne van és felelős a most kialakult helyzetért, amit a komoly sérülésekkel kapcsolatos balszerencsénk csak megfejelt. Ennek ellenére, lehet csak túlzott optimizmusból, elfogultságból vagy csak szimplán naivságból én azért láttam pislákoló fényt is tegnap Cristiano és Modric személyében, ami Sergio és James visszatérésével vélhetően erősödik még!

Carlo szerint hiányzik a szervezettség (fizikálisan is visszább esett a gárda), gáz van a támadásokkal, a védekezéssel, hiányzik a harcosság, játékkedv néhány embernél és csapatszinten problémás az önbizalom (utóbbi elég összetett, de valóban érezhető most már pár játékosnál), illetve a koncentráltság kérdése! Szép sorjában végig lehetne venni és kielemezni az okokat, de ezt már sokan megtették itt! Ami a legszembetűnőbb Carlo szavaival élve; hogy hiányzik az egyensúly :mrgreen: , hiába a tavalyi siker formula, ha nem vesszük észre azt, hogy ez már nem ugyanaz a csapat, főleg a középpályán nem az 2(3) teljesen új, más karakterisztikájú játékossal; nos ez megspékelve a motor, agy és James kiesésével hát nem is csoda, hogy leépítette a csapatot! Ehhez jött csapatszinten, hogy az egyes csapatrészek vezérei, mozgatórúgói is vagy lesérültek (Modric, Ramos, korábban Pepe), vagy ilyen-olyan okból kifolyólag gödörbe kerültek (Cristiano) --> az ő kiesésük magukkal rántották a többieket is kit ilyen kit olyan okból! Mindezt fokozza a rotáció hiánya, a kispad használhatatlansága (vagy minőségileg, vagy épp játékkedv/idő hiánya miatt) és az hogy a klubvb. után mentálisan teljesen kiengedett a gárda (ami a 12 éves nyomás, megszállottság után valahol érthető, még is nagyobb felelősséggel jár). Ennek ellenére én továbbra is vallom, hogy ha valaki, hát a Real Madrid képes innen felállni és mutatni a f.kkot; ráadásul most még nem is késő! B-) Nyáron meg szépen ki kell takarítani a hulladékot aztán csókolom! :smile:

RealMadrid

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 13:46

pavel írta: Aztán dzsi91 írja, hogy készüljön fel a Modriccsal való játékra. De ha nem játszik akkor hogy?
Szerintem edzésen is feltudnak készülni(tegnap amikor beállt modric azért egyből megindult a labdajáratás középen,szal szerintem nekik nem kell már összeszokni, inkább fizikálisan kell renfbelegyenek mind2en ), de Kroos iszonyat gyenge mostanában és sztem a sok meccs miatt,nem azért mert nem bírja a heti 1-2 meccset,hanem mert Modric hiányában és balfaszokkal körülvéve dupla melót kell végezzen minden 90 percben.Sztem jót tenne neki 1 hét pihi, na meg ott van a lap veszély is, ebben is híresen balfaszok vagyunk, biztos kipontozódna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 11., szerda 13:45

Elsősorban Perec megalomániája miatt. Második hullámban jön ehhez, hogy Carlo hagyta befásulni a csapatot. Majd jönnek a játékosok, akik nem igazán tudnak felnőtt emberek módjára, csapatként viselkedni ebben a helyzetben.

Vagy valami ilyesmi.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 11., szerda 13:42

egyébként szívesen megnéznék egy olyan szavazást, melyben az a kérdés, h ki a leginkább felelős a jelenleg kialakult helyzetért? a krízisért ?
1) perez
2) ancelotti
3) játékosok

bár ez sem egy teljesen jó kérdés illetve választási lehetőségek tára, mivel vmilyen szinten benne van ebben mindenki, de ki a leginkább? :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 11., szerda 13:41

pavel írta:Skacok én ezt nem értem. Mindenki jön, hogy pihentetni kell Kroost. Miért? Mert hetente játszik egy meccset? Azért ezt bírta a bundásba is, s sokan bírják az angoloknál is, ahol azért van olyan hajtás mint itt.
Ezt én is így gondolom úgy általánosságban, hogyha a többi nagy csapat játékosai bírják ezt a tempót, akkor nekünk is kéne.
Viszont azért az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy Kroos tavaly ugyanígy végigtolta a szezont, rögtön utána jött egy VB, aztán jött hozzánk és már folytatta is nálunk. És azóta is folyamatosan játszik, minden meccsen. Ez azért így elég hardcore akárhonnan nézzük.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 11., szerda 13:38

Skacok én ezt nem értem. Mindenki jön, hogy pihentetni kell Kroost. Miért? Mert hetente játszik egy meccset? Azért ezt bírta a bundásba is, s sokan bírják az angoloknál is, ahol azért van olyan hajtás mint itt.
Aztán dzsi91 írja, hogy készüljön fel a Modriccsal való játékra. De ha nem játszik akkor hogy?
Ancelotti témában tök igaz amit írt...nem tudom mit várt az Arbeloa-Khedira-Coentrao triumvirátustól, mikor alig alig játszottak az elmúlt hetekben. Persze, hogy átjáróház lett a védelem.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 13:22

Azért függetlenül attól,hogy szégyen 4 gólt kapni otthon, egy bajnokok ligája meccsre ültem le és egy bajnokok ligája meccset láttam, ez ritka manapság.Valahogy egy percig sem hittem ,hogy kiesünk, igaz kicsit én is betojtam a 4ik gólnál.

Cr nálam a MoM, vezér volt, ha ő nincs kiesünk.A leggyengébb nálam Varane és Casillas párban és Ancelotti, nagyon felelőtlen volt, ezzel a kezdővel.Carvajal-Marcelo-t kezdetni kellet volna, 2-0ás előny szép de nem szabad ennyire könnyelműen venni, khedira kezdetése meg a no comment kategória.

A nyilatkozata sem túl bíztató.Levante ellen Kroos semmiképp se játtszon, nem feltétlen a lap miatt, majdnem 2 hete lenne pihenni és felkészíteni a Modric-Kroos párost a Classicora.

Jelenleg minden barcáék mellett szól, ez lehet a legnagyobb fegyverünk, Ancelotti remélem beszari lesz és előveszi a tavaly trófeákat érő taktikát.Nem barcelonában kell megváltani a világot.

A másik meg,hogy ott vagyunk a 8ban, a Barca-Chelsea-Bayern még nincs ott és nem is biztos,hogy mind3nak sikerül.2-3 hét alatt sokat változhat a világ ezt tapasztalhattuk magunkon is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 12:53

Real Madrid / Schalke

Casillas 3,6 / Wellenreuther 5

Arbeloa 9,4 / Barnetta 10,2

Pepe 10,3 / Howedes 11,2

Varane 10,5 / Nastasic 10,7

Coentrao 6,3 / Matip 10,2

Khedira 7,5 / Fuchs 11,7

Kroos 11,8 / Neustädter 12,4

Isco 11 / Höger 7,3

Bale 11,2 / Meyer 12,2

Benzema 10,8 / Choupo-Moting 3,5

Cristiano 10,2 / Huntelaar 12

Modric 4,3 / Sane 8,5

Marcelo 4,2 / Goretzka 5,2

Nacho 1,3 / Uchida 1,7

Total 112,4 / 121,8
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soroslop
Kedvenc csapatod: Darnózseli SE

HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. március 11., szerda 11:58

Pardon, innen elég egyformák, a meccs végén pedig már inkább röhögtem (sírtam) és a könnyeimtől nem láttam jól a mester zseniális húzásait.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. március 11., szerda 11:45

Az a Carvajal az Nacho:) Csak a rend kedvéért. Dani a padon sem volt.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 11., szerda 11:45

Boky írta:carvajal tegnap tényleg a semmit fogta.
:mrgreen:
Carvajal max a taviranyitot fogta :lol:

Vissza: