Igen,és mind itt akarna futballozni...abból megvehetnéd a friss bl győztes csapatot, sőt, a második helyezettből is párat a padra...

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 14:23
Igen,és mind itt akarna futballozni...abból megvehetnéd a friss bl győztes csapatot, sőt, a második helyezettből is párat a padra...
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 14:19
na perszemorientes írta:Ronaldo meg nem ér 150-et,hanem 3X annyit
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 18., kedd 14:16
Nem fogunk, Nacho lesz az. Péreznek tervei vannak vele, ahogy Moratával, Jesével és Carvajallal is.agy, ha tamogatni kell a tamadasokat na akkor megint bajban lennenk. Mehet Coentrao ha annyira elvagyodik, de hozzunk vkit Marcelo moge.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 14:15
Mert nincs még egy olyan fanklubja itt,mint neki,a semmire...és miért kell idekeverni megint Özilt? Miért nem azt írod h Benzemára, Modricra, Ramosra stb jönne 50 millás ajánlat? Mert értük is simán el lehetne fogadni. Minden Öziles vitát ti kezdtek....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 18., kedd 14:14
Vagy, ha tamogatni kell a tamadasokat na akkor megint bajban lennenk. Mehet Coentrao ha annyira elvagyodik, de hozzunk vkit Marcelo moge.Faust írta:Kivéve azokon a meccseken, ahol védekezni is kell (mert ott aztán Marcelo sem villog), vagy ha éppen a brazil megint lesérül pár hétre/hónapra (nem kívánom)...Jim írta:2. számú balhátvédnek meg Nacho/Arbeloa is tökéletes
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 18., kedd 14:13
Hiába kedvelem Özilt, ha jönne érte ennyi pénz, + a hosszabítással is akadnának problémák, nem sírnék. Ez a 150 milla is tényleg szép pénz és ennyiért én is eladnám, sok már a távozási szándékos pletyka, meg a múltkori tweet is. Csak az a baj, hogy lassan azzal a 150 misit berakhatnánk a bankba, mert jelenleg egyetlen minőségi játékos sem eladó, vagy már elkelt.morientes írta:150 millió meg tényleg nagy pénz,de megnézném azt a hisztit ha Özilre befutna egy 50millásajánlat,oszt el is adnák,mert abból is lehetne egy jó kp-t venni,és még maradna is...mer ugye a török barátunkért is enyhén szólva szép összeg lenne az...
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 18., kedd 14:06
Kivéve azokon a meccseken, ahol védekezni is kell (mert ott aztán Marcelo sem villog), vagy ha éppen a brazil megint lesérül pár hétre/hónapra (nem kívánom)...Jim írta:2. számú balhátvédnek meg Nacho/Arbeloa is tökéletes
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 14:04
és miért kell idekeverni megint Özilt? Miért nem azt írod h Benzemára, Modricra, Ramosra stb jönne 50 millás ajánlat? Mert értük is simán el lehetne fogadni. Minden Öziles vitát ti kezdtek....morientes írta:150 millió meg tényleg nagy pénz,de megnézném azt a hisztit ha Özilre befutna egy 50millásajánlat,oszt el is adnák,mert abból is lehetne egy jó kp-t venni,és még maradna is...mer ugye a török barátunkért is enyhén szólva szép összeg lenne az...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 18., kedd 13:59
reméljükBuitre írta:lehet, hogy akkor Coentrao tényleg megy?kedd, 13:53: Nacho is az első csapat tagja lesz
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 18., kedd 13:58
Ez itt most ez mi???Jó hogy el nem kezded listázni a népet...és én szoktam személyeskedni....hagyjuk már...Két hete elkezdtem jegyzetelni,kik azok,akik ellenzik őt,illetve nem igazolnák le.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. június 18., kedd 13:57
lehet, hogy akkor Coentrao tényleg megy?kedd, 13:53: Nacho is az első csapat tagja lesz
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 18., kedd 13:45
150 millió az rengeteg pénz. Plusz a távozók, Coentrao, Higu, DM, Callejon...simán lenne 80 millió, vagy több is. 230 millióból olyan szinten be lehetne vásárolni h mindenki nyalogatná mind a 11 ujját. És akkor saját zsebbe még nem is nyúltunk.ateeemadrid írta:ha bármi esély van arra, hogy Cé maradjon, nincs az a pénz amiért eladnám.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 18., kedd 13:42
Gondolom az lehet a lényeg, hogy hat hónapnál kevesebb ideig dolgozik egy külföldi munkavállaló Spanyolországban, akkor vonatkoznak rá más adószabályok. Ezért van júli 1 utáni dátumról szó.Valami matekozás megy azzal, hogy a tört évben lesz ez csak érvényes, de nem teljesen értem. De ahogy olvasom 2014-től már ő is a rendes adózással fog adózni.
Nem adjuk kölcsön újra, mivel a Dortmund meg fogja venni. Pontosan 5,5 millióért.Megint okos volt a vezetőség. Idén nyáron vissza kellett volna hozni, és egy üzletbe belevonni. Jövőben megint kölcsönadjuk, aztán ingyen elengedjük, fuck logic.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 18., kedd 13:39
miró írta:ha ez a ronaldos 150 millios ajánlat igaz,akkor isten véle!( azért mondom ezt mert 6x dobta vissza a szerződés hosszbítást,ill a della is pompás lenne.)
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 18., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 18., kedd 13:28
ja, mert ezeket a híreket tényként kell kezelni... ha bármi esély van arra, hogy Cé maradjon, nincs az a pénz amiért eladnám.azért mondom ezt mert 6x dobta vissza a szerződés hosszbítást
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 18., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 18., kedd 13:16
Fél mondatokba? A teljes hozzászólásodra reagáltam. És nem, nem kötözködni akartam, ez nálam csak szófordulat, még ha Te a lelkedre is veszed azért, mert nem egyezik a véleményünk.Matt009 írta:Toky: Te meg csak kötözködni akartál. Fél mondatokba kötöttél bele, de az egész mondanivaló lényegét nem vetted figyelembe.
- Azt írtad, hogy Özil az egyik, akit nem szabad eladni.Matt009 írta:ad 1: Én nem írtam egy szóval sem, hogy egy ilyen felállást akarok. Ez csak egy példa volt egy lehetséges verzióra a néhány közül, amilyen felállásban el lehet képzelni a jövő Realját. Ha marad a 4-2-3-1, akkor az bukta, mert nincs a keretünkben megfelelő kkp-s ahhoz, hogy ezt a felállást a legjobb csapatok ellen is sikerrel alkalmazzuk.
Hát ha a középpályán egy szem Alonso van, akkor valóban.Matt009 írta:ad 2: Fontos láncszem, csak a döntő fontosságú meccseken rendre csőd volt az ember. AHogy te magad fogalmaztad meg:Alonso (Ronaldo mellett) mennyire fontos láncszeme a Real Madrid gépezeténekNa ezt egy kulcsposzton lévő játékosnál nem nézhetjük el. Vele egy BM, egy Barca, stb... ellen már nem nyerünk középpályát.lassabban, és pontatlanabbul játszott korábbi önmagához képest
A Dortmund elleni visszavágón sem ívelgetős fost játszottunk például, ahogy tavaly sem, és előtte sem. És eddig 3 ember játszott (emlékeim szerint) mellette: Lass, Khedira és Modric. Első fejben, második képességekben, utóbbi védekezésben volt kevés. És Te még mindig 2(!) emberről beszélsz. Az aláírásomban is látszik, hogy én 3 emberrel képzelem el a középpályát: Alonso, egy minőségi box to box és Modric. És még mindig csapatvédekezés. Igen, CR is zárjon vissza.Matt009 írta:Ha ő játszik, akkor marad ez az ívelgetős fos. Mert láttuk, hogy játsszon akárki mellette, semmilyen felállásban nem tudtunk nyomást gyakorolni az igazi ellenfeleinkre.
Maradjunk annyiban, hogy Te így látod. Én nem. És ahogy olvastam, más sem.Matt009 írta:Egy megoldás lehetne, miszerint amolyan Juvésan lenne mellette 2 verőember a kp-n, csak a 2 verőember egyikének sem felel meg Modric. szóval vkp-Xabi-vkp, és akkor még ide kell betenni Özil/Modric valamelyikét + Rondaldot és vagy Bale-t, vagy Suarezt, vagy Cavanit. Modric, ha Xabival együtt tagja a kkp-s 3asnak, akkor véleményem szerint kevesek védekezésben.
...
De mint fentebb leírtam, ez csak egy elmélkedés. Ha én lennék az edző, nem tudom, hogyan csinálnám. Ha jönne Bale és Suarez, akkor nyilván alapkezdők és egyértelműen Özil kárára... De jöhet ez a duó, ha nem lesz értelmes kp mögöttük, akkor bizony itt nem lesz jó és eredményes foci. Márpedig Xabi Alonsoval itt értelmes kp már nem igen lesz.
És én hol írtam, hogy Alonso köré építsünk? És én kötözködöm, és félmondatokra reagálok...Matt009 írta:Ha pedig választanom kell egy már kiöregedő félben lévő kkp-s, vagy két fiatalabb, a zenitjükön még nem túl lévő játékosok köré épített csapaton, én biztos az utóbbit választanám.
Mert ugye Mourinho nem adhatott ilyen utasítást. Meg Pepének amúgy sem szokása az ilyen. Meg az összeszedettebb középpályákon mint a Bayerné vagy a Dortmundé elég 1(!) embert kikapcsolni és megbénulnak, mert Özil Benzemánál várja a labdát, Khedira meg Khedira.Matt009 írta:Vajon miért nem ő ívelte fel? Baromi egyszerű. Az ellenfelek rájöttek, hogy őt kell kikapcsolni, és amikor embert állítottak rá, akkor már nem tudott egy védő szorításában úgy szervezni. Nekünk olyan ember kell, aki egy embert még rendszeresen le tud rázni magáról...Már nem Ő ívelte fel általában a labdát (irányította a csapatot), hanem már a védőink vágták előre. Kevesebbet domináltunk, inkább visszahúzódtunk
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 18., kedd 13:03
->ateeemadrid írta:de azért ez elég gyenge érv, nem lehet ezt így konkrétan egy játékos nyakába varrni.
direkt nagybetűvel írtam hogy nem csak rajta. viszont az egyik legfontosabb csapatrészünk állandó tagja volt. és ott voltunk a leggyengébbek.Galacticos írta:nem CSAK rajta múlott. viszont az hogy lassú és körülményes a középpályánk az neki köszönhető, meg annak hogy alonso öregszik és még lassabb lett mint volt.
L.Miki írta: Nagy zseni a srác
de vele nem hoznak minket még csak szóba se.ateeemadrid írta: szerintem még csak medelnél sem jobb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 18., kedd 12:58
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem