HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 11., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 11., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: apti » 2015. március 11., szerda 8:52
Úgy gondoltam, hogy Modric nem fog egyből érezhető javulást hozni, pedig de. A középpályán jobban ment a labda (nem összehasonlításként Khedira es Modric közt, szimplán meglepett, hogy ilyen jól tért vissza egy viszonylag hosszabb kihagyás után). Meg el is felejtettem, hogy mekkora öröm nézni a játékát.Realista24 írta:Ja, ez is benne van a munyban, csak angolra nem fordították le, hogy Modric és Ramos sokat fognak jelenteni.hogy majd Modric és Ramos visszatér, és minden rendben lesz? Nemértem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:21
Neki csak a halálát kívánták meg hogy takarodjon a Schalkéhoz___Samy___ írta:Nincs kedve vkinek leforditani? Ugy erzem nagy szovegek vannak benne, foleg Khediranal
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 11., szerda 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 11., szerda 8:11
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 11., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 8:03
Ja, ez is benne van a munyban, csak angolra nem fordították le, hogy Modric és Ramos sokat fognak jelenteni.hogy majd Modric és Ramos visszatér, és minden rendben lesz? Nemértem.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 11., szerda 7:59
Látja, hogy baj van, és szerintem már egy ideje foglalkoztatja, de úgy érzem a nyilatkozatokból, hogy nem igazán tudja, hogy mi a baj, és hogy mi áll a hátterében.Realista24 írta:Nem nyugtatott meg Carlo nyilatkozata...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 7:07
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. március 11., szerda 6:12
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 11., szerda 2:51
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 11., szerda 0:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 0:02
Nem érted, félreértesz.Egy újabb ótvarfos teljesítménytől. Egy labdát nem tud átvenni, egy normális passzt nem tud megcsinálni. Volt néhány szép mozzanata ma, de például az a jelenet, mikor 15 másodpercen belül kétszer hozhatta volna helyzetbe Iscót, és egyszer sem bírta normálisan lepasszolni...egyszerűen szánalmas.
Ha Higuaint ki lehet röhögni, akkor ezeket sem kell véka alá rejteni, mert a kettő közül ez a szánalmasabb, ugyanis ő "erősíti" a mi csapatunkat. Szvsz. Kezet foghat a velszi kollégájával, annyi a különbség, hogy a francia már bizonyította hogy tud focizni.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 11., szerda 0:01
Egy újabb ótvarfos teljesítménytől. Egy labdát nem tud átvenni, egy normális passzt nem tud megcsinálni. Volt néhány szép mozzanata ma, de például az a jelenet, mikor 15 másodpercen belül kétszer hozhatta volna helyzetbe Iscót, és egyszer sem bírta normálisan lepasszolni...egyszerűen szánalmas.Mitől?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 10., kedd 23:55
ForLäger írta:Mint mindig, most is sokan...Vagyis nem! mindenki bevédi Ronaldot.
Kérdem én, minek? Megrúgta az ő gólját, góljait és az, hogy a csapat vesztett, az meg nem nagyon érdekli. Ha nem lő gólt, és vesztenek, ráfogják a térdére, ha pedig nyer a rael, akkor meg minden rendben van. Milyen jó lehet úgy focizni, hogy tudod azt, hogy akkor is van jó kifogásod, ha fekáliásan játszol. Úgy szögdécselt, pattogott ott a labdával, ha ennek az embernek "baj" van a térdével, akkor a Raelnak nincs 10 BL serlege...Szánalmas. Cassillasbol meg a Rael Mdrid csinált egy megye kettes kapust, Mourinho szépen elintézte még annak idején. Fel kell állnunk, és összeszedni magunkat. A Barca ellen többre lesz szükségünk.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 10., kedd 23:51
Ha lattad a meccset, akkor nem csak a goljai maradtak meg (amik egyebkent kurva fontosak voltak), hanem az is, ahogy kuzdott, letamadt, futott a labdak utan, neha talan tulzottan is, de latszott rajta hogy nyerni szeretne. Mig ezt par kollegajarol nem mondhatjuk el.ForLäger írta:Mint mindig, most is sokan...Vagyis nem! mindenki bevédi Ronaldot.
Kérdem én, minek? Megrúgta az ő gólját, góljait és az, hogy a csapat vesztett, az meg nem nagyon érdekli. Ha nem lő gólt, és vesztenek, ráfogják a térdére, ha pedig nyer a rael, akkor meg minden rendben van. Milyen jó lehet úgy focizni, hogy tudod azt, hogy akkor is van jó kifogásod, ha fekáliásan játszol. Úgy szögdécselt, pattogott ott a labdával, ha ennek az embernek "baj" van a térdével, akkor a Raelnak nincs 10 BL serlege...Szánalmas.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem