Nekem eléggé bejött.Mármint nagyon nagy hülyeség?
Mozi, filmek
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- András93
Mármint nagyon nagy hülyeség?hamesz írta:Az nagyon nagy film. Nézd meg. :Đ
Moziban még mindig van. Múlthéten láttam, igaz először, de ha megnézném még egyszer biztosan megállítanám kb. a háromnegyedénél.ziro4vr írta:Interstellarból kéne már vmi faja minőség, ujrázást megérne.
Viszont a Mr. Nobody-t igen.Pipita írta:Én nem szeretem.
Nem baj, South Parkkal meg Simpsonékkal ellensúlyozod.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
witchert a gamerek biztos vágják itt, szóval: egy lotr-hoz hasonló trilógiát megnéznék belőle. van benne potenciál és eladható is. remélem eccer csinálnak egy fullos trilógiát belőle

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az nagyon nagy film. Nézd meg. :Đtörvénytisztelő polgár
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én törvénytisztelő polgár vagyok, természetesen dvd vagy blu-ray megjelenésre gondoltam!!!négyhamesz írta:dvdscr vanziro4vr írta:Interstellarból kéne már vmi faja minőség, ujrázást megérne.
Nem illik.
- hamesz
dvdscr vanziro4vr írta:Interstellarból kéne már vmi faja minőség, ujrázást megérne.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hú valamelyik nap ezt a Kill the messengert néztem meg. Hát Renner jó benne, abszolút lehozza Gary szerepét a többi színész viszont borzasztóan pocsék. A fia főleg, komolyan botrányos. Plafonig van afilm igazi életrajzi drámás klisékkel. Ráadásul sokszor elég unalmas, lapos, meg kidolgozatlan. Gyenge film lett sajna, nem ajánlom. 5
-
csabi*
jóvanna ezt muszáj vótziro4vr írta:Hol látsz te ott pocakot?Már lekondizta a fijúúka
Amúgy újráztam a hobbitot, nem lett jobb a szememben. Kerlonék kedvéért most nagyon figyeltem a tündék nemességére meg fülére, de semmi...![]()
nekem tetszett a hobbit, mint trilógia, tünde csajokra én is bukok. így tömören összefoglalva

- ziro4vr
Hol látsz te ott pocakot?
Már lekondizta a fijúúka
Amúgy újráztam a hobbitot, nem lett jobb a szememben. Kerlonék kedvéért most nagyon figyeltem a tündék nemességére meg fülére, de semmi...
Amúgy újráztam a hobbitot, nem lett jobb a szememben. Kerlonék kedvéért most nagyon figyeltem a tündék nemességére meg fülére, de semmi...
Nem illik.
-
csabi*
van aki a pocakos kebabárusokat.. ízlés kérdéseziro4vr írta:Van aki a maszkos, pelyhes állú fiúkat szereti...nincs ezzel gond.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én nem szeretem.
Flame on.
Flame on.
- ziro4vr
Egyik kedvenc filmem. Zseniális. Akkora feelgood pillanatok vannak benne beszarás.
Nem illik.
Nem véletlen lett kultikus film. Nézd meg majd 25-30 évesen.miro írta:Srácok,megnéztem ma a Száll a kakukk fészkére c. filmet.
Soha nem láttam ezelőtt,és megmondom őszintén talán kicsit fiatal is vagyok ehhez a filmhez,de függetlenül attól van mélyebb értelme az egésznek amit esetleg elsőnek lehet hogy nem értettem,mert a film úgy magában tetszett,a vége igazi dráma volt,de esetleg az egész filmnek van e valami mondanivalója ami kicsit mélyebb,és lehet hogy nem esett le?
Elég buzin van ez így megfogalmazva,de nem tudom máshogy..
szerk. lehet hogy túl sokat akarok bele látni,a hibáim elhiszem előre is!
De 25 és 30 évesen is máshogy. Nem hogy fiatalabban. (Fingom sincs mennyi vagy
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Srácok,megnéztem ma a Száll a kakukk fészkére c. filmet.
Soha nem láttam ezelőtt,és megmondom őszintén talán kicsit fiatal is vagyok ehhez a filmhez,de függetlenül attól van mélyebb értelme az egésznek amit esetleg elsőnek lehet hogy nem értettem,mert a film úgy magában tetszett,a vége igazi dráma volt,de esetleg az egész filmnek van e valami mondanivalója ami kicsit mélyebb,és lehet hogy nem esett le?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Szerintem én voltam.dannen írta:valaki ajánlotta a death billiardot , ezt a 25 perces kis anime rövidfilmet ami nagyon tetszett annak ellenére, hogy soha nem néztem animet (ajánlom mindenkinek).
annyira megtetszett, hogy elkezdtem a 12 részes sorozatot (death paradise) ami ez alapján készült és ezt is ajánlom mindenkinek akinek tetszett a death billiard, sok minden ki is derül arról a "részről" is. eddig 3 részt láttam a sorozatból és alig várom a folytatást![]()
Vagyis a sorozatot biztos, egyébként meg eddig a 7. részig van magyar felirat eddig, bár hamarosan jön a 8.rész felirata is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
"And my heart will leave you never."
Mostantól fellegezhet mindenki, R24 profilját feltörték. Buli a Karim topikban gyerekek.Realista24 írta:The Imitation Game
Na fiúk, lányok. Ez egy kiváló film volt. 8,5/10-et rá is bökök.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Keresztapa
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema