Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 20:01

Biztos, hogy jól van fordítva egyáltalán ez a puntás hír? A goal.com pont arról ír, hogy a Madrid rekordösszeget, 150 millió eurót hajlandó CR szerződéshosszabbítására költeni. Csak azért kérdem mert elég hasonló az összeg, viszont ellentétes a 2 hír.
Egy angol nyelvű portál hozta le a PP-re hivatkozva.
TMW német újság
Olasz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 18., kedd 19:48

Géci írta:Meglepne, ha ez a Gündogan hir igaz lenne... Örülnék neki, de kacsa szagot érzek ...
Gündogan továbbra se vkp. Ő is inkább megjátszani tudja a labdát, mint megszerezni. A Gündogan-Modric páros, előttük Özillel borzalmas gyenge lenne védekezésben.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 19:12

Ki mondta, hogy CR menni akar? A katalán sajtó?
Én, mivel ez volt a feltétele nálam az eladásának...Erről beszélünk, erről folyt a téma.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. június 18., kedd 17:48

A Gündoganos hírt lehozó TMW német újság? Csak azért érdekelne ez, mert jó lenne tudni., hogy mennyire lehet hiteles ez a hír. Nagyon jó lenne itt látni a srácot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 18., kedd 17:44

A Punto Pelota szerint a Real Madrid egy meg nem nevezett klubtól egy több, mint 100 millió eurós ajánlatot kapott Cristiano Ronaldóért. A lap szerint az ajánlat közel van a 150 millióhoz.
Biztos, hogy jól van fordítva egyáltalán ez a puntás hír? A goal.com pont arról ír, hogy a Madrid rekordösszeget, 150 millió eurót hajlandó CR szerződéshosszabbítására költeni. Csak azért kérdem mert elég hasonló az összeg, viszont ellentétes a 2 hír.
CS0ki írta:Ha ők akartak volna menni? Igen...
Ki mondta, hogy CR menni akar? A katalán sajtó?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 17:43

Swineherd írta:
morientes írta:Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek
Szeretetszolgálat.
Nyilván Ronaldon remgeteget bukott a klub,már eddig is.... :roll:
De igaz,ki kell zsigerelni a gyereket,kifacsarni belőle amit lehet,aztán ha nem akar maradni,jól p :cens: n rúgni,amíg kapunk érte egy kis pénzt...ez az igazi fasza mentalitátás...
Nem,nem szeretet szolgálat,rabszolgapiac..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 17:29

Ha már belekötünk egymásba, akkor:úgy látom gondok vannak a szövegértelmezéssel. De akkor leírom, hogy szerintem mit lehet kiolvasni a hsz-emből:semmi értelme filozofálni rajta, mert nem fog megtörténni, szvsz.
Akkor leírom én is: tökmindegy, hogy megfog történni vagy nem, mert nem az a lényege a fórumozásnak. Millió egy dologról elbeszélget az emebr, ami nem fog megvalósulni. De az ember attól még megoszthatja a véleményét, van akit akár érdekel más ember véleménye is.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 17:20

Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?
Ha már belekötünk egymásba, akkor:úgy látom gondok vannak a szövegértelmezéssel. :hmmm: De akkor leírom, hogy szerintem mit lehet kiolvasni a hsz-emből:semmi értelme filozofálni rajta, mert nem fog megtörténni, szvsz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 18., kedd 17:17

Meglepne, ha ez a Gündogan hir igaz lenne... Örülnék neki, de kacsa szagot érzek :ike: ...

--------------------Casillas---------------------

Carvajal--Varane------Ramos-------Marci--

---------------------------Gündogan----------
-----------Modric------------------------------

Bale-------------Isco/Özil---------------CR--

----------------Benzema/Suarez-------------

:roll:

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 18., kedd 17:07

CSOki, centeno, biztos nektek van igazatok. Én azt hittem a rossz spanyol gazdasági helyzetre találtak ki valami intézkedéseket, amiknek ez az egyik velejárója, mondjuk, hogy vonzza a külföldi tőkebefektetőket vagy a fene tudja, de a ti verziótok logikusabb.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 17:05

ez a forrás akitől van a gündoganos hír ez hiteles?
adnám ha sikeres lenne. bár 20alatt nem úsznánk meg, de az se lenne olyan vészes. :)

bár boatengről is irkálnának. :D

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2013. június 18., kedd 17:05

morientes írta:Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek
Szeretetszolgálat.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 17:01

Annyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión.
Ez egy fórum, arról filozofálgat mindenki, amiről akar. Senki sem arról beszélt, hogy Perez el fogja-e adni, hanem hogy az adott fórumozó eladná-e. Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?
Nem úgy fogalmaztam....rosszul idézett. arról beszéltem,hogy az 50 millások vagy felettiek már nem a "tudásuk"alapján van belőve az árcédula hanem a marketing bevétel hozama....nyilván becsült értékek.
Az lehet, hogy rosszul lettél idézve. :)
Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le.
A rövid hír alapján(meg egyébként) inkább az a tippem, hogy Carlo nem dolgozna 6 hónapot Spanyolországban, azért kéne kevesebbet adóznia. CR-re ez nyilván nem lenne érvényes, viszont esetleg más országból jövő játékosokra igen. De nem vagyok otthon a spanyol adóügyekben, szóval csak tippelgetni tudunk.
Puskást is eladtátok volna a pályája csúcsán 150 millióért? Rault? Di Stefanot? Santillanát? Gentot? Nos én nem...
Ha ők akartak volna menni? Igen...

centeno

HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 18., kedd 16:53

Nem vagyok egy nagy pénzügyi szakember, sőt még közepes sem, DE józan paraszti ésszel gondolkodva, felmerült bennem egy gondolat. Ha igaz ez a 24 százalékos adó július 3.-ától, akkor az adott esetben Ronaldo új szerződésére is hatással lenne? Mert ha igen, akkor elég egyértelmű, hogy miért nincs még hosszabbítás és miért nem igazoltunk még senkit azokon kívül, akiknél lejárt volna az opció.
Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le

Gondolom Ancelotti esetében azért lenne érdekes, mert ebben az évben csak fél évet adózna Spanyolországban.
CR esetében ez nem igaz, hiszen az első félévben is ott "dolgozott":)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 16:48

Hát pedig annak is kéne lennie, mivel nem két forintért vettük. Ingyen semmikép sem szabad elengedni, mert akkor nevezzük át végleg a klubot a nemzetközi futballmaffia fejőstehenévé, akit akkor dobnak át az átigazolási piacon, amikor akarnak.
Hát tényleg el kellene akkor dönteni,hogy könyvelők vagyunk,vagy futballszerető szurkerek,mert nekem annyit adott Ronaldo,mióta itt van,hogy ha két év múlva kisétál innen ingyért,akkor se fogom köpködni...
Persze most azt hiszitek,dilettáns barom vagyok,aki nem érti hogy ti mit gondoltok,pedig dehogynem,sőt van is benne logika,csakhogy én ezt màshogy itélem meg...
Ritkán értek egyet El Unicoval,de amit leírt,100%-ban adom...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 18., kedd 16:46

Nem vagyok egy nagy pénzügyi szakember, sőt még közepes sem, DE józan paraszti ésszel gondolkodva, felmerült bennem egy gondolat. Ha igaz ez a 24 százalékos adó július 3.-ától, akkor az adott esetben Ronaldo új szerződésére is hatással lenne? Mert ha igen, akkor elég egyértelmű, hogy miért nincs még hosszabbítás és miért nem igazoltunk még senkit azokon kívül, akiknél lejárt volna az opció.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 18., kedd 16:42

Viszont ha CR még 2-3 évig hasonló szinten termeli a gólokat az egyik legnagyobb Real legenda lehet, ez pedig nem fejezhető ki milliókban.

Puskást is eladtátok volna a pályája csúcsán 150 millióért? Rault? Di Stefanot? Santillanát? Gentot? Nos én nem...

centeno

HozzászólásSzerző: centeno » 2013. június 18., kedd 16:39

nnyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión. Még ha tegyük fel, el is akar menni Ronaldo, Perez NEM FOGJA, ismétlem, NEM FOGJA eladni, erre minden vagyonomat rátenném.
igen, csak ugye nem tudjuk mi van a háttérben. alapvetően nyilván mindent megtesz azért, hogy maradjon. azért most a külső szemlélőnek akad pár arra utaló jel, hogy nincs minden rendben. az őszi nyilatkozatok után most ez a kicsit durcás kiírás a szerződéshosszabbítással kapcsolatban...

tegyük fel, hogy nem akarja meghosszabbítani a szerződését, látszik rajta, hogy frusztrált és lépne is adott esetben.
most még nagyon-nagy pénzt le tud akasztani perez, jövőre már nem biztos, utána meg ugye ingyen megy.

persze nyilván lehet, hogy teljesen más a helyzet és holnap bejelentik a hosszabbítást:)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 18., kedd 16:29

CS0ki írta:
Oké, termel ő elég sok zsetont, de ahogy RMFC fogalmazta meg: a 60-70 milla fölötti igazolásoknál már a marketing is számít, magyarul a bevétel, amit a játékos produkál.
Rosszul fogalmaz, mert minden játékosnál számít. :) Az 5 milliósnál és a 100 milliósnál is.De a marketing nem is jó megfogalmazás, inkább a "bevételt termelő képesség" a jó.

150 millió meg iszonyú összeg, fizetésével együtt pláne...

Nem úgy fogalmaztam....rosszul idézett. :D arról beszéltem,hogy az 50 millások vagy felettiek már nem a "tudásuk"alapján van belőve az árcédula hanem a marketing bevétel hozama....nyilván becsült értékek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. június 18., kedd 16:28

Annyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión. Még ha tegyük fel, el is akar menni Ronaldo, Perez NEM FOGJA, ismétlem, NEM FOGJA eladni, erre minden vagyonomat rátenném.

Esetleg egy 200 millió fölötti ajánlatért, bár azért sem biztos, annyit meg úgyse fog senki adni.

Amúgy abba belegondoltok, hogy milyen földindulás-égszakadás lenne a szurkolók körében, világszerte, ha egyszercsak eladnák Cét most nyáron??? Nem rólatok beszélek, akik már 12 zsák szotyiért is eladnátok, mert elegetek van belőle, stb stb...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: