Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Rosell és Bartomeu mehetnek bíróságra a Neymar ügy miatt, adócsalás. Nem sikerült kikerülniük a tárgyalást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Remélem majd a jövő héten Xavi is megteszi a szokásos nyilatkozatát.
Amikor ők voltak szarok Madridból senki nem pofázott nekik.

Amikor ők voltak szarok Madridból senki nem pofázott nekik.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Úgy úgy nyilatkozzanak csak barcáék,várom még piquet és danialvest

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Adom.De erre Perez rátett egy lapáttal,leigazolta Balet,Levi meg röhögött a markába.Ti hibátok, elvittétek Neymart :Đ
Rég menne a joga itt, ha nem köptök bele a levesbe. (nem támadásként szántam, ne érts félre)
Inkább hagyta volna a francba a walesit,aztán lehetne a 442.
Be letne akár próbálni most már,mivel teljesen mindegy,a 4231-et is,Iscoval,mert veszteni nincs mit.
--------Modric---Kroos-------
--Bale---------Isco--------Ronaldo----
------------Benzema--------------
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ősszel én is azt mondtam meccs előtt, hogy ajjajj....és az is lett. Remélem ez a papírformák idénye.Sierra írta:Az elmúlt 10 évben 3x sikerült nyerni a Nou Campban, szóval én sajnos nem vagyok túlságosan bizakodó. Ha otthon játszanánk több esélyt látnék a győzelemre/döntetlenre (mondjuk tavaly is ez volt, aztán tudjuk mi lett...), de így, hogy a Barca lesz otthon, nagy formában vannak, mi meg idegenben szar formával... Sajnos a realitás azt mondatja velem, hogy sima Barca győzelem, pláne ha olyan "szerencsések" leszünk ellenük, mint szoktunk.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az a baj, hogy mostanában otthon sem nagyon megy...szinte senki ellen sem...én már annak szurkolok, hogy a Levante nehogy elpicsázzon minket hétvégénSierra írta:Az elmúlt 10 évben 3x sikerült nyerni a Nou Campban, szóval én sajnos nem vagyok túlságosan bizakodó. Ha otthon játszanánk több esélyt látnék a győzelemre/döntetlenre (mondjuk tavaly is ez volt, aztán tudjuk mi lett...), de így, hogy a Barca lesz otthon, nagy formában vannak, mi meg idegenben szar formával... Sajnos a realitás azt mondatja velem, hogy sima Barca győzelem, pláne ha olyan "szerencsések" leszünk ellenük, mint szoktunk.
Bárcsak ne lenne így.

Az elmúlt 10 évben 3x sikerült nyerni a Nou Campban, szóval én sajnos nem vagyok túlságosan bizakodó. Ha otthon játszanánk több esélyt látnék a győzelemre/döntetlenre (mondjuk tavaly is ez volt, aztán tudjuk mi lett...), de így, hogy a Barca lesz otthon, nagy formában vannak, mi meg idegenben szar formával... Sajnos a realitás azt mondatja velem, hogy sima Barca győzelem, pláne ha olyan "szerencsések" leszünk ellenük, mint szoktunk.
Bárcsak ne lenne így.
Bárcsak ne lenne így.

-
Hányszor voltunk mi is úgy, hogy a Real jobbnak tűnt vagy pengébbnek, aztán egy szoros meccs volt, ahol rá sem lehetett ismerni a csapatra. Ez tényleg klasszikus, valóban nem számít a forma. Az elmúlt években a nagy veréseket Pep-el nem akkor vittük be mikor mindenki számított rá. Hanem mikor Mourinho-val az elején jól ment vagy mikor majdnem utolértetek a bajnokságban 12 pont hátrányból.Realista24 írta:A BL miatt nem aggódom, az 1 hónap, a klasszikus miatt, na az már meleg.
rossz iránybaToti írta:kapcsoltunk

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekünk jelenleg pont erre van szükségünk.Rangadókra, csak az adhat erőt és mindent legyőző akaratot (lesliejr írta: Sok időtök nektek sincs, mert a kövi körben már jöhet egy olyan csapat, ahol toppon kell lenni és még akkor sem tuti továbbjutó a csapat.

