Brutál, hogy milyen hatalmas rajongótábora van CR-nek.

107 millióan kedvelik csak a facebookon.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 12., csütörtök 16:28
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 12., csütörtök 12:02
Kíváncsi vagyok, ha Meyer betalált volna, akkor mi lett volna a sorsa a gatyónak...h3x0r írta:ugy latom, kezd beindulni neki az uzlet :Đ
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 12., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 11., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 11., szerda 16:15
+1, de tegnap ez még nem is volt nála eltúlozva. Volt rosszabb is.CS0ki írta:Mondjuk nekem az is elég lett volna, ha normálisan próbál letámadni. Engem rohadtul idegesít, amikor nekiáll mutogatni a többieknek, hogy ezt meg azt az embert fogjátok, ő meg áll ott középen, aztán persze ha elviszi az ellenfél, akkor nem neki kell visszarohangálnia. A többiek helyében ez azért eléggé irritálna.És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.
Na igen, de ő is hamar leállt tegnap is. Remélem a két gólja feloldotta.madridronie írta:Egyetértek; hosszú hetek után végre elkattant (talán visszatér ő is az apátiából) és ismét láttam rajta a dühöt, a győzni akarást, a feszültséget! Érzésem szerint ez az öltözőben is éreztetni fogja a hatását, főleg ha Ramos is visszatér!Ismét vezér volt, ez mindenképp pozitívum tegnapról.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 11., szerda 16:13
szerintem tegnap pont nem ezt csinálta, az első gólja után legalábbis biztos nem.CS0ki írta:Mondjuk nekem az is elég lett volna, ha normálisan próbál letámadni. Engem rohadtul idegesít, amikor nekiáll mutogatni a többieknek, hogy ezt meg azt az embert fogjátok, ő meg áll ott középen, aztán persze ha elviszi az ellenfél, akkor nem neki kell visszarohangálnia. A többiek helyében ez azért eléggé irritálna.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 11., szerda 13:46
Mondjuk nekem az is elég lett volna, ha normálisan próbál letámadni. Engem rohadtul idegesít, amikor nekiáll mutogatni a többieknek, hogy ezt meg azt az embert fogjátok, ő meg áll ott középen, aztán persze ha elviszi az ellenfél, akkor nem neki kell visszarohangálnia. A többiek helyében ez azért eléggé irritálna.És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. március 11., szerda 13:22
Egyetértek; hosszú hetek után végre elkattant (talán visszatér ő is az apátiából) és ismét láttam rajta a dühöt, a győzni akarást, a feszültséget! Érzésem szerint ez az öltözőben is éreztetni fogja a hatását, főleg ha Ramos is visszatér!Ismét vezér volt, ez mindenképp pozitívum tegnapról.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 11., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 11., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 11., szerda 12:33
Az egyenlítőLeagueofLesbians írta:tudsz a reakcióról linkelni vagy valami? Tegnap nagyon rossz napom volt és este úgy döntöttem inkább alszok és nem nézek meccset. (Szerencsére, mert most a kórházban feküdnék két agyérkatasztrófa között)L.Miki írta: Hát nagyon eldurrant az agya, az első gólnál amit csinált... És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 11., szerda 12:21
tudsz a reakcióról linkelni vagy valami? Tegnap nagyon rossz napom volt és este úgy döntöttem inkább alszok és nem nézek meccset. (Szerencsére, mert most a kórházban feküdnék két agyérkatasztrófa között)L.Miki írta:Hát nagyon eldurrant az agya, az első gólnál amit csinált... És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.Realista24 írta:Nem kell ebbe belelátni semmit. CR nem akkora politikus mint Carlo vagy Butra vagy Pérez. Ő nem tudna parancsolni magának, ha bekérdeznék és korábban volt már ebből gond.
Mindenki látja, hogy mi történik a pályán, de ha még hangot is ad neki, akkor darabokra szednek minket.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 11., szerda 12:14
Hát nagyon eldurrant az agya, az első gólnál amit csinált... És a mozgása a pályán akár egy kamiont is elhúzott volna annyira mérges volt.Realista24 írta:Nem kell ebbe belelátni semmit. CR nem akkora politikus mint Carlo vagy Butra vagy Pérez. Ő nem tudna parancsolni magának, ha bekérdeznék és korábban volt már ebből gond.
Mindenki látja, hogy mi történik a pályán, de ha még hangot is ad neki, akkor darabokra szednek minket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 11:34
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 11., szerda 11:32
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 11., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 11., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 11., szerda 10:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 11., szerda 10:19
miro írta:150 millio euro es indulhat is.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 11., szerda 10:15
Babinho írta:Tényleg azt nyilatkozta, hogy a szezon végéig nem tesz több nyilatkozatot?
Csodás...lehet már idén dobbant
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem