Annyira nem értem, mit filozofáltok Cén meg a 150 millión.
Ez egy fórum, arról filozofálgat mindenki, amiről akar. Senki sem arról beszélt, hogy Perez el fogja-e adni, hanem hogy az adott fórumozó eladná-e. Ha téged nem érdekel ez az "elméleti játék", akkor miért szólsz hozzá a témához?
Nem úgy fogalmaztam....rosszul idézett. arról beszéltem,hogy az 50 millások vagy felettiek már nem a "tudásuk"alapján van belőve az árcédula hanem a marketing bevétel hozama....nyilván becsült értékek.
Az lehet, hogy rosszul lettél idézve.
Ez óriási pluszt jelenthetne mert az érkezők komolyabb fizetéseket kaphatnának (nyilván vonzóbb lenne így nekik a csapat is) és ebben az időszakban kellene szerződéseket is megújítani, mert ez vissza nem térő alkalom.
Persze javítsatok ki, lehet óriási butaságot beszélek, de a rövidhírből nekem ez jött le.
A rövid hír alapján(meg egyébként) inkább az a tippem, hogy Carlo nem dolgozna 6 hónapot Spanyolországban, azért kéne kevesebbet adóznia. CR-re ez nyilván nem lenne érvényes, viszont esetleg más országból jövő játékosokra igen. De nem vagyok otthon a spanyol adóügyekben, szóval csak tippelgetni tudunk.
Puskást is eladtátok volna a pályája csúcsán 150 millióért? Rault? Di Stefanot? Santillanát? Gentot? Nos én nem...
Ha ők akartak volna menni? Igen...