Ha már belekötünk egymásba, akkor:úgy látom gondok vannak a szövegértelmezéssel.Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 17:20
Ha már belekötünk egymásba, akkor:úgy látom gondok vannak a szövegértelmezéssel.Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 18., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2013. június 18., kedd 17:05
Szeretetszolgálat.morientes írta:Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 17:01
Ez egy fórum, arról filozofálgat mindenki, amiről akar. Senki sem arról beszélt, hogy Perez el fogja-e adni, hanem hogy az adott fórumozó eladná-e. Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?Annyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión.
Az lehet, hogy rosszul lettél idézve.Nem úgy fogalmaztam....rosszul idézett. arról beszéltem,hogy az 50 millások vagy felettiek már nem a "tudásuk"alapján van belőve az árcédula hanem a marketing bevétel hozama....nyilván becsült értékek.
A rövid hír alapján(meg egyébként) inkább az a tippem, hogy Carlo nem dolgozna 6 hónapot Spanyolországban, azért kéne kevesebbet adóznia. CR-re ez nyilván nem lenne érvényes, viszont esetleg más országból jövő játékosokra igen. De nem vagyok otthon a spanyol adóügyekben, szóval csak tippelgetni tudunk.Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le.
Ha ők akartak volna menni? Igen...Puskást is eladtátok volna a pályája csúcsán 150 millióért? Rault? Di Stefanot? Santillanát? Gentot? Nos én nem...
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 18., kedd 16:53
Nem vagyok egy nagy pénzügyi szakember, sőt még közepes sem, DE józan paraszti ésszel gondolkodva, felmerült bennem egy gondolat. Ha igaz ez a 24 százalékos adó július 3.-ától, akkor az adott esetben Ronaldo új szerződésére is hatással lenne? Mert ha igen, akkor elég egyértelmű, hogy miért nincs még hosszabbítás és miért nem igazoltunk még senkit azokon kívül, akiknél lejárt volna az opció.
Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 16:48
Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek,mert nekem annyit adott Ronaldo,mióta itt van,hogy ha két év múlva kisétál innen ingyért,akkor se fogom köpködni...Hát pedig annak is kéne lennie, mivel nem két forintért vettük. Ingyen semmikép sem szabad elengedni, mert akkor nevezzük át végleg a klubot a nemzetközi futballmaffia fejőstehenévé, akit akkor dobnak át az átigazolási piacon, amikor akarnak.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 18., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 18., kedd 16:42
HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 18., kedd 16:39
igen, csak ugye nem tudjuk mi van a háttérben. alapvetően nyilván mindent megtesz azért, hogy maradjon. azért most a külső szemlélőnek akad pár arra utaló jel, hogy nincs minden rendben. az őszi nyilatkozatok után most ez a kicsit durcás kiírás a szerződéshosszabbítással kapcsolatban...nnyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión. Még ha tegyük fel, el is akar menni Ronaldo, Perez NEM FOGJA, ismétlem, NEM FOGJA eladni, erre minden vagyonomat rátenném.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 18., kedd 16:29
CS0ki írta:Rosszul fogalmaz, mert minden játékosnál számít.Oké, termel ő elég sok zsetont, de ahogy RMFC fogalmazta meg: a 60-70 milla fölötti igazolásoknál már a marketing is számít, magyarul a bevétel, amit a játékos produkál.Az 5 milliósnál és a 100 milliósnál is.De a marketing nem is jó megfogalmazás, inkább a "bevételt termelő képesség" a jó.
150 millió meg iszonyú összeg, fizetésével együtt pláne...
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 16:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 18., kedd 16:21
Én még ennyiért sem adnám el.CR-t meg 150 millióért eladnám, ha neki megfelel, és sokat pöcsöl még a szerződéshosszabbításon...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 16:21
Rosszul fogalmaz, mert minden játékosnál számít.Oké, termel ő elég sok zsetont, de ahogy RMFC fogalmazta meg: a 60-70 milla fölötti igazolásoknál már a marketing is számít, magyarul a bevétel, amit a játékos produkál.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 18., kedd 16:04
Én is eladnám ebben az esetben 150 millióért. De ha nem ragaszkodik a távozáshoz, akkor is elgondolkodnék a dolgon. Ez elég jó összeg, a fizetése így is az egekben van... Oké, termel ő elég sok zsetont, de ahogy RMFC fogalmazta meg: a 60-70 milla fölötti igazolásoknál már a marketing is számít, magyarul a bevétel, amit a játékos produkál. Ha 150 millióért eladjuk összességében több pénzt keresünk vele, mintha innen vonul vissza, vagy 3-4 év múlva eladjuk 25-30 millióért...CR-t meg 150 millióért eladnám, ha neki megfelel, és sokat pöcsöl még a szerződéshosszabbításon...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 18., kedd 16:02
Nyilván odaadnák a 3 legjobb játékosukat RonaldóértHa viszont a psg akkor csak jatekos bevonassal adnam nekik...Thiago-Veratti-Lucas és nemi zseton. Csak ha CR nem hosszabit.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 18., kedd 15:57
Hát pedig annak is kéne lennie, mivel nem két forintért vettük. Ingyen semmikép sem szabad elengedni, mert akkor nevezzük át végleg a klubot a nemzetközi futballmaffia fejőstehenévé, akit akkor dobnak át az átigazolási piacon, amikor akarnak.morientes írta:Nálam ő nem pénzkérdés
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 15:35
Nálam ő nem pénzkérdés,de ezt kifejtettem már.De remélem hosszabbít,és mindenki boldog lesz...és akkor nem lesz a dolog téma(most se gondolnám hogy ezen kellene agyalnunk,de persze ezért is van ez a fórum...)CR-t meg 150 millióért eladnám, ha neki megfelel, és sokat pöcsöl még a szerződéshosszabbításon...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 15:23
Nem vagyok Jim, de ezt támogatom én is. Ez már egy korrekt "nemzedék", tudnak annyit nyújtanmi, hogy legal,ább kiegészítő szerepben legyenek. Carvajal és Jesé talán többre is viszi.Nem fogunk, Nacho lesz az. Péreznek tervei vannak vele, ahogy Moratával, Jesével és Carvajallal is.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem