Az a baj szerintem, hogy nem lesz ilyen. SanMindentmegfogokésnemhibázokIker nem fog lelépni, Pérez se hagyná. Még régebben mintha az lett volna a sajtóban, hogy Ikernek mondta hogy Ikert jobban szeretik nála.numberone1 írta:Kapus kerdest is rendbe kell tenni a nyaron, nincs mese ha hozunk egy Geat akkor talan a media sem fog fanyalogni egy orsegvaltastol.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
VanillaSky
Arbeloa, Illara, Coentrao, Khedira, (Bale, Casillas)Szezon végével 4 (+2) embernek kellene mindenképpen pattannia a csapattól. Bár a kettő csak vágyálom.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sanéra miért nem lehet?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tessékvolt írta:Ki volt a legjobb szavazás nem lesz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat en mar csak abban bizok, h megismetlodik a 1999-2000-s kiiras. Ahol hasonloan szarok voltunk, de vhogy elvergodtunk a dontoig aztan ott alaztuk a Valenciat....mas kulonben itt vki nagyon meg fog verni minket.
Nagyon birom Varanet(kedvencem), de asszem jo lesz Ramos ha visszater minnel elobb. Tudom, h sokat hibazott a serulese elott, de kell h impulzus erje a csapatot. Modriccal ez megtortent
, viszont Iscot kellene rapihentetnia barca ellen, nem csak a sargai miatt, hanem mert latszik, h faradt nagyon. Kroost is.
Baleremar tenyleg nincsenek jelzok, a Fradiba nem ferne be...sot a 35 eves Gera tobbet mutatott volna nala.
Carlo mar keszul, ha szomszedja leszolitja mar automatikusan mondja, h a BBC erinthetetlen.
Kapus kerdest is rendbe kell tenni a nyaron, nincs mese ha hozunk egy Geat akkor talan a media sem fog fanyalogni egy orsegvaltastol.
Elveheto meccsvolt, meg ha nem is a mi szempontunkbol de 7 gol az 7 gol. Bale volt a bohoc ma.
Nagyon birom Varanet(kedvencem), de asszem jo lesz Ramos ha visszater minnel elobb. Tudom, h sokat hibazott a serulese elott, de kell h impulzus erje a csapatot. Modriccal ez megtortent
Baleremar tenyleg nincsenek jelzok, a Fradiba nem ferne be...sot a 35 eves Gera tobbet mutatott volna nala.
Carlo mar keszul, ha szomszedja leszolitja mar automatikusan mondja, h a BBC erinthetetlen.
Kapus kerdest is rendbe kell tenni a nyaron, nincs mese ha hozunk egy Geat akkor talan a media sem fog fanyalogni egy orsegvaltastol.
Elveheto meccsvolt, meg ha nem is a mi szempontunkbol de 7 gol az 7 gol. Bale volt a bohoc ma.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
rashidm
Kik azok? Isco és Marcelo?VanillaSky írta:Szezon végével 4 (+2) embernek kellene mindenképpen pattannia a csapattól. Bár a kettő csak vágyálom.
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ki volt a legjobb szavazás nem lesz?
-
VanillaSky
Szezon végével 4 (+2) embernek kellene mindenképpen pattannia a csapattól. Bár a kettő csak vágyálom.
-
rashidm
Én azt mondom, egy ilyen csodás meccs után láncfűrésszel ánusz közösülést megérdemelne mindegyik.
Jó, CR a 2 gólja miatt nem, de rajta kívül mindegyik megérdemelné.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
innentől tuti, hogy idén végig csak altattunk, nincs más lehetőség..CR-re is rá kellett szólni a 2 gólja után ne mutassa meg,hogy tud még gólt rúgni... tudjukit alig bírjuk visszafogni, Classicon pedig óriási 0-4 ide, Barca megtörik mi duplázunk, Carlo mutatja a fukkot szivarral a kézben, CR nyer egy negyedik lasztit, Khedira elmegy Bőcsre Bale a MU-ba aztán best summer ever
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
rashidm
Oké! Fatestápoló jó lesz?Steve írta:Szia!rashidm írta:Nem tudom, hogy ki írta, hogy szervez utat Mardidba, de szólok neki: JÖVÖK.
Másik: valaki linkelt egy vine-t, ez a fuera mit jelent??
Èn voltam.
Hozzál valami keményebb tárgyat is. A reptéren találkozunk.
Szia
-
rashidm
Viszek egy üveg Jim Beam-t meg egy tálca sört. Deal?realistahuni írta:Otthon van jó tágas pincénk, van szalonna, kolbász, lekvár meg ez-az, én 22-re bekészítem bunkernek. Aki úgy érzi még jöhet, hogy egyedül ne unatkozzak.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Szia!rashidm írta:Nem tudom, hogy ki írta, hogy szervez utat Mardidba, de szólok neki: JÖVÖK.
Másik: valaki linkelt egy vine-t, ez a fuera mit jelent??
Èn voltam.
Hozzál valami keményebb tárgyat is. A reptéren találkozunk.
Szia
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Snkit nem stresszelnék, de a Schalke védelme a kanyarban sincs a evante védelméhez képest. Felhúzzák a beton falat mindig a nagycsapatok ellen. A Real most meg egy óvodás csapatnak sem tudna betalálni. Pláne nem rendes mezönygólból.
Van itt baj lányok, van itt baj.
Van itt baj lányok, van itt baj.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a schalke szurkolói mind egy szálig még MOST is ott vannak és éltetik a csapatot: https://t.co/KUYlBJgsll
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Otthon van jó tágas pincénk, van szalonna, kolbász, lekvár meg ez-az, én 22-re bekészítem bunkernek. Aki úgy érzi még jöhet, hogy egyedül ne unatkozzak.
Teljesen vakon volt mindenki. Szánalmas.
A Shalke csapatának meg jár a taps, nagyon nagyot játszottak és megérdemelték volna a továbbjutást.
Bale.....ez az ember kajak 90 millióba került? De miért? Miért kell egy teljesen szerencsétlen játékosért ennyit fizetni? 90 millió euró....több milliárd forint és ilyen játékot mutat be hónapok óta és játszatjuk, nyomjuk. Mintha a profi ligába játszana egy megyei játékos, pofám leszakad, hogy ő kezdő lehet egy Realba.
A vadló, ja az.
A fütty meg teljesen jogos volt, kapják is az ívet ezek az elkényesztetett balfaszok, egy-két ember kivétel nulla ez a csapat.
A Shalke csapatának meg jár a taps, nagyon nagyot játszottak és megérdemelték volna a továbbjutást.
Bale.....ez az ember kajak 90 millióba került? De miért? Miért kell egy teljesen szerencsétlen játékosért ennyit fizetni? 90 millió euró....több milliárd forint és ilyen játékot mutat be hónapok óta és játszatjuk, nyomjuk. Mintha a profi ligába játszana egy megyei játékos, pofám leszakad, hogy ő kezdő lehet egy Realba.
A vadló, ja az.
A fütty meg teljesen jogos volt, kapják is az ívet ezek az elkényesztetett balfaszok, egy-két ember kivétel nulla ez a csapat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
ha erre nem ébred fel a csapat akkor semmire.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem Bale a hibás,hanem aki beteszi....ez örök törvény. Hogy ki teszi be? Az jó kérdés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.