Mondjuk tőled vártam volna pár sornyi elemzést kíra nájtliról.Kerlon írta:Ja, van benne egy megértetlen zseni.ziro4vr írta:Nekem ez eddig kimaradt. Mondjuk így előzetesen mintha egy Sherlock special lenne, úgy tűnik nekem, de akkor meglesem.
Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most láttam először a Karib-tenger kalózai 4. részét, de úristen... ez valami botrányosan szar.
3/10... Cruz és a látvány miatt. Amúgy minden kuka.
Többi újrázva:
Első - 9/10
Második - 8/10
Harmadik - 7/10
Többi újrázva:
Első - 9/10
Második - 8/10
Harmadik - 7/10
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. március 11., szerda 19:48-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ja, van benne egy megértetlen zseni.ziro4vr írta:Nekem ez eddig kimaradt. Mondjuk így előzetesen mintha egy Sherlock special lenne, úgy tűnik nekem, de akkor meglesem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nekem ez eddig kimaradt. Mondjuk így előzetesen mintha egy Sherlock special lenne, úgy tűnik nekem, de akkor meglesem.
Nem illik.
Mostanában nem volt olyan film, ami végig lekötött volna és ne lestem volna rá a facebookomra, de ez tényleg végig lekötött. Remek, nagyszerű taps. Nálam 9/10.Realista24 írta:The Imitation Game
Na fiúk, lányok. Ez egy kiváló film volt. 8,5/10-et rá is bökök.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
sentry írta:Nem véletlen lett kultikus film. Nézd meg majd 25-30 évesen.miro írta:Srácok,megnéztem ma a Száll a kakukk fészkére c. filmet.
Soha nem láttam ezelőtt,és megmondom őszintén talán kicsit fiatal is vagyok ehhez a filmhez,de függetlenül attól van mélyebb értelme az egésznek amit esetleg elsőnek lehet hogy nem értettem,mert a film úgy magában tetszett,a vége igazi dráma volt,de esetleg az egész filmnek van e valami mondanivalója ami kicsit mélyebb,és lehet hogy nem esett le?
Elég buzin van ez így megfogalmazva,de nem tudom máshogy..
szerk. lehet hogy túl sokat akarok bele látni,a hibáim elhiszem előre is!Egészen máshogy fogod szemlélni a világot.
De 25 és 30 évesen is máshogy. Nem hogy fiatalabban. (Fingom sincs mennyi vagyó most nézem 22. de mindenki máskor érik be igazán )
Köszönöm akkor félre teszem ezt a filmet most egy jó ideig még,aztán rápróbálkozok ha itt az ideje!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- András93
Én se sok mindenre, csak, hogy fordulatos, és egyre nagyobb WTF-okkal operál.Pipita írta:A law abiding citizent én is bírtam, szerintem jó film. Mondjuk a végére már nem emlékszem.
Ezt így még sosem figyeltem, azt hittem egy-két nappal kerül fel korábban.nmate írta:Úgy értem, hogy 2 héttel a hivatalos megjelenés előtt ezek a verziók már jelen vannak bizonyos oldalakon. Hobbit esetéből kiindulva következtetek, hogy az Interstellar akár egy bő héten belül jöhet is.
És tényleg, nálunk csak április 22-én jön, de szinkronos is fent van már.nmate írta:Hobbit Blu-ray / DVD release date March 24, 2015
De már most elérhető.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ja, ezek a szuperhősös filmek tényleg eléggé jók...Van aki a maszkos, pelyhes állú fiúkat szereti...nincs ezzel gond.
Hát nyilván, világharmadiklegjobbfilmje, hogy ne szeretném?Viszont a Mr. Nobody-t igen.![]()
Nem baj, South Parkkal meg Simpsonékkal ellensúlyozod.
A law abiding citizent én is bírtam, szerintem jó film. Mondjuk a végére már nem emlékszem.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nekem bejött a Törvénytisztelő Polgár, egyáltalán nem rossz film. Nekem a befejezéssel sincs bajom.
Interstellart meg már én is újráznám, már másfél hónapja minden nap azt nézem mikor tesznek már fel egy hd minőséget, hátha valaki meghackelte azt a szervert is.
Interstellart meg már én is újráznám, már másfél hónapja minden nap azt nézem mikor tesznek már fel egy hd minőséget, hátha valaki meghackelte azt a szervert is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Úgy értem, hogy 2 héttel a hivatalos megjelenés előtt ezek a verziók már jelen vannak bizonyos oldalakon. Hobbit esetéből kiindulva következtetek, hogy az Interstellar akár egy bő héten belül jöhet is.
- ziro4vr
Interstellar a téma, barátom.nmate írta:Lesz az előbb is ziro.
Hobbit Blu-ray / DVD release date March 24, 2015
De már most elérhető.
Nem illik.
- nmate
Lesz az előbb is ziro.
De már most elérhető.
De már most elérhető.
- ziro4vr
Igazából a film felétől óriási klisé lesz belőle, pedig az első fele alapján ígéretes volt.nmate írta:A leggagyibb filmbefejezés díját gondolkodás nélkül odaadnám rá.
Kingsman
9/10, elképesztően zseniálisan vagány film, mindenképpen moziban és mindenképpen szinkron nélkül ajánlott.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hamarabb mint a Gotham.
- ziro4vr
Hamar beindul?hamesz írta:Az nagyon nagy film. Nézd meg. :Đtörvénytisztelő polgár
Nem illik.
- nmate
A leggagyibb filmbefejezés díját gondolkodás nélkül odaadnám rá.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nekem eléggé bejött.Mármint nagyon nagy hülyeség?