Vagy, ha tamogatni kell a tamadasokat na akkor megint bajban lennenk. Mehet Coentrao ha annyira elvagyodik, de hozzunk vkit Marcelo moge.Faust írta:Kivéve azokon a meccseken, ahol védekezni is kell (mert ott aztán Marcelo sem villog), vagy ha éppen a brazil megint lesérül pár hétre/hónapra (nem kívánom)...Jim írta:2. számú balhátvédnek meg Nacho/Arbeloa is tökéletes

Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hiába kedvelem Özilt, ha jönne érte ennyi pénz, + a hosszabítással is akadnának problémák, nem sírnék. Ez a 150 milla is tényleg szép pénz és ennyiért én is eladnám, sok már a távozási szándékos pletyka, meg a múltkori tweet is. Csak az a baj, hogy lassan azzal a 150 misit berakhatnánk a bankba, mert jelenleg egyetlen minőségi játékos sem eladó, vagy már elkelt.morientes írta:150 millió meg tényleg nagy pénz,de megnézném azt a hisztit ha Özilre befutna egy 50millásajánlat,oszt el is adnák,mert abból is lehetne egy jó kp-t venni,és még maradna is...mer ugye a török barátunkért is enyhén szólva szép összeg lenne az...
Ha a pletykákat vesszük alapul ez az igazi patt helyzet, bármit lépünk nem jó.
Kivéve azokon a meccseken, ahol védekezni is kell (mert ott aztán Marcelo sem villog), vagy ha éppen a brazil megint lesérül pár hétre/hónapra (nem kívánom)...Jim írta:2. számú balhátvédnek meg Nacho/Arbeloa is tökéletes
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és miért kell idekeverni megint Özilt? Miért nem azt írod h Benzemára, Modricra, Ramosra stb jönne 50 millás ajánlat? Mert értük is simán el lehetne fogadni. Minden Öziles vitát ti kezdtek....morientes írta:150 millió meg tényleg nagy pénz,de megnézném azt a hisztit ha Özilre befutna egy 50millásajánlat,oszt el is adnák,mert abból is lehetne egy jó kp-t venni,és még maradna is...mer ugye a török barátunkért is enyhén szólva szép összeg lenne az...
Amugymeg Özilért alapból kéne fizetni 50 körül ha vki vinni akarja, tehát nem lenne az olyan nagy dolog mint Ronaldoért a 150, merthogy az irreálisan sok egy emberért, legyen az akárki.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
reméljükBuitre írta:lehet, hogy akkor Coentrao tényleg megy?kedd, 13:53: Nacho is az első csapat tagja lesz

érte lehetne kapni 25-30 milliót is
2. számú balhátvédnek meg Nacho/Arbeloa is tökéletes
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez itt most ez mi???Jó hogy el nem kezded listázni a népet...és én szoktam személyeskedni....hagyjuk már...Két hete elkezdtem jegyzetelni,kik azok,akik ellenzik őt,illetve nem igazolnák le.

150 millió meg tényleg nagy pénz,de megnézném azt a hisztit ha Özilre befutna egy 50millásajánlat,oszt el is adnák,mert abból is lehetne egy jó kp-t venni,és még maradna is...mer ugye a török barátunkért is enyhén szólva szép összeg lenne az...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
lehet, hogy akkor Coentrao tényleg megy?kedd, 13:53: Nacho is az első csapat tagja lesz
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
150 millió az rengeteg pénz. Plusz a távozók, Coentrao, Higu, DM, Callejon...simán lenne 80 millió, vagy több is. 230 millióból olyan szinten be lehetne vásárolni h mindenki nyalogatná mind a 11 ujját. És akkor saját zsebbe még nem is nyúltunk.ateeemadrid írta:ha bármi esély van arra, hogy Cé maradjon, nincs az a pénz amiért eladnám.
egy minden poszton erős csapat sokkal többet ér mint egy szedett-vedett társaság megtámogatva Ronaldoval. Márpedig itt az utóbbi volt eddig, és ahogy a dolgok alakulnak, jövőre is ez lesz.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Gondolom az lehet a lényeg, hogy hat hónapnál kevesebb ideig dolgozik egy külföldi munkavállaló Spanyolországban, akkor vonatkoznak rá más adószabályok. Ezért van júli 1 utáni dátumról szó.Valami matekozás megy azzal, hogy a tört évben lesz ez csak érvényes, de nem teljesen értem. De ahogy olvasom 2014-től már ő is a rendes adózással fog adózni.
Nem adjuk kölcsön újra, mivel a Dortmund meg fogja venni. Pontosan 5,5 millióért.Megint okos volt a vezetőség. Idén nyáron vissza kellett volna hozni, és egy üzletbe belevonni. Jövőben megint kölcsönadjuk, aztán ingyen elengedjük, fuck logic.
Egyébként kelenleg biztos nem jobb Khediránál Kondogbia...Viszont két lényeges dolog van. Khedira nem elég jó, Kondogbia pedig korából és elméletileg a tehetségéből adódóan jobb lehet nála. Innentől kezdve meg nincs kérdés...Jelenleg nem tudok tehetségesebb és megszerezhetőbb játékost Kondogbiánál, szóval hozni kell. De nem rá építeni azért a csapatot.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
miró írta:ha ez a ronaldos 150 millios ajánlat igaz,akkor isten véle!( azért mondom ezt mert 6x dobta vissza a szerződés hosszbítást,ill a della is pompás lenne.)
Figyelj nem kell egyből benyelni a kacsát. Előbb rágd meg, majd aztán....

Lényeg a lényeg, hogy nagyon kívülálló vagy/vagyunk, nem biztos, hogy minden úgy történik, ahogyan azt a szemünk elé vetítik...
Én ha ultra- szuper csillagászati árat nem adnának érte, vagy ha ő maga jelentené ki, hogy el akar menni, csak akkor adnám/engedném el. Neki itt van a helye és ezt ő is, Pérez is tudja nagyon jól.
-
És mi lesz a távozókkal, azokkal is várunk míg az új edző nem dönti el, hogy számít e rájuk vagy sem, mert a klubok sem fognak hetekig várni, nagyjából 2 hét július 3-ig, utána 1 hét és elkezdődnek az alapozások, gondolom a többi klub is szeretné addigra lezárni nagyjából a keretet.
Mindenesetre ezen a héten eldől Isco sorsa is, kb 60%ék esélyt látok, hogy a City be igazol.
Mindenesetre ezen a héten eldől Isco sorsa is, kb 60%ék esélyt látok, hogy a City be igazol.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- ateeemadrid
ja, mert ezeket a híreket tényként kell kezelni... ha bármi esély van arra, hogy Cé maradjon, nincs az a pénz amiért eladnám.azért mondom ezt mert 6x dobta vissza a szerződés hosszbítást
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ha cavani jön,akkor callejont okosba szépen vigyük be az üzletbe.
ha ez a ronaldos 150 millios ajánlat igaz,akkor isten véle!( azért mondom ezt mert 6x dobta vissza a szerződés hosszbítást,ill a della is pompás lenne.)
ha ez a ronaldos 150 millios ajánlat igaz,akkor isten véle!( azért mondom ezt mert 6x dobta vissza a szerződés hosszbítást,ill a della is pompás lenne.)
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Fél mondatokba? A teljes hozzászólásodra reagáltam. És nem, nem kötözködni akartam, ez nálam csak szófordulat, még ha Te a lelkedre is veszed azért, mert nem egyezik a véleményünk.Matt009 írta:Toky: Te meg csak kötözködni akartál. Fél mondatokba kötöttél bele, de az egész mondanivaló lényegét nem vetted figyelembe.
- Azt írtad, hogy Özil az egyik, akit nem szabad eladni.Matt009 írta:ad 1: Én nem írtam egy szóval sem, hogy egy ilyen felállást akarok. Ez csak egy példa volt egy lehetséges verzióra a néhány közül, amilyen felállásban el lehet képzelni a jövő Realját. Ha marad a 4-2-3-1, akkor az bukta, mert nincs a keretünkben megfelelő kkp-s ahhoz, hogy ezt a felállást a legjobb csapatok ellen is sikerrel alkalmazzuk.
- Egy jó kp-val a háta mögött Te minőségi javulást vársz az új szezonban Öziltől, és erre írtad, hogy hogyan képzeled el ezt a beton középpályát.
Bocs, hogy nekem ebből az jön le, hogy Te Özilt mindenképpen beleerőltetnéd a kezdőbe.
Hát ha a középpályán egy szem Alonso van, akkor valóban.Matt009 írta:ad 2: Fontos láncszem, csak a döntő fontosságú meccseken rendre csőd volt az ember. AHogy te magad fogalmaztad meg:Alonso (Ronaldo mellett) mennyire fontos láncszeme a Real Madrid gépezeténekNa ezt egy kulcsposzton lévő játékosnál nem nézhetjük el. Vele egy BM, egy Barca, stb... ellen már nem nyerünk középpályát.lassabban, és pontatlanabbul játszott korábbi önmagához képest

Arról nem is beszélve, hogy az általad említett csapatok csapatvédekezést folytatnak. Még egy Robben is kúszik-mászik. Ronaldo ilyenkor általában visszazár, de itt is van, amikor megfeledkezik erről. Özil meg... Özil meg a középpálya közepén kéne, hogy legyen. Kéne.
A Dortmund elleni visszavágón sem ívelgetős fost játszottunk például, ahogy tavaly sem, és előtte sem. És eddig 3 ember játszott (emlékeim szerint) mellette: Lass, Khedira és Modric. Első fejben, második képességekben, utóbbi védekezésben volt kevés. És Te még mindig 2(!) emberről beszélsz. Az aláírásomban is látszik, hogy én 3 emberrel képzelem el a középpályát: Alonso, egy minőségi box to box és Modric. És még mindig csapatvédekezés. Igen, CR is zárjon vissza.Matt009 írta:Ha ő játszik, akkor marad ez az ívelgetős fos. Mert láttuk, hogy játsszon akárki mellette, semmilyen felállásban nem tudtunk nyomást gyakorolni az igazi ellenfeleinkre.
Maradjunk annyiban, hogy Te így látod. Én nem. És ahogy olvastam, más sem.Matt009 írta:Egy megoldás lehetne, miszerint amolyan Juvésan lenne mellette 2 verőember a kp-n, csak a 2 verőember egyikének sem felel meg Modric. szóval vkp-Xabi-vkp, és akkor még ide kell betenni Özil/Modric valamelyikét + Rondaldot és vagy Bale-t, vagy Suarezt, vagy Cavanit. Modric, ha Xabival együtt tagja a kkp-s 3asnak, akkor véleményem szerint kevesek védekezésben.
...
De mint fentebb leírtam, ez csak egy elmélkedés. Ha én lennék az edző, nem tudom, hogyan csinálnám. Ha jönne Bale és Suarez, akkor nyilván alapkezdők és egyértelműen Özil kárára... De jöhet ez a duó, ha nem lesz értelmes kp mögöttük, akkor bizony itt nem lesz jó és eredményes foci. Márpedig Xabi Alonsoval itt értelmes kp már nem igen lesz.
Arról nem is beszélve, hogy jelenleg nem is realitás a lecserélése.
Továbbá az, hogy azért írtad ezt, mert nem feltétlenül számolsz Özillel kezdőként, de kielmélkedtél egy olyat, ahol jó lehetne, azt abban a hozzászólásban amelyiket idéztem egy szóval nem említetted. Amit meg nem írsz le, azt nem tudhatom ugyebár.
És én hol írtam, hogy Alonso köré építsünk? És én kötözködöm, és félmondatokra reagálok...Matt009 írta:Ha pedig választanom kell egy már kiöregedő félben lévő kkp-s, vagy két fiatalabb, a zenitjükön még nem túl lévő játékosok köré épített csapaton, én biztos az utóbbit választanám.
Azt írtam, hogy Alonso még 2-3 évig tud top csapatban vagy formában játszani, utána pedig tehermentesíteni az utódját. Nem emlékszem a pontos megfogalmazásra, de mintha azt is írtam volna, hogy rá már tényleg nem lehet hosszútávon építeni. És azt írtam, hogy Ronaldora építeném. Nyilván nem olyan mértékben mint idén.
Mert ugye Mourinho nem adhatott ilyen utasítást. Meg Pepének amúgy sem szokása az ilyen. Meg az összeszedettebb középpályákon mint a Bayerné vagy a Dortmundé elég 1(!) embert kikapcsolni és megbénulnak, mert Özil Benzemánál várja a labdát, Khedira meg Khedira.Matt009 írta:Vajon miért nem ő ívelte fel? Baromi egyszerű. Az ellenfelek rájöttek, hogy őt kell kikapcsolni, és amikor embert állítottak rá, akkor már nem tudott egy védő szorításában úgy szervezni. Nekünk olyan ember kell, aki egy embert még rendszeresen le tud rázni magáról...Már nem Ő ívelte fel általában a labdát (irányította a csapatot), hanem már a védőink vágták előre. Kevesebbet domináltunk, inkább visszahúzódtunk
Különben is, nem Te szoktad volt mindig mondani, hogy 1 ember a középpályára nem oldja meg a gondokat, most pedig "egy olyan ember kell". Nem. Olyan ember kell Alonso mellé, aki tud szerelni, és jól zárja a passzsávokat, illetve meg tudja játszani a labdát. Khedirára zónázni tud, de a többit abszolút nem. Elé kell még Modric szerű egyén (még szerencse, hogy Modric ilyen) a védekezésünk és támadásunk átmenetéhez, stabilizálásához, és kész is az én receptem. Szerintem! És jelen piaci körülmények között én így elmélkedem.
Ezúttal minden egyes szót bennhagytam, nem csak a lényeget emeltem ki, hogy nehogy megint az legyen, hogy csak félmondatokra ugrok.
És ez nem kötekedés, hanem vita (vagyis annak indult), ami két egyén véleményének az ütköztetéséből ered. Amire a fórum is van.
- Galacticos
->ateeemadrid írta:de azért ez elég gyenge érv, nem lehet ezt így konkrétan egy játékos nyakába varrni.
direkt nagybetűvel írtam hogy nem csak rajta. viszont az egyik legfontosabb csapatrészünk állandó tagja volt. és ott voltunk a leggyengébbek.Galacticos írta:nem CSAK rajta múlott. viszont az hogy lassú és körülményes a középpályánk az neki köszönhető, meg annak hogy alonso öregszik és még lassabb lett mint volt.
a németek hogy miért hasalnak el szerintem mindig a cél előtt azt inkább hagyjuk, arról tényleg nem csak ő tehet. de ebbe most nem akarok belemenni.
L.Miki írta: Nagy zseni a srác

de vele nem hoznak minket még csak szóba se.ateeemadrid írta: szerintem még csak medelnél sem jobb.
tegnap linkeltem kikkel hoztak minket szóba középpályán:
gündogan, verratti, pogba, kondogbia, vidal, pirlo, fernando, javi garcia, ruben pardo, illaramendi, casemiro, thiago, de rossi, yaya touré.
ezek között van olyan is aki csak nagyon pletyka szinten merült fel. (pl touré) meg olyan is akikről régebben írtak de mostmár egyáltalán nem.
ha ezt a névsort nézem nálam is valahol a végén van kondogbia, de ha megnézzük a többieket nem akarják adni/nem megszerezhetőek. ha 10-13millió körül adnék kondogbiát megvenném, többért nem. de khediránál valahogy jobb opciót kell találni.
ramos a kedvencem kh-nak nagy tanár, de tegnap írta valaki hogy mi lenne ha egy sorral feljebb raknánk. és hátul meg pepe-varane lenne, előttük ramos. egy próbát megérne egy felkészülési meccsen HA minden kötél szakad és senkit nem hozunk.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
RMCF mondja mindig, hogy jó ha van tarsolyodban egy olyan játékos, mint Di Maria. Nos, ez igaz, csak nem Di Mariával, hanem Özillel. Semmiképp nem adnám el.
