Jesét nem is írtam direkt, mert ő tavaly egy átlagos csapattaggá nőtte ki magát a jó beállásaival, de mondjuk véleményes, hogy mellé se hoztak senkit, mikor decemberig tudtuk, hogy épp csak hogy fel fog épülni.Kerlon írta:BULSHITT!!!!!!!!!!!
Félig basztuk el a nyáron. Chicharito helyett egy használható támadó kellett volna még előre. Reális elvárás lett volna a cseréktől (pl Illarra és szerintem Jesé), hogy többet nyújtsanak, bár ugye kinek mi gondja volt... Tehát, HA (tudom, nem játszik) lett volna egy Illarra, Jesé, XY támadó és Bale/James/Isco csere lehetőség előre is, akkor nem lett volna így lenyúzva a kezdő, mert a védelmet egész jól lehet variálni. Csak ugye Jesé a sérülése után borzalmas, Illarra totál kegyvesztett és kevés lett, XY meg Cicharito, akinek semmi hasznát nem vesszük. Ebből a 15-17 emberből már simán lehetett volna bírni az idényt, de nem úgy, hogy Toni Kroos egy 4-0-ás meccsen is csak 10 perceket pihen és a csere játékosok maximum kétszer érnek labdába. Szóval a nyárit nem érzem túl nagy hibának a mexikói csatár leigazolásán kívül... Inkább a stáb hibája, hogy rosszul használta ki, amiből főzni kellett volna.
Illarát ne magyarázzuk már, 37 millióért jött, és tavaly már minden kiderült a paliról, de annyi biztos, hogy sose fog Carlo bízni már benne. Minek tartottuk meg? Ezt nehezen lehet megmagyarázni.
Khedira. Ezer szinten kiveséztük. Ráadásul játszani se nagyon akar itt már idén. Miért nem hoztunk senkit mellé? Motiválatlan embert minek tartani?
Arbeloa - az egyik leggyengébb, de még mindig ő az akit tiszteletből meg a rutinja miatt végülis megértem hogy itt tartottunk. Meg vele van a legkisebb gondunk, bírja a padot és tényleg lehet használni kicsik ellen. De teljesítmény alapján csak azért fér itt el, mert papíron bivaly védők veszik körül.
Chicharitot nem is ragozom. Szegény embert csak sajnálom, hogy így alakult neki.
Értem én a Toni Kroos pihentetését, de ezt mért a stábon és Carlon kéred számon? Volt egy Xabi Alonsonk még augusztus utolsó hetéig, akire Carlo számított volna! A te problémádra is a nyár a megoldás, azért nem tudunk rotálni kulcsembereket, mert nincs kivel! Csak értelmes cserékkel lehet rotálni, abból meg nincs - az egyikből a lélek hiányzik, a másik meg nyuszi szegény. Sajnálni tudom őket, de hogy minek tartjuk őket súlyos pénzért, azt már nem értem. Ezen (SZERINTEM) kár vitatkozni, de persze lehet