Szóval jöjjön bárki az atmá-n kívül ha áprilisra nem leszünk csúcson akkor idén már úgyse leszünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
kapcsoltunkRealista24 írta:A BL miatt nem aggódom, az 1 hónap, a klasszikus miatt, na az már meleg.
Én mostanra vártam azt, hogy valami el fog indulni, 3-2-nél nem is értem, hogy miért nem kapcsoltunk más sebességi fokozatba.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A BL miatt nem aggódom, az 1 hónap, a klasszikus miatt, na az már meleg.Sok időtök nektek sincs, mert a kövi körben már jöhet egy olyan csapat, ahol toppon kell lenni és még akkor sem tuti továbbjutó a csapat.
Én mostanra vártam azt, hogy valami el fog indulni, 3-2-nél nem is értem, hogy miért nem kapcsoltunk más sebességi fokozatba.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A csúcsforma időzítés egy jó dolog, de ha mi is áprilisra időztük volna, akkor most lehet, hogy komolyabb hátrányt kellene ledolgozni a City ellen. Sok időtök nektek sincs, mert a kövi körben már jöhet egy olyan csapat, ahol toppon kell lenni és még akkor sem tuti továbbjutó a csapat.Realista24 írta:Na, most leírtad, amiben a legjobban bízok.
Most vagytok csúcsra húzva, talán az egyetlen fitt támadótok Suarez lesz április-májusra.
A mi támadóink kilométerekkel kevesebbet futnak, mint az ellenfelek, valahogy a meccsen akarnak pihenni. Szarul vannak fizikálisan és mentálisan is. Jelenleg. De valamiért azt érzem, hogy pont jókor lesznek csúcsra járatva.
Hányszor kellett nekünk otthon fordítani vagy eldönteni a párharcot az elmúlt években, mikor vagy döntetlenre futotta idegenben vagy kikaptunk. Már március közepe van, lassan jönnie kell annak a csúcsformának nálatok.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
tudjukki bekattan a BL döntőn elrak egy mesterhármast, lefutja a maratont, levágatja a haját aztán kapja is az új szerződéstRealista24 írta:De valamiért azt érzem, hogy pont jókor lesznek csúcsra járatva.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, most leírtad, amiben a legjobban bízok.
Most vagytok csúcsra húzva, talán az egyetlen fitt támadótok Suarez lesz április-májusra.
A mi támadóink kilométerekkel kevesebbet futnak, mint az ellenfelek, valahogy a meccsen akarnak pihenni. Szarul vannak fizikálisan és mentálisan is. Jelenleg. De valamiért azt érzem, hogy pont jókor lesznek csúcsra járatva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
h3x0r írta:Ancelotti megtanithatna LE-nek a rotalas muveszetet.

A középpálya és a védelem rendben van fizikailag, ott volt csere-bere rendesen.
- h3x0r
Ancelotti megtanithatna LE-nek a rotalas muveszetet. :Đlesliejr írta:A meló nagy része Neymar-é és Messi-é. A brazilon sajnos már látni a fáradtság jeleit.
Nem veletlenuk Realista a nevelesliejr írta:Fő az optimizmus!Realista24 írta: Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.Helyes.

-
Fő az optimizmus!Realista24 írta: Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Suarez hozza, amit kell, legalábbis ez alapján, mozgásban. Azt, hogy most hogy játszik, meg gólok, meg gólpasszok azt nem vágom, mert nem nézem a meccseket.
De a hőtérkép alapján látom, hogy nem egy helyben áll. Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.
De a hőtérkép alapján látom, hogy nem egy helyben áll. Mindegy, majd a címvédés után ráérünk takarítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ebből is az jön le, hogy Suarez mozog a legkevesebbet. Tény, az egyetlen igazi csatárunk, ez a dolga, akkor robbanjon mikor labdát kap. A meló nagy része Neymar-é és Messi-é. A brazilon sajnos már látni a fáradtság jeleit.Realista24 írta:Köszi. Rábökök Messire meg Neymarra, aztán zöld az egész félpálya, jól van, megyek sírni

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd azt apuka eldöntilesliejr írta:Mozdíthatatlan.Realista24 írta: itt az idő lemenni kutyába és elhozni a brazilt![]()
de tessék, pl a Bilbao elleni térkép, nagyjából ez jellemzi: http://resultados.as.com/resultados/fut ... mapa_calor

Köszi. Rábökök Messire meg Neymarra, aztán zöld az egész félpálya, jól van, megyek sírni

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema