Szerintem Jesevel egy centivel nem lennenk elorebb... Olyan ember kellene aki tenyleg jobb Bale-nel hogy legyen is ertelme kirakni a kezdobol. Most feltetelezem hogy James ha visszater ilyen lesz, de mivel amig a BBC egeszseges addig kezd, ezert ezt nem hiszem hogy meg fogjuk tudni. Legalabbis Ancelotti ezt annyiszor lenyilatkozta mar hogy csak nem csinal segget a szajabol.hamesz írta:Jesé is szépen ellenne ott középen visszajárna védekezni már azzal is előrébb lennénk.
Persze en ezzel egyet is ertek. Mivel a keret kialakitasa a vezetoseg hataskore, ezert oket is kell szamonkerni. Az edzo is beleszolhat valamilyen szinten az igazolasokba (ebbe most ne menjunk bele), de a felelosseg hogy kik alkotjak a real keretet a vezetosege.dzsi91 írta:Nincs edző a világon aki hozta volna 90milláért Bale-t és 80ért hameszt,ha mégis van az valami olyasmi megkeseredet ember lehet mint Wenger,aki kínjában már tud mit csinálni.Nekem ez a bizonyíték rá,hogy a keretet nem az edző alakítja.A kezdő más szerintem az Ancelotti sara,de a keret kialakítása sztem a vezetőség sara.
A kezdo, taktika, cserek viszont 100% az edzo felelossege.
Xabirol meg mar leirtam en is a velemenyem. Maradjunk annyiban hogy megvan a velemenyem a Xabi esetrol.