Na jó, City 60 millás ajánlatát megfontolnám
Na jó, City 60 millás ajánlatát megfontolnám

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
hát naná! ;)Géci írta:Ezzel csak az a baj, hogy Modric aki fele annyit játszott mint ő többet szerelt meg assitolt mint ez a bajor telivér...Donát írta:ahol a labdaszerzésen túl nincs sok dolga - akár még ő is lehet a legjobb opció)
(más taktika)
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Tök feleslegesen vitatkoztok itt Khedirán. Értelemszerű,hogy vagy el kell adni,vagy pedig maradhat,de csak kiegészítő embernek,a kezdő 11-be csak akkor akarom meglátni,ha lesérül mindenki a kkp-ról...
Kondogbia-t amikor láttam játszani nem győzött meg,de ott van benne a potenciál,ami lehet akkor törne fel,ha hozzánk igazolna. De én még akkor is inkább Verratti-t hoznám(tudom,hogy nem akar jönni),vagy aki még nem volt képbe és csodálkoztam is az Sven Bender a dortmundból. Tipikus meghalok a pályán német,remek labdaszerző képességekkel.
Mindenképpen olyan ember kell Xabi,vagy Modric mellé aki befutja az egész pályát,visszaér védekezni,és labdaszerzés után oda tudja passzolni a megfelelő helyre(Nem pedig előre ívelgetni a vak világba..).
Kondogbia-t amikor láttam játszani nem győzött meg,de ott van benne a potenciál,ami lehet akkor törne fel,ha hozzánk igazolna. De én még akkor is inkább Verratti-t hoznám(tudom,hogy nem akar jönni),vagy aki még nem volt képbe és csodálkoztam is az Sven Bender a dortmundból. Tipikus meghalok a pályán német,remek labdaszerző képességekkel.
Mindenképpen olyan ember kell Xabi,vagy Modric mellé aki befutja az egész pályát,visszaér védekezni,és labdaszerzés után oda tudja passzolni a megfelelő helyre(Nem pedig előre ívelgetni a vak világba..).
- L.Miki
Gondolom akkor Mesut is ide tartozik. Nos, lehet, hogy unszimpatikus leszek, de gülütől speciel még nem válnék meg. Nagy zseni a srác, csak az idei szezonban nem demonstrálta. Egy esélyt még neki is adnék, bizonyíts címmel. Nem felvillanásokat akarok látni, nem olyan gólpasszokat akarok kérni amik nem tudatosak, hanem szimpla véletlenek. nem azt akarom látni, hogy amikor ott van a kapu előtt és rá kellene rúgnia a tiszta helyzetből a labdát, akkor csak ott táncoljon a labdával és keresse a társakat. Rúgja be, rúgja rá. Tanuljon meg a jobb lábával is focizni, amit úgy sem fog, ezért nem lesz világklasszis. Zseninek azonban zseni. Nálam maradna egy évre, mutassa meg, hogy mit tud, új edzővel, új rendszerben. Aztán majd kibújna a szög a zsákból.numberone1 írta:Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
- ateeemadrid
félreértés ne essék, eszemben sincs védeni khedirát, nagyon nem bírom a tagot, de azért ez elég gyenge érv, nem lehet ezt így konkrétan egy játékos nyakába varrni. ennyierővel CR is alapember, mégis csak 1 bajnokságot meg 1 kupát nyertünk csak vele, a portugálok meg semmit. vele a kezdőben...az is volt.
khedira alapember volt nálunk és a németeknél is.
mi mit értünk el? 3év alatt egy bajnokságot és egy kupát. a németek? a nagy cél előtt, mindig elhasaltak. amikor a legjobban kellett volna csődöt mondtak. khedirával a kezdőben.
egyébként tényleg túlzóan le van nézve a "német", közel sem akkora szar, mint sokan gondolják, csak El Unicó kis túlzással irányítót akart belőle csinálni, és támadásban még feltűnőbbek a hiányosságai.
kondogbia meg egyelőre rémgyenge, persze nagyon fiatal még, rohadt jó felépítése is van, de azért nincs túl jó viszonyban a labdával, finoman fogalmazva. szerintem még csak medelnél sem jobb.
öziltől megválni nagy hiba lenne, khedira és az argentínok viszont nyugodtan mehetnének.Ha en kennek az edzo akkor a nemetektol valnek meg elsonek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. június 18., kedd 12:51-kor.